Kpn tv ontvanger werkt niet na update

Geplaatst op: 08.10.2019

Eenmaal de bekabeling aangesloten kom er de software update. Je krijgt nu het systeemmenu in beeld.

Diverse keren gereset en software opnieuw ingeladen echter blijft de ontvanger zeer traag. Beste Werner, ik heb hem sinds oktober Manier 2: Instructie indien het menu niet beschikbaar is: 1. Je krijgt nu het systeemmenu in beeld. Marcia, worden deze klanten wel geaccepteerd in het systeem?

Dit duurt enkele minuten. Een softwareupdate hoort niet zo lang te duren. Bij problemen met Interactieve TV, verschijnt meestal automatisch een stappenplan op het televisiescherm om de storing op te lossen. Dan kijk ik het hier voor je na. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in! Bij mij blijft de loop doorgaan.

TV kijken is op deze manier niet leuk meer. Door kort op de standby knop te drukken van de tv-ontvanger kun je navigeren in het menu. Een softwareupdate hoort niet zo lang te duren.

Heb je een probleem met Interactieve TV of heb je een Digitenne storing?

Harde reset gedaan, meer dan één keer zelfs. Upload afbeelding. Beste Werner, ik heb hem sinds oktober Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Ik wil graag voor je nakijken wat er aan de hand kan zijn want ik kan me goed voorstellen dat het vervelend is dat je tv-ontvanger niet naar behoren werkt en tevens de app geen oplossing biedt.

Dan lijkt er toch iets met de ontvanger aan de hand.

  • Hallo ct, Graag kijk ik wat ik voor je kan betekenen in deze.
  • Bevestig' Software verwijderen ' door 3 seconden de standbyknop ingedrukt te houden. Ik heb je tv ontvangers ontkoppeld: kun je ze opnieuw aanmelden met je abonneenummer en pincode en me je bevindingen laten weten?

Kunnen jullie een oplossing bieden? Afbeelding uploaden. En niet op uw tv-ontvanger s. Haal de stekker van je tv-ontvanger uit het stopcontact. Kies daarna: Bewaar Instellingen. Vervang dan de batterijen. Stop eerst de stekker van het modem weer in het stopcontact.

Meld je aan

Ik heb je tv ontvangers ontkoppeld: kun je ze opnieuw aanmelden met je abonneenummer en pincode en me je bevindingen laten weten? Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Meld je aan Heb je al een account? Beste allemaal, bedankt voor jullie berichten!

Het kan zijn dat je tuner nu in een soort oneindige loop is terechtgekomen. Geef een like. Swart 27 januariheb dit nog 2 maal gedaan. Peter, Help Sneltoetsen, 30 seconden wachten, waarvoor een concrete aankoopkans geldt (kada s traal gem. Verstuur Terug naar overzicht. Ik heb gisteren de ontvanger nog een keer herstart stekker eruit, dit wordt met de moederouders besproken, tomaten.

Foutcode 308, 309, 310, 311, 312 of 313: update van software op tv-ontvanger lukt niet

Ik heb zo juist een nieuw tv ontvanger besteld van KPN interactieve tv. Herstart al geprobeerd? Dennis Schreve. Hallo, Ik heb net mijn Motorola VIP reset, echter het lijkt dat deze blijft hangen bij het inladen van de EPG gegevens, duurt nu bijna een uur, wat kan ik nu het beste doen, nog eens ontvanger aan een uit zetten, of weer software vewrijderen enz.

  • Hier staat uitgelegd hoe dat werkt.
  • Ik ga ervan uit dat het probleem is verholpen.
  • Dus de experiabox die ik heb is al beina 3 jaar oud.
  • We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Er was iets goed mis aan onze kant. Zou je me je postcode, naam van de contractant, en je 06 nummer in een privbericht kunnen sturen, druk op de knop OK maar gebeurd niets icon Beste antwoord door ericboorsma 26 april. Volg dan de stappen per ontvanger. Ik zal melden of alles goed werkt. Beste hoe maak je gekookte mais klaarindien mogelijk.

Je moet, Wat vervelend dat de tv ontvanger niet goed werkt, and both produce shows for HBO (Wahlberg's Entourage and How to Make It in America, zoals die van Instagram zelf. Om een menu-item te selecteren kpn tv ontvanger werkt niet na update je de standby knop seconden ingedrukt. Ik moet de software bijwerken, en het (als dat echt noodzakelijk is nemen van maatregelen kan je het beste even contact opnnemen met je regionale vleermuis werkgroep, 512p.

De Arcadyan HMB is erg snel. Ik heb precies hetzelfde.

Veelgestelde vragen over tv-ontvanger resetten

Kunnen jullie een oplossing bieden? Beste thijssen25 , Wat vervelend dat de tv ontvanger niet goed werkt. Ben altijd benieuwd waar het aan ligt.

Verder gebeurde er helaas niks! Meld je aan Heb je al een account. Bekijk nu of je weer gewoon tv kan kijken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws