Wel of geen gezichtsherkenning facebook

Geplaatst op: 29.09.2019

Er wordt gevraagd om goedkeuring voor:. Heel het internet verzameld informatie.

De kans dat jouw foto wordt misbruikt op bijvoorbeeld een nepprofiel is klein. Ook al heb je geen facebook dan nog verzamelen ze informatie. Volgens de makers is de app ideaal als je iemand ziet die je leuk vindt. HLN Plus Bevat video. Veelgehoorde kritiek was dat we niet weten wat er precies met onze gegevens gebeurt.

Helen wordt wakker met stijve nek, enkele uren later is ze compleet Facebookgebruikers hebben eigenlijk geen keuze. Sites lappen de privacywet massaal aan hun laars. HLN Plus Bevat video. De 5 grootste voordelen van de nieuwe Samsung Galaxy Note Multimedia. Oma op roadtrip door de VS.

Nieuws 2 mei Nu zijn er heel hoge boetes en zijn bedrijven collectief in paniek", aldus Dobbelaere-Welvaert.

Bevat video Anderlecht Na de keuze Gegevensinstellingen beheren dus afwijzen gezichtsherkenning volgt een scherm dat je waarschuwt: 'Gezichtsherkenningtechnologie kan ons helpen voorkomen dat vreemden je foto gebruiken om zich als jou voor te doen en kan mensen met een visuele beperking via een schermlezer vertellen wie er op een foto staat of in een video voorkomt. Herbekijk Het weer. Internet 2.

Meest gelezen Apple-topman legt Trump gevolg van importheffingen uit. Nieuws 2 mei Persoonlijke informatie niet veilig bij sites over geloof, ziekte en geaardheid.

  • Inmiddels is de gezichtsherkenningstechnologie van Facebook zodanig verbeterd dat ze nu bijna zo goed gezichten kan herkennen als mensenogen.
  • Buitenland Epstein ondertekende testament, twee dagen voor zijn dood.

Historicus Bruno De Wever legt uit. Selecteer: uitgeschakeld in het dropdown menu. Zo kun je opduiken in foto's wel of geen gezichtsherkenning facebook je niet zelf gemaakt of op Facebook geplaatst hebt. Dronken bedelaar doet behoefte in drukke winkelstraat, politie wijst op gebrekkige regelgeving. Sluipverbruik: hoeveel kost het je en hoe kan je het vermijden. De software moet slechtzienden ook helpen om te laten zien wie er op een foto staat.

Michiel Cleymans

Energie Multimedia 8. Vlaming in rolstoel heeft bijna

Het gaat heel ver. Dit zijn de vijf beste wasmachines van het moment. Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Jupiler Pro League Die mogelijkheid wordt in Europa als sinds geblokkeerd omdat ze botst met de Europese privacywetgeving.

Gezichtsherkenning

Dat is een verwarrende naam. Is dit lasersysteem het ultieme wondermiddel tegen muggen? Hij vergelijkt het met China waar overal slimme camera's hangen voor gezichtsherkenning, en dat om je doen en laten te volgen.

Saab tekent contract met Defensie voor de levering van een trainingscentrum. Expert Stefan Blommaert Nooit heb ik meer volk bijeen gezien op een demonstratie dan in Hongkong. Nieuw brexit-dreigement van Boris Johnson zorgt voor onrust. Weernieuws 1. Economie Bedrijfsleiders pleiten zlf om fiscale multinational-achterpoortjes dicht te doen: "Gaat ten koste van brave burger".

Facebook wel of geen gezichtsherkenning facebook zegt dat er nu genoeg privacybeschermende maatregelen zijn genomen om te voldoen aan de privacywetten van de EU! Oma op roadtrip door de VS?

'Gezichsherkenning beschermt uw privacy'

Meer weten over privacy en digitale veiligheid? Vergelijk het met een webshop: als je de algemene voorwaarden niet accepteert, krijg je je product niet. Nu zijn er heel hoge boetes en zijn bedrijven collectief in paniek", aldus Dobbelaere-Welvaert.

Buitenland Epstein ondertekende testament, twee dagen voor zijn dood.

Zes jaar geleden werd het automatisch taggen van Europese Facebook-gebruikers geblokkeerd door privacybezwaren. Dat is een verwarrende naam. Na deze datum gelden strengere Europese privacyregels, die erop neerkomen dat bedrijven netjes toestemming moeten hebben gevraagd voor het gebruik van jouw gegevens.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws