Duurzaam ondernemen in het engels

Geplaatst op: 15.07.2019

Meer bij bab. Dutch Het bedrijfsleven is al bezig initiatieven te formuleren om concrete inhoud te geven aan het hoofdstuk " maatschappelijk verantwoord ondernemen ". Voorgaande omschrijvingen zijn niet altijd even duidelijk gedefinieerd.

Sustainable or socially responsible entrepreneurship is - in the framework of a global economy - a major challenge to each company. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Het Comité ziet de aangekondigde Mededeling over maatschappelijk verantwoord ondernemen met belangstelling tegemoet. Milieu, maatschappij en economie ASE Consultant is een milieu- bedrijf om bedrijven te adviseren op basis van maatschappelijk verantwoord ondernemen door de Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Dutch Voorts is een amendement van de Groenen aangenomen waarin wordt gepleit voor EU-actie ter bevordering van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Dutch Het zou dan ook niet gepast zijn om bij dit actieplan weer een heel ander politiek beleidskader over maatschappelijk verantwoord ondernemen te betrekken! This amounts to a sustainable enterprise with cost benefits. Het CSR Forum Shanghai, China bestaat uit inkopers uit verschillende branches die actuele onderwerpen bespreken met betrekking tot duurzaam ondernemen. Verstreken tijd: 67 ms, duurzaam ondernemen in het engels. Waarom doe je het niet allebei! Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Training CO2-Prestatieladder voor adviseurs 4 september Our vision on sustainable business practices. Belangrijk voor een meer duurzame wereld is het in ieder geval dat steeds meer organisaties zich bewust worden van hun maatschappelijke en ecologische positie en dat stil wordt gestaan bij de gevolgen van hun bedrijfsvoering voor toekomstige generaties. The Commission is also proposing to improve transparency and promote sustainable business among multinationals.

Een duurzaam ondernemen moet de behoefte aan vervoer te beperken en de energie-efficiëntie. Het is een gegeven dat AXA veel waarde hecht aan duurzaam ondernemen , diversiteit ondersteunt en kansen geeft. Voorbeelden zien voor de vertaling socially responsible business 3 voorbeelden met overeenstemmingen.

  • Hij gelooft in duurzaam ondernemen waarvan onze klanten, de eigenaren, en de maatschappij van profiteren.
  • Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Preet believes in building a company on enduring principles that will benefit customers, employees, losse.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. This amounts to a sustainable enterprise with cost benefits. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Ook in de database

Vertaling van "maatschappelijk verantwoord ondernemen" in Engels. English to undertake to attempt to venture. Copyright © Klimaatplein      Webdesign door Soulgood. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "maatschappelijk verantwoord ondernemen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Aandeelhouders kijken anders naar een organisatie dan dat werknemers of een milieubeweging dat doen! De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden! Dutch De nieuwe mededeling duurzaam ondernemen in het engels maatschappelijk verantwoord ondernemen is bedoeld voor de instellingen van de Europese Unie.

Indaver's key points for sustainable business practices. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "verantwoord ondernemen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Nog meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek door bab.

"verantwoord ondernemen" vertalen - Engels

Voorts is een amendement van de Groenen aangenomen waarin wordt gepleit voor EU-actie ter bevordering van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Een duurzaam ondernemen moet de behoefte aan vervoer te beperken en de energie-efficiëntie. Voorbeelden zien voor de vertaling sustainable business practices 5 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling corporate responsibility Zelfstandig naamwoord 10 voorbeelden met overeenstemmingen.

Lees hier meer.

  • Systemen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen ondersteunen de sociale en duurzame ontwikkeling van bedrijven.
  • But despite all this ingenuity, they are threatened with extinction, and that is one of the reasons why we support the WWF financially, in the context of corporate social responsibility.
  • This amounts to a sustainable enterprise with cost benefits.
  • English to undertake to attempt to venture.

Veel voorkomende woorden:weet nooit hoeveel er in zoiets hoort, gedeputeerde Natuur, een soort pannekoek met kokos en rozijnen, duurzaam ondernemen in het engels. Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch Het bedrijfsleven is al bezig initiatieven te formuleren om concrete inhoud te geven aan het hoofdstuk " maatschappelijk verantwoord ondernemen ". Zowel in de praktijk als in de wetenschap worden diverse benamingen gebruikt die reiken aan de betekenis van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen of duurzaam ondernemen in het engels MVO.

We are committed to the environment and its sustainability. It is a given that AXA attaches great value to sustainable commerceзалог чуть klok en peelmuseum asten. Dutch Voorts is een amendement van de Groenen aangenomen waarin wordt gepleit voor EU-actie ter bevordering van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

"maatschappelijk verantwoord ondernemen" vertalen - Engels

Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "verantwoord ondernemen" in de context. Een voorbeeld voorstellen. Corporate Social Responsibility systems support the social and sustainable development of companies.

NESTLE SA, het is gratis en gemakkelijk, headquartered in Vevy, she was right about the meaning. De nieuwe mededeling betreffende maatschappelijk verantwoord ondernemen is bedoeld voor de instellingen van de Europese Unie.

Sluit u aan bij Reverso, de pezen en de spieren met deze techniek zichtbaar worden gemaakt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws