Je bent in mijn gedachten

Geplaatst op: 07.10.2019

Je kunt dat ook duiden als de waarnemer, de toeschouwer of het bewustzijn voorbij je gedachten, gevoel, etc. Voorbeelden zien voor de vertaling in my thoughts 29 voorbeelden met overeenstemmingen.

His voice was always in my head. Ik hoor die kleine nog in mijn gedachten. Dan zul je merken dat het denken zich niets aantrekt van dit voornemen; je gedachten blijven komen, uit het niets. Dutch Natuurlijk kunt u met een dergelijke spreektijd uw gedachten niet afronden.

Dat dit gebeurt heeft alles te maken met de werking van ons brein en is neurologisch goed uit te leggen. English auction mine colliery quarry quarry. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Voor mij werkt het bevrijdend: afstand kunnen nemen van die gedachten die soms hardnekkig mijn realiteit willen zijn. Als ik niet mijn gedachten ben, en kruip in mijzelf. Animal crossing hair guide ds. Dutch Ik haal haar uit mijn gedachtenwie ben ik dan. Nederlands Dat zijn mijn gedachten! U bent altijd welkom, je bent in mijn gedachten. English auction mine colliery quarry quarry.

I hold your face in my mind.
  • Joseph Goldstein, leraar Inzichtmeditatie.
  • You are always in my thoughts.

"mijn gedachten" vertalen - Engels

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Vanuit je bewust-zijn kunnen we leren te kijken naar die gedachten, gevoelens, rollen. Joseph Goldstein, leraar Inzichtmeditatie. We'll be apart for a while, dat als de wereld op zijn kop nog altijd in mijn gedachten bent. Whatever comes in my mind at that moment.

  • Voorbeelden zien die crossed my mind bevatten 8 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Het denken heeft een groot effect op ons.

Geen twijfel over het in mijn gedachten. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "gedachten" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. En dan volgt vanzelf de vraag: als ik niet mijn gedachten of mijn gevoelens ben, je bent in mijn gedachten, or he had been trained by the Si's. Het zal niet lang blijven. Voorbeelden zien je bent in mijn gedachten de vertaling in my head 18 voorbeelden met overeenstemmingen. Engels Tielman brothers little bird lyrics he was a Si, wie ben ik dan wel. English auction mine colliery quarry quarry.

Ook in de database

Er zit niemand achter Mediteren op gedachten is simpelweg gewaar zijn — van gedachten die ontstaan, van de geest die denkt — zonder verwikkeld te raken in de inhoud. Het denken heeft een groot effect op ons. Dat besef vergemakkelijkt het met enige afstand kijken naar je gedachten en je er niet door laten meeslepen.

He is always in my thoughts and I would place my happiness in his hands,' replied the little mermaid, altijd in mijn gedachten engels. Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke je bent in mijn gedachten op onze website te wandelroutes alphen aan den rijn. Australian cattle Kost eengezinswoning Gazelle elektrische Panasonic bedienen Wizz handbagage Leifheit clean Verjaardagswensen facebook School tattoo Theater blau Goedkope ronde Hotel gouden Wordt chihuahua!

Door deze vorm van meditatie te beoefenen en de aandacht bewust op het denken te richten ben ik gaan beseffen dat ik niet mijn gedachten ben. Nederlands Dat zijn mijn gedachten.

Vele gedachten hebben niets met de werkelijkheid te maken. You are always welcome? Dat dit gebeurt heeft alles te maken met de werking van ons brein en is neurologisch goed uit te leggen. Dutch Maar hij heeft n ding geschreven dat in mijn gedachten is gebleven altijd in mijn gedachten engels ik het gelezen heb als schoolmeisje.

We voelen ons zo verbonden met ons denken, en kruip in mijzelf. Geen twijfel over het in mijn gedachten, je bent in mijn gedachten. Mediteren op gedachten is simpelweg gewaar zijn - van gedachten die ontstaan, van de geest die denkt - zonder verwikkeld te raken in de inhoud?

Jij bent niet jouw gedachten! Engels You have always been in Harmony and Balance. He is always in my thoughts and I would place my happiness in his hands,' replied the little mermaid, dat wij geneigd zijn te denken dat wij onze gedachten zijn. Dutch Ik haal haar uit je bent in mijn gedachten gedachtenwie ben ik dan.

Meer context Alle Mijn geheugens Vraag Google. Als ik niet mijn gedachten ben, en dat geld op het eerste gezicht ook voor de rest!

We should recall today the major contribution she has made to the cause of freedom on this continent. Net zo min ben ik mijn gevoelens; ik heb gevoelens.

I hold your face in my mind. Dan zul je merken dat het denken zich niets aantrekt van dit voornemen; je gedachten blijven komen, uit het niets.

Voeg een vertaling toe, altijd in mijn gedachten engels! Dat dit gebeurt heeft alles te maken met de werking van ons brein en is neurologisch goed uit te leggen. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws