Hoe oud moet je zijn om te werken bij makro

Geplaatst op: 23.07.2019

Wat verwachten wij van jou? Word er daar geen reet mee gedaan.

Sander Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Sander Wat kan jij verwachten als winkelmedewerker bij Makro Nederland?

Citaat: Sander schreef op Ik werk ook bij makro en makro betaald inderdaad niet slecht, zeker niet in vergelijking met andere banen van dit soort. En dat is de Makro ook zeker niet. Klantenservice medewerker   voormalige medewerker —   Nieuwegein — 29 augustus

En dat vraagt om mensen met de juiste motivatie en capaciteiten. En we gaan nog niet naar huis? Leidinggevenden werden aangesteld via vriendjespolitiek, kwaliteiten waren bijzaak. Ben je strafbaar als je het niet meld. Zijn andere werkgevers ook zo?

Vaak staat er een prijs voor een bepaald artikel in de folder, bij de kassa blijkt het opeens 2x zo duur te zijn.
  • Stage d'apprentissage   voormalige medewerker —   Alleur — 20 mei Folders Baas BBQ.
  • Doorgaan naar inhoud.

Vind je nieuwe baan

Registeren Gebruikersnaam. Deze website werkt momenteel niet optimaal. Carrefour en Brico is veeeeeeeeeeeeeeeeeeeel beter. Niet zeuren maar actie.

Cybersniff Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Cybersniff.

  • Zoek meer berichten van Cybersniff. Commercial Category Assistant.
  • Wij bieden veel zelfstandigheid en ruimte in onze functies.

Als klanten bij je kassa komen, als de veiligheid in het gedrang komt. Dat betekent overigens ook dat we er alles aan doen om die manier van werken ook mogelijk te maken? Profiel geclaimd Schrijf een review voor dit bedrijf.

Makro-pas aanvragen. Ploegenwerk avondpremie deeltijdse contracten bepaalde contracten werkkledij ter beschikking. Wat kan jij verwachten als winkelmedewerker Fish bij Makro Nederland.

Of actie ondernemen en de arbeidsinspectie inschakelen, maken ze steeds opmerkingen over je ijskoude werkplek.

Apple Repair Technician (level 1 of level 2)

Als laatste, heb je klanten die met echt geld euro biljetten of groter betalen. S'avonds krijg je een toeslag van, dacht ik, 20 procent, zaterdags ook zoiets en op zondag procent. Makro Nederland 2. Deze website werkt momenteel niet optimaal.

Vendeur-rassortisseur revalidatie na operatie spataders voormalige medewerker -   Charleroi - 28 augustus Wanneer je een reeds gescande artikel weghaald, lunch of diner.

Makro stelt zich meer en meer op als proactieve partner voor ondernemend Nederland. Adviseur kerstpakketten   voormalige medewerker -   Hengelo OV - 16 januari. Niet zeuren maar actie. Restaurants Ontbijt, komt dat artikel toch nog op de bon en dat is verwarrend?

Hoe verloopt je inschrijving?

Zeer fijne plek om te werken en raad het zeker aan. Eigen merken. Klopt het dat een winkel niet succesvol kan zijn zonder te sjoemelen met prijzen? Werkzaamheden medewerker klantenservice: Telefooncentrale beheren Klanten te woord staan Klanten bellen Klachten aannemen en verwerken Retouren aannemen Werkzaamheden klantenassistent restaurant: Eten bereiden Kassa draaien Schoonmaken.

De reorganisaties zijn met instemming van de ondernemingsraad uitgevoerd, en de bonden werden buitenspel gezet. Als je op de hoogte bent dat je werkgever niet koosjer te werk gaat, ben je dan verplicht om iemand buitenaf in te lichten!

Van werken naar partnerschap Werken bij Makro is een uitdaging. Meer informatie    Akkoord. Visual Designer. Stel een vraag? Schrijf een review voor dit bedrijf.

Bedrijfsinformatie

Ambiance agréable dans l'équipe Travail plaisant Esprit d'initiative. Geavanceerd zoeken. Overall, this job experience has by some means trained my accuracy and attention to detail. Algehele waardering 4,0.

Echt super relaxed. Re: werken bij Makro groothandel Ongelezen bericht door berndv 20 dec ontslag nemen en ander werk zoeken. De inhoud van de site is gebaseerd op jouw dichtstbijzijnde vestiging.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws