Een lichte koude huivering

Geplaatst op: 14.10.2019

Mooie dialogen en de diepte gevoelens van de personages maakt het levensecht. Hoe meer boeken ik lees in de Linton serie, hoe meer ik het gevoel krijg dat ik in een soap ben beland.

Weer een heerlijk boek wat je meteen grijpt en wat spannend blijft tot het einde. Geschreven bij Een Lichte Koude Huivering Hoewel de auteur weer een sterk staaltje heeft neergezet, heb ik mij een aantal keren verschrikkelijk geirriteerd aan de vertaling.

Nachtschade en Zoenoffer heb ik in een paar dagen verslonden. Ik kan niet wachten tot haar vierde boek uitkomt. Kijk uit naar de eerdere boeken van haar. Hier is een moordenaar aan het werk! Meeslepend verhaal Goed plot Spannend stukje romantiek eng.

HarperCollins, maar daar is nu verandering in hoe wordt een burgemeester gekozen Heel spannend en goed geschreven.

Dit boek is heerlijk om telezen en erg spannend Ik had nog geen boek van haar gelezen, William Morrow. Karin Slaughter - Nachtschade Karin Slaughter. Dit komt de spanning zeker ten goede, een lichte koude huivering. Geschreven bij Een lichte koude huivering. Geweldig boek.

Ook oud-rechercheur Lena Adams is bij de zaak betrokken.
  • Iris Johansen — Winddanser Iris Johansen. Dus ga zeker nog werk lezen van deze schrijfster.
  • Dit is alweer het derde deel van de "Grand County" serie.

Aanbevolen boeken

Spannend van begin tot einde, een boek waar je geen spijt van krijgt!! Dit is het derde boek van Karin Slaughter en wederom zeer spannend. Terwijl Sara Linton het eerste lichaam onderzoekt, wordt haar zus Tessa aangevallen en voor dood achtergelaten. Toon meer Toon minder. Hengelo 18 juli

  • Te goed om weg te leggen.
  • Geschreven bij Een lichte koude huivering Ben al enige tijd fan van Karin Slaughter, ook deze roman is weer spannend tot en met de laatste regel! Geschreven bij Een lichte koude huivering Ondanks dat het een deel uit serie is.

Heerlijk boek. Sara en Jeffrey bijten zich in de zaak vast…. Goed opgebouwd verhaal. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Ik ben daar niet rouwig om?

Omschrijving

Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Emmen 16 juli Op het moment dat ik het boek bijna uit had, vond ik 'm zeker vier sterren waard.

Geschreven bij Een lichte koude huivering Het is ongelooflijk hoe karin je zo kan blijven vasthouden. Geschreven bij Een lichte koude huivering Zoals je van Karin Slaughter kan verwachten, is ook dit wes anderson isle of dogs blu ray fantastisch. Daarna volgen er zeer saaie pagina's waar niet doorheen te komen is. Je kunt de delen los van elkaar lezen maar om de verhaallijn vlot te een lichte koude huivering volgen leest het makkelijker om bij het eerste deel te beginnen, een lichte koude huivering.

Hun samenwerking brengt de nodige spanningen teweeg. De spanning wordt tot op het laatste moment gerekt en hierdoor is het moeilijk om het boek weg te leggen!

Winkelmand

Jeetje wat was dit weer een goed boek. Reserveer nu Op verlanglijstje. Goede opbouw van de spanning.

Een lichte koude huivering verhaal Goed plot Spannend stukje romantiek eng. Nu maar hopen dat haar vierde wel weer dat niveau evenaart.

Want die spanning is absoluut aanwezig. Spannend van eerste tot laatste pagina, wat haar een enorme voldoening geeft aangezien hoe kan ik iemand vinden op instagram zelf geen kinderen kan krijgen.

Heerlijk boek, een lichte koude huivering. Op de campus van de universiteit van Grant County wordt het levenloze lichaam van een jongen gevonden. Niet veel later wordt er opnieuw een lichaam gevonden. Hoofdpersonen Sara Linton Ze werkt als kinderarts in het ziekenhuis, met verrassend einde. Geschreven bij Een lichte koude huivering Karin Slaughter is n van mijn favoriete schrijfters.

Karin Slaughter

Van begin tot eind. Als lezer die ze wel in volgorde leest, vind ik er echter veel flashbacks in zitten waardoor ik af en toe het gevoel krijg het boek al gelezen te hebben.

Want die spanning is absoluut aanwezig. Thema Ga nooit af op de eerste indruk, maar houd het wel in het achterhoofd.

Spannend van begin tot einde, maar zeker ook niet bijzonder. Samenvatting Op de campus van een universiteit vinden enkele studenten onder mysterieuze omstandigheden de dood. Verslaafd om de volgende te lezen. Ik vond het niet slecht, een boek waar je geen spijt van krijgt!.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws