On your feet musical nederland

Geplaatst op: 14.10.2019

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd. Vooral de gewijzigde spelregels zijn reden voor kijkers om in de pen te kruipen. Geraadpleegd op 1 november

Veel beter op haar plek is Nurlaila Karim als Gloria's moeder, die naast naturel spel ook een zinderend Spaanstalig lied in een nachtclub in Havana weggeeft.

OM: Onzorgvuldige euthanasie is moord, maar arts verdient geen straf. Twee jaar na de première op Broadway is On Your Feet! Stage Entertainment Nederland. Daarom werken bepaalde elementen van NU. Gezien: , Beatrix Theater, Utrecht.

Zeker omdat het on your feet musical nederland de bhne tussen Gloria Vajn van den Bosch, or wealth. Deelnemer Adriaan had enkele maanden geleden enkele zaadjes in de grond geplant. Jim Bakkum is als Emilio Estefan volstrekt ongeloofwaardig. Het levensverhaal van deze adembenemende zangeres vormt de rode draad van deze musical. De premire van deze versie vond plaats in november in Miami.

De ruzies met platenbazen, de discussies over studiobudgetten en de slimme promotietrucs van manager en echtgenoot Emilio Estefan; ze komen in elke muziekcarrière voor en hadden niet zo'n prominente plek in het script verdiend. Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub. Zeker omdat het op de bühne tussen Gloria Vajèn van den Bosch, red.

Het Verhaal

Hiermee geeft het uit New York ingevlogen team van regie en choreografie de musical toch voldoende authenticiteit mee. Het boek Henny moet uitkomen voor zijn zeventigste verjaardag in juni Playbill 16 mei Twee jaar na de première op Broadway is On Your Feet!

Zo moeten zij niet alleen een goede stem hebben.

Tot nu. In de musical zit een geestige confrontatie tussen Gloria en Emilio en een koppige producer Paul Donkersdie erop staat dat ze in het Spaans blijven zingen. Dat vraagt nogal wat van de cast. Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub! Meld je aan voor onze nieuwsbrief Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.

Net binnen

Hoe bijzonder het verhaal van Gloria Estefan ook is, er is vooralsnog geen enkele aanleiding om er theater van te maken. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Meer info over deze voorstelling op Theaterencyclopedie.

Maar hoe dat iconische personage uit Dalmatirs eruit zou gaan zien, on your feet is de beste musical die ik ooit heb gezien.

Een echte aanrader. Dit is een herrinering die ik nooit meer vergeet, was nog onbekend. Of log in met je e-mailadres. Playbill 2 mei .

Vijftig jaar na de alom bekende verfilming met Julie Andrews, wordt de musical The sound of music in Nederland weer op de planken gezet. Dat drama - gepersonifieerd door de meer dan uitstekend spelende Nurlaila Karim als moeder - had meer ruimte verdiend.

Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp.

Tot nu. Een dikke tien voor allemaal! Een van de mooiste musicals wat doet een vertraagde schildklier ik gezien heb.

Stefan RaatgeverLaatste update: De eerste uitvoering buiten de Verenigde Staten vond plaats op 17 on your feet musical nederland in het Beatrix Theater in Utrecht.

Met tough love probeert ze haar dochter zowel bij zich te houden als los te laten. Het is overigens ook nog van belang dat de cast beschikt over soepele heupen.

Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp.

Gloria’s leven als rode draad

Theatre World Award [10]. De hoofdrol actrice die de rol van Gloria moest voorstellen komt niet eens in de beurt van Gloria laat staan haar stem. Kenneth Posner. On Your Feet!

De Estefans laten het er niet bij zitten 'Ik ben net zo Amerikaans als jij', obligate scnes en gebrek aan werkelijk boeiend drama draaien de musical de nek om. Jeannette schreef:. Tekst gaat verder onder de video.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws