T mobile buiten europa bellen

Geplaatst op: 14.10.2019

De regel geldt zowel voor mobiele abonnementen als voor prepaidkaarten. Kan ik mijn internetbundel ook in het buitenland gebruiken? Zo ben je er zeker van dat je verbruik volgens de EU regels wordt afgehandeld.

E-mail Binnen 6 werkdagen sturen we je een antwoord. Je hebt keuze uit een dagpas, 3-dagenpas, een week- of twee wekenpas. Bellen naar de EU, vanuit NL. Om een beeld te geven van de grootte: een gemiddelde MP3 van 4 minuten heeft ongeveer 4 MB opslagruimte nodig. Wij geven je tips over hoe je toch kunt bellen en internetten zonder dat de kosten hoog oplopen.

Beperk je belkosten: Providers verdelen de wereld in zones.

Lees het volledige artikel 'Smartphone mee op reis' pdf in Reisgids 3. Bellen Werkdagen: 8. Celine BurgeringExpert Elektronica Bijgewerkt op: 28 mei Dan kan je mobiel internetten in het buitenland voor een vaste prijs. Wat is roaming. Via Whatsapp of Skype kun je dan ook nog eens gratis bellen.

Check in welke zone en welk zonetarief het land van je t mobile buiten europa bellen valt.

Vanaf 30 april gelden er nieuwe tarieven voor roaming. De tarieven die nu zijn bepaald zijn maximumtarieven. Hoe weet ik of ik door mijn internetbundel heen ben?
  • Heb je je abonnement afgesloten na 7 mei ? Sinds de zomer van  is dit binnen de EU-lidstaten niet meer het geval, daarbuiten is dat zeker niet zo.
  • Als je hier zelf niet uitkomt, kijk dan even bij  Toestelhulp.

Zone 3 : Rest van de wereld o. Een torenhoge telefoonrekening in het buitenland wil je voorkomen. Dan gelden de tarieven van zone 1. Houd er rekening mee dat je je normale internetbundel buiten de EU niet kunt gebruiken in het buitenland. Home Elektronica Mobiel abonnementen Gebruikstips Internet en bellen in het buitenland Wil je je telefoon in het buitenland gebruiken, zonder een hoge telefoonrekening als je weer thuiskomt?

  • Zone 4: aan op zee en satelliet zijn geen landen verbonden. Bij nieuwe telefoonnummers is het niet mogelijk om de eerste 2,5 maand te bellen naar internationale nummers vanuit het buitenland.
  • Bekijk hoe het werkt.

Wil je voordelig naar het buitenland t mobile buiten europa bellen. Bellen van NL naar VS. Tip: Je kunt vaak beter sms'en of via wifi WhatsAppen  dan bellen naar Nederlandse mobiele telefoons in het buitenland. Buiten de EU betaal je per MB, minuut en sms. Toestelhulp kan je hierbij helpen. Je kunt dan niet meer internetten en maakt geen onverwachte internetkosten.

Tips & Tricks

Handig om even je berichten te checken, een foto te delen of iets te googelen. In de landen met dezelfde kleur kun je dezelfde internetbundel gebruiken. Vanaf 12 juni is de L-bundel ook in Zones 2 en 3 te gebruiken.

Staat een land er niet tussen. Selecteer hierbij het type contract, het cruiseschip of in het vliegtuig. Op reis met vliegtuig, welke bundel je hebt en naar welk land je vertrekt, heerlijk en vullend. Je betaalt namelijk hetzelfde tarief als in Nederland.

Klant- en gebruikerservaringen Klantervaringen mobiele providers Gebruikerservaringen mobiele telefoons Beoordeling Consumentenbond. Kom je er niet uit.

Online zijn op vakantie in Europa

Het is dus niet nodig de bundel steeds aan en uit te zetten. Voor nieuwe klanten, of klanten met een nieuwe telefoonnummer, zijn er geen beperkingen voor het gebruik van internet in het buitenland.

Artikelen binnen Gebruikstips Alle artikelen. Binnen 6 werkdagen sturen we je een antwoord. Check jouw tarief met de checker bovenaan deze pagina.

Vaste telefonie Vaste tarieven vergelijken Nummerbehoud vaste telefonie. In zowel Nederland als de EU. Kan t mobile buiten europa bellen mijn internetbundel ook in het buitenland gebruiken. De minuten, sms'jes en MB's die je in het buitenland gebruikt, 1. Als je een unlimited databundel hebt is dit een goede optie voor internet op je vakantieadres in Nederland.

Heb je je abonnement afgesloten na 7 mei. Wat is 5G.

Bellen en gebeld worden

Bekijk de specifieke roamingkosten in jouw vakantieland op de website van Telfort. Hoe weet ik of ik door mijn internetbundel heen ben? Op onze vakantietarieven pagina hielden we dit bij met een staatje: In de zomer van zijn er voor het eerst maximumtarieven voor mobiel internet vastgesteld.

Neem dan contact met ons op via Thuis maakt je telefoon namelijk t mobile buiten europa bellen gebruik van het WiFi thuisnetwerk, maar dan met m. In de Tele2 app kun je altijd je verbruik inzien. Dat is vaak hetzelfde adres, waardoor je je databundel in en om huis niet aanspreekt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws