T koffieboontje de korenmolen utrecht

Geplaatst op: 14.08.2019

Niet echt ons ding. Al die hardwerkende studenten met een kop koffie waar ze om het half uur een nipje van namen, terwijl ze zich vol gooiden met het gratis water.

Er worden ook workshops gegeven.

Schrijf een beoordeling. Schrijf als een van de eersten een beoordeling! Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Beoordelingen filteren. Datum van bezoek: oktober

Nederlands, Australisch, speciaal ontworpen voor het Koperen huwelijksfeest, plaatselijk provinciaal 1,2,3,4,5. Het vinden van een plekje was nog wat lastiger! TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Ps wat een leuke locatie, t koffieboontje de korenmolen utrecht.

Eigenlijk hadden we nog wel trek en besloten voor een taartje te gaan hoe erg.

Je voelt je erg welkom bij tKoffieboontje, vriendelijk personeel een Absolute must voor liefhebbers van speciale koffie, een aanrader ik heb zelf een heerlijke Cappuccino en Smoothie Aarbeien gedronken daar.

Meer informatie

Zo ook bij het Koffieboontje. Er zijn nog onvoldoende waarderingen van het eten, de service, de prijs-kwaliteitsverhouding of de sfeer voor 't Koffieboontje Korenmolen , Nederland.

We hadden cheesecake, brownie en wat citroentaart. Het was trouwens wel grappig om te zien. Biedt dit restaurant service aan tafel?

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Onlangs moesten wij man en ik voor een afspraak aan de rand het het Utrechtse t koffieboontje de korenmolen utrecht zijn. Kaitlyn R. Biedt dit restaurant service aan tafel. Tot mijn verbazing kreeg ze vervolgens een Latte Machiato glas vol warme melk en Een paar redelijk simpele broodjes, een salade die die dag niet bestelbaar was en ontbijt.

Mustapha, Brahim & Aziz

Ik ging voor de mozzarella met pesto en mijn man voor de oude kaas. Ik ging voor de worteltaart en mijn man voor de velvet taart. Het veld Huisnummer bevat html tags, deze zijn niet toegestaan.

Beoordeeld op 27 januari Leuke plek om te bezoeken. Onlangs moesten wij man en ik voor een afspraak aan de rand het het Utrechtse stadscentrum zijn. In de omgeving. Machinevertalingen weergeven. Beoordeeld op 28 februari via mobiele applicatie Super gezellige sfeer.

Waarderingen en beoordelingen

Bedank Tijn P. Ik ging voor de cappuccino en mijn man voor de flat white. We hadden cheesecake, brownie en wat citroentaart. Bedank Matthijs F.

Er t koffieboontje de korenmolen utrecht sprake van een waarborgsom van 1 maand huur. Engels 3. Bedank Tijn P. Automatenverplichting Niet van toepassing Leasecontracten Niet van toepassing Muziekovereenkomst Niet van toepassing Metrage Horecaruimte 85 m2 Kelder 10 m2 Personeel Er zijn geen vaste medewerkers in dienst? Pompoen plaattaart. Tevens vroegen we om de lunchkaart. Wie zijn wij. Nou ja, wij zijn de moeilijksten niet.

Omschrijving

Het is wel duidelijk te zien dat dit tentje het daar, in ieder geval doordeweeks, wel van moet hebben. Biedt dit restaurant service aan tafel? Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Je voelt je erg welkom bij tKoffieboontje, vriendelijk personeel een Absolute must voor liefhebbers van speciale koffie, een aanrader ik heb zelf een heerlijke Cappuccino en Smoothie Aarbeien gedronken daar.

En die keuze was niet mis: van espresso tot flat white, van filterkoffie tot gemberthee en nog een keuze uit sapjes en smoothies. De smaken precies zoals ze horen en t koffieboontje de korenmolen utrecht een mooi staaltje latte art.

Bijzonderheden - Prachtig hoekpand in levendige buurt - Eigentijdse inrichting - Terrasmogelijkheden na aanvraag gemeente - Geschikt voor vele andere concepten Vraagprijs De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt n.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws