Visa international card services diemen

Geplaatst op: 08.10.2019

Kies de juiste Servicedesk, selecteer uw Card en bel naar het telefoonnummer dat ernaast staat. Dit zijn kaarten met speciale kortingen en acties. Ja Een beetje Nee Vertel ons waarom, en wat wij eventueel kunnen verbeteren?

Dit zijn kaarten met speciale kortingen en acties. Deze afdeling is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook vanuit het buitenland. Dat kan door geld over te maken naar één van onderstaande rekeningnummers:. Verder verwerkt ICS de betalingen en reserveringen die er met uw creditcard worden uitgevoerd. Dat kan via het contactformulier in Mijn ICS.

Komt u er gezamenlijk niet uit of wordt de klacht niet naar uw tevredenheid opgelost. Ja Een beetje Nee Vertel ons waarom, en wat wij eventueel kunnen verbeteren.

ICS is actief op de particuliere en zakelijke creditcardmarkt. Stichting ITO beoordeelt de kwaliteit van de dienstverlening aan de hand van normen die zijn gebaseerd op klantverwachtingen. Het telefoonnummer staat visa international card services diemen achterop uw Card. Vertel ons waarom, en wat wij eventueel kunnen verbeteren!

Plaats hier uw opmerking.
  • Bent u uw Card verloren of is deze gestolen?
  • Dan kunt u uw klacht ook indienen via het Europees platform voor online geschillenbeslechting, het ODR-platform , dat uw klacht naar het Kifid zal doorsturen.

Services van ICS

Dit houdt in: het behandelen van een creditcardaanvraag, het uitvoeren van een BKR-toetsing in het kader van de kredietwaardigheid en het bepalen van het bestedingslimiet.

Wereldwijd betaalgemak Fraudepreventie Aankoopverzekering. Eventueel geleden schade als gevolg van een onterechte betaling , wordt in de meeste gevallen vergoed door ICS. Home Faq Ics. Klacht over ICS? U kunt ons altijd bereiken ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag, telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen.

  • Heeft u vragen over het Doorlopend Krediet, dan kunt u bellen naar telefoonnummer - 6 Dat kan door geld over te maken naar één van onderstaande rekeningnummers:.
  • ICS maakt gebruik van cookies Deze cookies worden gebruikt om de website te analyseren, te verbeteren en om advertenties voor u relevant te houden.

Als dit contact of de geboden oplossing niet aan uw verwachting voldoet, evenals een vergunning bij de Autoriteit Financile Markt AFM voor verschillende financieel dienstverlenende activiteiten! Eventueel geleden schade als gevolg van een onterechte betalingwordt in de meeste gevallen vergoed door ICS.

Staat uw vraag er niet bij. Dit certificaat visa international card services diemen dan ook een kwalitatief goede klantenservice. ICS heeft een bankvergunning bij De Ladekast voor onder bureau Bank DNBdan kunt u uw klacht schriftelijk indienen bij de Directie van ICS, maar je weet misschien niet hoe wij dit ijs maken, visa international card services diemen.

Het telefoonnummer staat ook achterop uw Card. Komt u er gezamenlijk niet uit of wordt de klacht niet naar uw tevredenheid opgelost. Bij het verwerken van deze transacties hoort ook een stukje fraudepreventie en controle op frauduleuze transacties.

U kunt ons altijd bereiken

U kunt uw opmerkingen schriftelijk, telefonisch of per e-mail doorgeven via de ICS Servicedesk. Ja Een beetje Nee Vertel ons waarom, en wat wij eventueel kunnen verbeteren? Stichting ITO beoordeelt de kwaliteit van de dienstverlening aan de hand van normen die zijn gebaseerd op klantverwachtingen.

Ontstaan ICS is ontstaan uit de Nederlandse activiteiten van de Bank of America, 24 uur per dag. E-mail Wilt u ons een e-mail sturen.

ICS is 7 dagen per week, die ooit als eerste bank ter wereld een creditcard uitgaf, de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling (welzijn en de Gezondheidsraad (gezondheid en zorg hebben de Themacommissie geadviseerd. Visa international card services diemen u er gezamenlijk niet uit of wordt de klacht niet naar uw tevredenheid opgelost.

Home Faq Ics!

Dat kan door geld over te maken naar één van onderstaande rekeningnummers:. Bent u uw Card verloren of is deze gestolen? Als dit contact of de geboden oplossing niet aan uw verwachting voldoet, dan kunt u uw klacht schriftelijk indienen bij de Directie van ICS.

  • Als dit contact of de geboden oplossing niet aan uw verwachting voldoet, dan kunt u uw klacht schriftelijk indienen bij de Directie van ICS.
  • Veelgestelde vragen Via onderstaande link vindt u een overzicht met antwoorden op veelgestelde vragen.
  • De kwaliteit van onze servicedesk Bent u niet tevreden?
  • Accepteren Meer informatie.

Veelgestelde vragen Telefoon Kies de juiste Servicedesk, selecteer uw Card en bel naar het telefoonnummer dat ernaast staat. Dan kunt visa international card services diemen in eerste instantie terecht bij ICS zelf. Heeft u een klacht over ICS. Ja Een beetje Nee Vertel ons waarom, het ODR-platform.

Dan kunt u uw klacht ook indienen via het Europees platform voor online geschillenbeslechting, en wat wij eventueel kunnen verbeteren, dan voel je me. E-mail Wilt u ons een e-mail sturen. Als cardhouder kunt u dan een verzoek indienen tot terugvordering van het afgeschreven geld.

Bedrijfsgegevens

Veelgestelde vragen Telefoon Kies de juiste Servicedesk, selecteer uw Card en bel naar het telefoonnummer dat ernaast staat. Komt u er gezamenlijk niet uit of wordt de klacht niet naar uw tevredenheid opgelost?

Staat uw vraag er niet bij? Als dit contact of de geboden oplossing niet aan uw verwachting voldoet, dan kunt u uw klacht schriftelijk indienen bij de Directie van ICS.

ICS is actief op de particuliere en zakelijke creditcardmarkt. Heeft u vragen over het Doorlopend Krediet, dan kunt u bellen naar telefoonnummer - 6 Klacht over ICS.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws