Tafels door elkaar oefenen online

Geplaatst op: 02.09.2019

Eenvoudig interactief werkblad dat je kennis van de tafels test. Hoeveel cent moet er op de brief gekleefd worden? Het is zelfs zo dat zonder gebruik van deze strategieen iedereen een probleem zou hebben om zoveel sommen uit het hoofd te leren.

Klik eerst op het 'maalteken' en vervolgens kies je het nummer van de tafel die je wil oefenen In de groene ovaal onder het maal- en deelteken. Bovenaan krijg je een product te zien. Het is zelfs zo dat zonder gebruik van deze strategieen iedereen een probleem zou hebben om zoveel sommen uit het hoofd te leren. Voor het spelletje begint kan je zelf kiezen welke tafel van vermenigvuldiging je wil oefenen. Snelheid is hier héél belangrijk!

Tup de uitkomst met je cijfertoetsen.

Kies de tafel die je wil oefenen en klik op het bijpassende prentje! Als je alle tafels kiest bij deze tafeltoets krijg je maar liefst 55 vragen, tafels door elkaar oefenen online. Kies je volgende vak strategisch. Bij een fout antwoord val je in het water en verlies je tijd. Raak je per ongeluk een verkeerd spook, gaan er heel wat punten af. Ben je heel snel?

Gratis maaltafels oefenen

Tafels Dino Fotopuzzel. Oefen de tafels van 1 tot en met 5. Bedoeling is om ter eerste 4 producten op een rij te maken. Wanneer er meteoriet kapot is, komt er een nieuwe in de plaats die weer veraf is. Je bent klaar! Je krijgt meteen te zien welke antwoorden je goed hebt en welke fout. Rekenracer Tafels.

Meestal verbetert de computer je fouten meteen. Leer de tafels op een interactieve manier met de tafels oefenen spelletjes. Maar dat maakt het niet minder leuk. Wil je meer rekenen oefenen?

Veel succes met oefenen. Login Gebruikersnaam: Alleen letters tafels door elkaar oefenen online nummers Wachtwoord: Login. Bij de PRO versie moet je zelf 'ontcijferen' welke vermenigvuldiging je moet oplossen. D Game.

Gerelateerde categorieën

Tafel van 7 : Toiletspel! Start linksboven en doorloop het tafel-doolhof door elke keer op het volgende getal uit de gekozen tafel te klikken. Na een klik op 'Start' vul je zo snel mogelijk de antwoorden in.

Eens een andere manier om de tafels te oefenen.

Tip je vrienden:. Kluisspel Tafels. Speel ' 3 op een rij ' tegen de computer. Tafels schieten. Als er vragen, opmerkingen of ideen zijn voor DeMaaltafels.

Te laat...

Tup de uitkomst met je cijfertoetsen. Je kan ook meerdere tafels aanduiden. Stuur pa zo hoog mogelijk in de boom om het speelgoed te pakken. De computer speelt met 'O'. Spelletjes in een andere taal?

  • De tafels worden omgekeerd gevraagd dan bij ons.
  • Aan de hand daarvan worden sommen vaker of minder vaak gevraagd.
  • Op jouw sterren-station staat een uitkomst product.
  • Tip: Het cijfer met de rode stip moet je vermenigvuldigen met het getal dat in het grote rooster op de plaats van de rode stip staat.

De chronometer begint na drie tellen te lopen. Kies eerst welke maaltafel je wil oefenen. Tafels Memory. Onder de opgave loopt een pijltje onder een gekleurde balk. Spelletjes 2 : Alle tafels door elkaar. Je kan je tijd proberen te verbeteren of als je onderaan op de groene pijl 'retour Menus' klikt, kan je een andere Grille kiezen, tafels door elkaar oefenen online.

Hoe speel je het spel. Zo is het voor veel kinderen makkelijker de tafels te beantwoorden als het kleinste getal vooraan in de som staat. Maak een som door op aaneengesloten getallen te klikken.

Tempotoets en tafeldiploma

Grand Prix Race tegen andere kinderen of alleen. Klik eerst op het 'maalteken' en vervolgens kies je het nummer van de tafel die je wil oefenen In de groene ovaal onder het maal- en deelteken. Het spelletje opent zich in het scherm. Bij het automatiseren van de tafels blijkt het succesvol om de tafels die een kind al kent weg te strepen en zich te richten op het oefenen van de sommen die nog niet beheerst worden.

Wanneer in groep 5, tafels door elkaar oefenen online, groep 6 en de bovenbouw grotere vermenigvuldigingen moeten worden gemaakt dienen deze geautomatiseerde tafelsommen als tussenstap om de moeilijke som uit te rekenen. Klik op 'Play' en vervolgens op het getal van de tafel die je wil oefenen. Tafels oefenen - spel. Tafel van 8?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws