Recept groene kool stamppot

Geplaatst op: 10.10.2019

Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Het recept werd op internet geplaatst door Culinette. Als het een dag koud, regenachtig en winderig is gaat deze stamppot er zeker in.

Wat een makkelijk recept! Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Stamppot groene kool met kaas Bereid met dit recept makkelijk en snel stamppot groene kool met kaas.

Zo simpel? Vind op de website. Eigen recept Romige stamppot groenekool met gedroogde tomaatjes Hier in Duitsland wordt veel groene kool gegeten Wirsing.

Giet de aardappels en kool af als de aardappels gaar zijn en vang het kookvocht op. Stiekem eet ik die gewoon het hele jaar door? Recept Stamppot. Laat een reactie achter! Vind op de website. Koolsoorten; supervoedsel en heel gevarieerd?

Door Redactie. Die maak ik regelmatig met spekjes. Smelt de boter in een wok, roerbak de kool 5 minuten, schenk er het water bij en blijf roerbakken tot het vocht verdampt is.

Groene kool stamppot met spek

Restjes kunnen als basis dienen voor een volgende maaltijd, slappe groenten leven weer op in water en door voedsel op de juiste manier te bewaren heb je er langer plezier van.

Dan de kool er bovenop met het laurierblaadje. Ik heb er - zoals gewoonlijk - een kleine varriatie in gebracht. Hier in Duitsland wordt veel groene kool gegeten Wirsing. Bovendien is het een goede manier om je kinderen te betrekken bij het koken.

  • Stimpstamp is een streekgerecht uit Gelderland,met rauwe andijvie. Rede te meer om dit recept eens te gaan proberen.
  • Dit heb ik dan weer niet gedaan bij deze Groene Kool stamppot. Sandwich met spinaziepesto en hüttenkäse.

Stiekem eet ik die gewoon het hele jaar door. Spitskool met ei - Na een tip van mijn lokale groenteboer. Een groene kool-appelstampot met rookworst. Smelt de boter in een wok, recept groene kool stamppot, schenk er het water bij en blijf roerbakken tot het vocht verdampt is, fitness en sauna. Herfst Kool rookworst spek. Koken met restjes: Groentencurry? Eten is meer dan snel even wat happen.

Stamppot Groene Kool. Echt heerlijk! De tomaat na 10 minuten toevoegen samen met de fijngehakte gedroogde chilipeper evt de zaadjes weglaten voor een minder pittig effect , nog even 3 minuten aanbakken en vervolgens uitzetten. Tafel lekker!

Geplaatst op Iers Hoofdgerecht. Spaghetti and Meatballs uit de voorraadkast 5 apr, Geplaatst op Vegetarisch Hoofdgerecht. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd? Zelfgemaakte Hummus.

Breadcrumb Navigation

Koolstamppot met Port Salut Bron: www. Laat dit 15 à 20 minuten koken tot de aardappels gaar zijn. Proef het en kruid eventueel bij met zout en peper. Dat lijkt alleen maar zo.

Recept groene kool stamppot is het een goede manier om je kinderen te betrekken bij het koken. Voeg zelf geen zout meer toe Drink een glas water bij het eten Kinderen van jaar hebben ongeveer de helft van een volwassen portie nodig. Sandwich met spinaziepesto en httenkse 18 jun, Stamppot witte kool ken ik wel. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt!

Geplaatst op Hoofdgerecht. Voeg wat kookvocht toe zodat de juiste structuur ontstaat, recept groene kool stamppot. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Boodschappenlijst

Rede te meer om dit recept eens te gaan proberen. Echt heerlijk! Neem een grote pan doe daar de aardappels in zorg dat deze net onder water staan. Voeg wat kookvocht toe zodat de juiste structuur ontstaat.

Koolstamp Groene kool stamppot met Zeeuws spek en rookworst, rookworst en tomaat. Rede te meer om dit recept eens te gaan proberen. Dien op met het mengsel van spek, in 30 minuten op tafel. Boodschappenlijst 1.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws