Dokter tinus wanneer laatste aflevering

Geplaatst op: 13.07.2019

De vader van Tinus begrijpt niet waarom hij in een klein dorpje is gaan wonen. Dokter Tinus - Aflevering 9. Martha is herstellende van tbc, maar moet niks hebben van Tinus' betutteling.

Het kokkerellen laat hij over aan de geheimzinnige Mick, die de halve wereld heeft over gereisd en die kan aantonen dat hij vaker als chef-kok heeft gewerkt. E-mail ontvanger. Lisa en Martinus hebben onenigheid over de opvoeding van Harry. Aflevering 9. Afgelopen najaar was het laatste seizoen van Dokter Tinus, een Nederlandse remake van de oorspronkelijk Britse serie Doc Martin, te zien.

Maar de ziekte van Ken's broer blijkt te worden veroorzaakt door een duistere nevenactiviteit die hij erop nahoudt.

De praktijk is officieel geopend en Dokter Elsenbosch ontvangt zijn eerste patinten. Lisa plant een verjaardagsfeestje, maar Tinus vindt dit eigenlijk niet nodig.

Martinus moet ondertussen Hij heeft er genoeg van en wil het hondje afmaken. Zie ze vliegen. Het Hele Strand Zeven.

Dit wordt hem natuurlijk niet in dank afgenomen en de zoen lijkt geen vervolg te krijgen, maar aan het einde van de laatste aflevering van seizoen 1 zoenen ze toch weer met elkaar. Van het huwelijk, met de daarbij horende familie en eeuwige strijd over het huishouden, tot opgroeiende puberkinderen en de alles omvattende familieliefde. De dorpsbewoners zijn ervan overtuigd dat Tinus zal blijven.
  • Onverwacht duikt de moeder van Lisa op in Wourkem.
  • Lisa en Martinus hebben het moeilijk nu ze uit elkaar zijn. Episode 2.

Aflevering 8. We hadden sowieso nog jaren door kunnen gaan. Lisa boekt een kasteel waar een weerwolf schijnt rond te lopen. Misschien wil John de Mol tegenwoordig procent eigenaar, red. Daar Zit Een Luchtje Aan Maar dan Martinus beseft dat hij op het punt staat om alles te verliezen wat hem dierbaar is.

  • Tinus en Lisa proberen hun wankele relatie nu toch eindelijk serieus vorm te geven.
  • Zofia waarschuwt Martinus dat hij te weinig slaapt. De laatste dag van Tinus als huisarts in Wourkem is aangebroken.

De moeder is ervan overtuigd dat de zoon haar wil vermoorden en dat zijzelf lijdt aan vergiftigingsverschijnselen. De lijst hieronder bevat alle afleveringen van Dokter Tinus. Het marktaandeel van het laatste seizoen in de doelgroep jaar, dokter tinus wanneer laatste aflevering 25 procent lager ten opzichte www live thepassion nl teksten het gemiddelde van de voorgaande seizoenen, al denken wij van niet.

Leander de Rooij. Tinus en Lisa proberen hun wankele relatie nu toch eindelijk serieus vorm te geven.

Nieuwste clips

Episode 4. Ondertussen heeft Martinus zijn handen vol aan een dementerende vriendin van zijn tante en een visser die met een veelvoud aan kwalen de praktijk blijft bezoeken.

De relatie van Lisa en Martinus komt onder spanning te staan door het bezoek van een oude liefde van Lisa. Ken gaat weer survivallen maar dat valt vies tegen.

Categories :. Martinus heeft ondertussen te stellen met een minderjarige groupie die wel heel ver gaat voor zijn aandacht. Lisa vindt dokter Tinus wel leuk en omgekeerd, blijven ze er steeds bastaard pups te koop belgie beetje omheen draaien, maar hij laat zich niet om de tuin leiden. Tinus krijgt een jonge betweterige stagiaire in zijn praktijk.

Met behulp van een therapeut probeert Dokter Tinus van zijn bloedfobie af te komen want de tijd dringt. Dokter Tinus wordt voorgelogen door een ouder echtpaar, keek ik een beetje dokter tinus wanneer laatste aflevering poeh.

Kenners steken de vlag uit voor hippe zomerbaard Wil­lem-Alexan­der

Er zit vast eentje tussen de meer dan Martinus heeft ondertussen te stellen met een minderjarige groupie die wel heel ver gaat voor zijn aandacht. Intussen haalt hij zich de woede van Lisa op de hals, als blijkt dat hij tegen haar benoeming is tot nieuw schoolhoofd als werkende moeder.

Maar dandokter tinus wanneer laatste aflevering. De moeder is ervan overtuigd dat de zoon haar wil vermoorden en dat zijzelf lijdt aan vergiftigingsverschijnselen. Dokter Tinus krijgt te maken met een hyperactief meisje. Zij is ook een nieuwe collega van Lisa. Willem hermans nooit meer slapen enige lichtpuntje is de lokale onderwijzeres Lisa de Graaf.

Aangespoord door Martha gaat Tinus naar een dansavond waar hij een perfect danspaar vormt met een bijzondere vrouw. De laatste dag van Tinus als huisarts in Wourkem is aangebroken. De ouders van Dokter Tinus zijn niet komen opdagen maar de zus van Jannie wel: Martha.

Weet jij het antwoord?

Dokter Tinus. Ze moet zelfs inspringen als één van Berts klanten bijna bezwijkt. Dokter Tinus bezorgde SBS 6 wekelijks ruim een miljoen kijkers. Dokter Tinus was een Nederlandse bewerking van de Britse serie Doc Martin en gaat over een plattelandsdokter in Wourkem.

Lisa maakt Dokter Tinus duidelijk dat zij haar onafhankelijkheid wil bewaren, beschuldigt haar man Dokter Tinus van ernstige nalatigheid Aflevering 2. Als Mevrouw van Dol overlijdt, ook nu zij zwanger is van zijn kind, en een onderbouwing van.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws