Uitzending gemist vpro van moskou tot moermansk

Geplaatst op: 10.07.2019

Wat gaat er schuil achter hun boosheid? Bram Vermeulen reist langs de grenzen van Turkije.

China door de ogen van fotograaf Ruben Terlou. Lekker Fred in het land Freddy Trathlener, beter bekend als Vjeze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig, laat op onnavolgbare wijze zien dat eten voor het oprapen ligt. Fotografe Lieve Blancquaert reist de wereld rond om het einde van ons leven in beeld te brengen.

In de driedelige podcast Mijn vader is een afhaalchinees gaat journalist Felicia Alberding op zoek naar de verhalen achter de verschillende keukens in Nederland. Lekker dik!? Nicolaas Veul en Tim den Besten wonen een maand in een verzorgingstehuis. De Pools-Nederlandse journalist Dore van Duivenbode onderzoekt hoe het mogelijk is dat haar moederland gedurende haar leven zo sterk is veranderd.

Lekker dik. Wat drijft hun. Lekker Fred in het land Freddy Trathlener, beter bekend als Vjeze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig, Per direct beschikbaar. Het snelle geld In de afgelopen 25 jaar is ons land schatrijk geworden. Hoe is het gesteld met de liefde in Nederland.

Hoe ver gaat onze eigen lust tot vergelding?

Soldatenoffer

Bram Vermeulen reist door Afrika om de hoofdrolspelers te leren kennen in het migratiedebat. Radio: verhalen die het waard zijn te vertellen. Wraak Thema-uitzending. Op 't nachtkastje Vijf auteurs over hun passie, enthousiasme en frustraties. Reisserie waarin Jelle Brandt Corstius de gevolgen van robotisering voor de mens onderzoekt.

Slaapkamers Hoe is het gesteld met de liefde in Nederland. Hollandse hokjes Thema-uitzending. Aids is nog lang niet 'gereduceerd' tot een probleem in de Derde Wereld maar het is ook in Nederland nog steeds een actueel dagen tot oud en nieuw Groot-Brittanni op zijn smalst: Little Britain barst van de hilarische typetjes. Aan de hand van scnes uit zijn favoriete speelfilms maakt Koolhoven de kijkers deelgenoot van zijn liefde voor cinema.

De driedelige serie Uitzending gemist vpro van moskou tot moermansk achter de schermen laat zien welke felle discussies er achter de gesloten deuren van de EU worden gevoerd.

Afscheid van Rusland

Zeven jongeren uit verschillende belevingswerelden binnen Nederland filmen hun eigen leven. Televisie is dood. Vijf eigenzinnige Belgen gidsen door hun kleine maar verdeelde land.

Tim den Besten onderzoekt zijn grote ergernis: Yolanthe Sneijder-Cabau. Alle afleveringen bekijken. Radio Cinema D podcast over film. Brieven uit Nicaragua Stef Biemans beantwoordt vragen van Nederlandse kinderen over Nicaragua; een land waar alles anders is? Radioprogramma van Wim Brands.

Alles van de VPRO vanaf het het toonaangevende podiumkunstenfestival.

Recente uitzendingen van Van Moskou tot Moermansk

Zesdelige documentaireserie over de race naar de maan, vanaf begin tot de tijd na de eerste landing. Online selectie uit het rijke archief van de VPRO-radio. En nu zitten we in een crisis die ons allen treft. Tim op de thee Tim den Besten brengt een ode aan de smaakmakers van Nederland. Het meest privacyschendende experiment ooit.

Willem 8 jaar woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam en beleeft avonturen met zijn grote broer Mick. A Ons bestaan raakt dagelijks dat van vele anderen, echte verhalen?

Nog een week Documentaireserie over kinderen die zich voorbereiden nala lion king broadway songs een spannende gebeurtenis. One Night Stand Jaarlijks zes nieuwe films van Nederlands filmtalent op tv. De prijsvechter Documentaireserie over de grote gevolgen van kleine prijzen. Dat Russen van een borrel houden is bekend.

Kinderen krijgen een knipbeurt bij de Brabantse kapper Marko en vertellen hoe ze in het leven staan. Het Russische leger is voor elke Rus van een grote waarde. Echte kinderen, zeker in Amsterdam, uitzending gemist vpro van moskou tot moermansk.

Van Moskou tot Magadan (2): Abchazië, de lange arm van Rusland (VPRO) gemist

In de podcast De Blankenberge Tapes komen twee moordzaken en één prille liefde samen tot een lugubere ontknoping aan de Belgische kust. Is het mogelijk om na een verbroken liefdesrelatie nog op goede voet met elkaar om te gaan?

In Turkije Bram Vermeulen in een snel veranderend grensland.

Pieter Hulst gaat op zoek naar sporen van de prehistorie? Zomergifjes Tim den Besten interviewt gasten over hun leven en favoriete gifjes. Online serie gebaseerd op het typetje Harco, beter bekend als de 'Huilon-man' van de Youtube-hit Joardy Film.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws