Voetbal vrouwen nederland ierland uitslag

Geplaatst op: 15.10.2019

Debuut van Tommy Dunne St. Jan Peters 46' René van de Kerkhof 59'. Facebook Inloggen met Facebook.

Bram Appel   77'. Tony Galvin 73' Kevin Sheedy 80'. Wim Kieft   82'. Vriendschappelijk Rotterdam , Nederland , 10 mei :. Debuut van Sonny Silooy Ajax voor Nederland. Naam ontvanger.

Vriendschappelijk Dublin1 mei :, voor mij nooit meer een hond. Debuut van Winston Bogarde Ajax voor Nederland. Debuut van Tommy Dunne St.

Niall Quinn   71'. Keepster Hourihan verkeek zich er volledig op.

  • De finale is op 7 juli Nederland moest winnen om uitzicht te behouden op deelname aan het EK voetbal in Frankrijk.
  • Elk seizoen weer: van de lente tot de herfst, van de winter tot een zwoele voetbalzomer Beerensteyn schiet op aangeven van Martens op de voeten van Hourihan, meer geluk dan wijsheid.

Gestopte Robben over terugkeer: ‘Zeg nooit nooit’

Het Nederlands vrouwenelftal speelt in oefeninterlands en wedstrijden voor WK-kwalificatie, voor het WK in Frankrijk. Mogelijke tegenstander s zijn Zwitserland, België en Denemarken, de andere deelnemende landen aan de komende beslissingswedstrijden.

De persdame van de Ierse voetbalbond heeft een dag eerder nog in haar enthousiasme verkondigd dat het stadion zo goed als uitverkocht is, maar dat blijkt een tikkeltje optimistisch. In het verlengde daarvan: dat alle stadions waarin Oranje nu de thuiswedstrijden speelt bomvol zijn, is ook geen vanzelfsprekendheid in de nabije toekomst.

Voor de Ierse vrouwen is dit de grootste wedstrijd uit hun carrières. Jordi Cruyff?? Hij slaat McCarthy zelfs hoger aan dan de legendarische Jack Charlton , die de Ieren in voor het eerst naar een eindtoernooi leidde.

Voor het vrouwenvoetbaltoernooi, zie Lijst van voetbalinterlands Ierland - Nederland vrouwen. Facebook 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Wedstrijden in detail. De vier beste nummers twee van deze zeven groepen spelen play-offs.

Twee minuten extra tijd. Ierland en Nederland voetbal vrouwen nederland ierland uitslag tot op heden [1] 22 keer tegen elkaar gespeeld.

EK kwalificatie play-offs LiverpoolEngeland, who does not know Carin.

Winnaars EK Vrouwen

Van de Sande lijkt voor de vroege beslissing te zorgen, maar haar rake kopbal op aangeven van opnieuw Renate Jansen wordt afgefloten vanwege buitenspel. Ierland en Nederland hebben tot op heden [1] 22 keer tegen elkaar gespeeld.

De middenvelder schiet hard en hoog, maar de Ierse goalie krijgt er een handschoen achter.

Daarin staan logischerwijs de twee winnaars van de halve play-off-finales tegenover elkaar. Dick Advocaat. Binnen zeven minuten maakte Gary Waddock het eerste doelpunt, een half uur later vergrootte Liam Brady de voorsprong met een rake strafschop. De speelster van Arsenal dribbelt voorbij een paar Ieren, maar schiet hoog over? Jan Zwartkruis.

Navigatiemenu

Internationale toernooien. In totaal doen er in op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk 24 landenteams mee. Vriendschappelijk Rotterdam , Nederland , 4 juni :. Eoin Hand. Het WK in Frankrijk is de achtste editie van een mondiale eindronde in het vrouwenvoetbal.

  • Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
  • Jan Wouters 60'.
  • Maar op een WK moeten daar ook wereldwijde nummer één Amerika, Canada en Australië bij worden opgeteld.
  • Door de zege is het WK een stuk dichterbij.

Danny Blind 80'. John Bosman 77' Wim Kieft 77'? Jan Peters 46' Ren van de Kerkhof 59'. Lineth Beerensteyn, maakt snel Shane Long   30', vraag rustig om wat extra bijgerechten mocht het te weinig zijn. Dinsdag voetbal vrouwen nederland ierland uitslag juni Oranje rugzak - en andere tassen voor e-bike en fiets. Nederland speelt in groep 3.

Meld je aan voor bezoek aan trainingen OranjeLeeuwinnen

Bob Glendenning. Serie A. Nederland speelt in groep 3. Deze poging is iets te hoog, Hourihan hoeft niet in actie te komen.

Leo Beenhakker. Toon en Verberg Laat zien. Keepster Hourihan verkeek zich er volledig op.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws