Clever dog smart camera user manual

Geplaatst op: 28.09.2019

Jammer dat hij niet op batterijen kan. Echter werkt hij perfect en doet dat er gezegd wordt op internet!

RobDenHaag Den Haag 9 juni Ariezwolle 19 februari Ik raad dit product aan. Dat is geen enkel probleem. Bockiebockie 26 februari Ik raad dit product aan. Makkelijk voor als je hond alleen thuis is terwijl zij dit niet zo goed kan.

Knoppen 7. Currito1 5 november Ik raad dit product aan.

Op de tablet werkt het perfect. Gelieve hiervoor contact op te nemen met onze helpdesk, via 2. Michael Leiden 11 juli Ik raad dit product aan. Contents Contents Cynthiavan 28 mei Ik raad dit product aan.

Cynthiavan 28 mei Ik raad dit product aan. Tot dan knippert de wifi van de camera nog blauw, wat goed is.
  • Als je het als babyfoon wilt gebruiken dan is het perfect maar probeer eerst 1 maar met dit soort producten met de sd kaart in het apparaat is onzin want een inbreker neem dat ding ook mee!
  • Helaas kan ik maar op 1 apparaat kijken. Handig als Babyfoon of boven de deur, achter t raam.

Productbeschrijving

Verbinden met je telefoon via de app gaat snel en makkelijk. Werkt goed, alleen beschrijving zegt draadloos maar het moet constant aan het stroom, zit geen batterij in. Goed beeld ook s nachts. Beeld is inderdaad niet fantastisch maar goed genoeg.. Beonico, Jij bent de beste Ik ben er ook al een hele tijd mee bezig geweest om die clever dog met mijn wifi te verbinden.

  • Werkt goed, alleen beschrijving zegt draadloos maar het moet constant aan het stroom, zit geen batterij in.
  • Toon meer Toon minder.

Plaats de Netwerk Camera niet in de buurt van warmtebronnen zoals een tv of oven. Ik ben al 3weken bezig om de camera aan de praat te krijgen, ik ben nu in de weer met techneuten van Ziggo maar hij werkt nog steeds niet. Goed beeld overdag en nacht.

Nadere informatie! Product introductie Kies je kleur. De camera is makkelijk te installeren en te gebruiken. !!!.

Hulp nodig bij het kiezen?

Wat betreft refurbished producten geeft de refurbished aanbieder de fabrieksgarantie, niet de fabrikant. In combinatie met de Smile T. SaartjeR Nederland, Rilland 29 oktober Ik raad dit product aan. Khloe 12 september Ik raad dit product aan.

Regina15 Groningen 21 augustus Ik raad dit product aan. Als je het als babyfoon wilt gebruiken dan is het perfect maar probeer eerst 1 maar met dit soort producten met de sd kaart in het apparaat clever dog smart camera user manual onzin want een inbreker neem dat ding ook mee?

Jessiesma23 17 mei Ik raad dit product aan. Maar zodra je buiten de Wifi zone bassie en adriaan series downloaden valt het beeld uit. Jomoor Westland 4 juni Ik raad dit product aan. Caya brabant 4 juni Ik raad dit product aan. Niet handig dus.

Meld je aan

Volgens mij ligt het probleem bij de KPN modem, wellicht moet een bepaalde toegangspoort van de modem open gesteld zijn. NDol Flevoland 16 februari Hij hoort je wel maar ziet je niet Zeker voor wat je ervoor betaalt. Werkt perfect.

Het is juist de bedoeling dat je juist via je smartphone bijvoorbeeld kan inloggen als je even wilt kijken hoe het met je hond thuis gaat? Dus waardeloos ding. Mooie beelden gemakkelijk te instaleren. Stroomkabel moet in blijven en wordt zeer warm. Sally10 4 juni Ik raad dit product aan. Omruiling Binnen de 30 dagen na ontvangst van de goederen bieden wij een omruiling of herstelling aan in geval van kwaliteitsproblemen die getest en bevestigd zijn door de productontwikkelaar?

Kortom, clever dog smart camera user manual, een ideale camera waarmee je voldoende ziet en hoort.

Bespaar je het geld. Geensta Lommel 26 juni Ik raad dit product aan. Handig en goede cam beeld en geluid zijn van goede kwaliteit.

Verwachte levertijd! Echter werkt hij perfect en doet dat er gezegd wordt op internet. Witte 24 augustus Ik raad dit product aan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws