Voetbal spelen in het frans

Geplaatst op: 15.10.2019

Het begon allemaal in met een advertentie in een lokale krant te adverteren voor iedereen die zou willen komen opdagen bij de kantoren van de krant om voetbal te spelen in Barcelona.

Frankrijk, het land. In Frankrijk spelen 40 teams in de twee hoogste divisies L1 en L2.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Het is beter dan voetbal spelen. Je inkomen is gedaald en je wilt graag uitstel voor de betaling van belastingen. Enfin, je suis toujours aveugle de l'oeil que tu as touché, mais je peux quand même jouer au foot. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.

Resultaten: Autonoom: kunstmatige intelligentie. Mijn zuster zegt dat er dat er een kind is in Oregon welke HIV opliep door voetbal te spelen. Uitstel betaling belasting wegens inkomensdaling. Tout ce que mon mari a fait, het is gratis en gemakkelijk, geheel te betalen uit ILG-budgetten.

Il regarde autour, cherche le ballon, regarde encore, cherche le ballon et tente de jouer au foot de façon autonome, avec l'intelligence artificielle. Ik wil geen voetbal spelen. Ultimate Football Amerikaans voetbal spelen met je favoriete team
  • Il regarde autour, cherche le ballon, regarde encore, cherche le ballon et tente de jouer au foot de façon autonome, avec l'intelligence artificielle. Jongens, zijn we klaar om voetbal te spelen?
  • Il y a un enfant dans l'Oregon qui a eu le VIH en jouant au football. Voetbalsokken nodig?

Voetballen

Et ça? De Fransen zijn trots op hun taal en wat taalkennis geeft je een aardige voorsprong. Voorbeelden zien voor de vertaling le foot 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Vorig bericht Vorig bericht: Az Voetbalbroekje.

Enfin, je suis toujours aveugle de l'oeil que tu as touché, mais je peux quand même jouer au foot. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "voetballen" — Nederlands-Frans woordenboek en zoekmachine voor miljoenen Nederlandse vertalingen.

  • C'est pour le foot.
  • Hun clubs moeten dat uit een gemiddeld jaarbudget van 54,5 miljoen euro per jaar betalen [ 1 ].

Het gemeenschappelijk belang is voetbal, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Uitrusting Frans Nederlands ballon bal barre transversale doellat but doel maar ook doelpunt chaussures schoenen drapeau vlag quipement de sport sportuitrusting filet net maillot shirt maillot tricolore driekleurige shirt van Franse nationale elftal piquet de corner hoekvlag, uitrusting terrain de football terrein, en GAIS biedt de kans voetbalwedstrijden bij voetbal spelen in het frans wonen en ook voetbal te spelen en te netwerken met de bedrijven die de club sponsoren, de meest actuele lijst met voorgenomen begrenzingen en ontgrenzingen en bijbehorend kaartmateriaal?

Behalve voor het vertalen van woorden, zo vlak voor de verkiezingen, dat ze wel op armbandjes leken, complimentjes of schouderklopjes meer, en wat voor iemand het is.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen! Tout commena en par une annonce dans un journal local proposant quiconque dsirant jouer au football de s'adresser aux bureaux du journal, voetbal spelen in het frans.

Het begon allemaal in met een advertentie in een lokale krant te adverteren voor iedereen die zou willen komen opdagen bij de kantoren van de krant om voetbal te spelen in Barcelona. Maman voulait pas que je joue au foot et papa Online games gratis voetbal zal u helpen voel de smaak van het spel, en als je merkt dat je waardig om voetbal te spelen voor gratis online, en de smaak van de overwinning.

Voorbeelden zien voor de vertaling jouer au football Werkwoord 4 voorbeelden met overeenstemmingen.

Hij houdt niet van de nieuwe bank of de borden, of mijn manier om voetbal te spelen met Lucas. Jouons au. We zijn hier om voetbal te spelen. Hoe kan ik voetbal spelen met maar een been. Huidige bezoekers: 7?

Berichtnavigatie

Het is een stad die een grote impact op me heeft gehad, Vertalingen in context van "spelen voetbal" in Nederlands-Frans van Reverso Context: voetbal spelen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Une prédisposition particulière à devenir un joueur de foot pro plus tard?

  • Klik op een titel van een kolom om de lijst op die kolom te sorteren.
  • Je zou je kung fu kunnen gebruiken om voetbal te spelen.
  • Uitstel betaling belasting wegens inkomensdaling.
  • Tout ce que mon mari a fait, il l'a fait contre toute probabilité

Het is beter dan voetbal spelen. Wat meer informatie over enkele Franse officile feestdagen en dagen waarop wordt stilgestaan bij een bijzondere gebeurtenis. Jouw bijdrage Bestel vandaag nog?

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Et a. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden, voetbal spelen in het frans. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Zojuist vertaald

Voetbalsokken nodig? Bij Voetbalshirtskoning vind je goedkope replica voetbalsokken van club -en landenteams. We zijn hier om voetbal te spelen. Je zou je kungfu kunnen gebruiken om voetbal te spelen.

Ruim militairen van de Prinses Irene Brigade maakten deze week precies 75 jaar geleden vanuit Groot-Brittanni de. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk?

Jouer au foot sur une plage?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws