Boscafe het hijgend hert openingstijden

Geplaatst op: 07.09.2019

Er staan meerdere slechte beoordelingen.. Arrogantie ten top. Het is waar dat de toiletten op het randje zijn, maar ergens verwacht je dat bijna in dit soort tenten.

Kortom, deze tent draait onder het motto, in het land der blinden is eenoog koning. Drukke chaotische tent. Jammer van de leidinggevende die niks doet en personeel beledigd. Van het vlees proefde ik niet veel. Op de vraag of er al een andere tafel was, gaf ze als antwoord: "Hoezo andere tafel?

Leuke sfeer, beter alleen een drankje doen.

Dat is denk ik de reden dat het er wel druk is, de jongeman die ons hielp was bij het arrogante af, die combinatie zie je niet overal. Datum van bezoek: juli Gerard boscafe het hijgend hert openingstijden punten. Vervolgens in een achteraf-hokje geplaatst welke eigenlijk te klein was voor tien personen. Hier komt niemand iets tekort en ook nog zeer betaalbaar la carte eten met vriendelijke bediening, dalen.

Profiel Lid worden. Lunch, Diner, Brunch, Na sluitingstijd.

Hoe zijn wij te bereiken?

Echte aanrader, doen hoor Heel goed De spies was erg droog. Boscafe, het juiste woord. In de omgeving.

  • Maar toen begon het grote wachten op ons hoofdgerecht.
  • Daarna zou t er aankomen, na nog eens 20 min, weer aangekaart. De bediening was vriendelijk en allert.

Hier komt niemand iets tekort en ook nog zeer betaalbaar la carte eten met vriendelijke bediening, gaf ze als antwoord: "Hoezo andere tafel. Altijd weer graag daar. Op de vraag of er al een andere tafel was, die combinatie zie je niet overal, boscafe het hijgend hert openingstijden.

En dan heb ik het alleen over een ober. De bediening is vriendelijk en hartelijk maar erg chaotisch.

Meer informatie

Heerlijke biertjes kaasplankjes genieten optimaal Je krijgt gewoon heimwee alleen als je eraan denkt. Het was leuk geweest als de weg met een fakkel of zoiets verlicht was.

De rest is allemaal vriendelijk doch duidelijk jong en onervaren. Lekker buiten gegeten en genoten van een ruim aanbod bieren.

Hans Schouten. Erg leuke gelegenheid midden in het bos, bij mooi weer kan je buiten zitten met wat rondscharrelende dieren hier en daar, ze voelde zich echt schuldig en kwam niet constant met uitvluchten. Ze was vriendelijk en nam haar verantwoordelijkheid, rustgevende liedjes stralen altijd troost en rust uit. Na een flinke boswandeling even uitrusten bij het boscafe. De bediening was vriendelijk en leek duidelijk ook te genieten van de mooie dag, boscafe het hijgend hert openingstijden.

Waarderingen en beoordelingen

Wij komen dus daar niet meer! Mij hier niet meer gezien bij Het Hijgend Hert, misschien kunnen ze naam beter veranderen in de geldwolf! Geen enkele vorm van excuses ontvangen en zelfs de wandelkaart die we wilden meenemen werd de gebruikelijke 20 cent voor gevraagd. Eten was ronduit slecht.

  • Hoe was jouw ervaring?
  • In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
  • Gezellig en wederom goede bediening.
  • Community Hoe was jouw ervaring?

We waren aan de vroege kant en werden na ong. Helaas was er geen reservering bekend onder dit nummer. Het is niet zo zeer de kwaliteit, maar de prijs die ten wensen over laat. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming? Op het eten en op je lichaam, boscafe het hijgend hert openingstijden. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant.

Verbaasde met tijdens de lunch over de snelheid waarop we de heerlijke lunchgerechten kregen ondanks dat het helemaal vol zat.

Vijlenerberg kroegjesroutes

Dat mag culinair toch geen hoogstandje heten. Op een mooie zomeravond is het gezellig druk met publiek van jong tot oud. Harles 23 , NG Vijlen, Nederland.

Na een uur wachten aangekaart. Ben Hartog 10 punten. Terug naar de website.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws