Wat helpt beste tegen mieren

Geplaatst op: 08.09.2019

Heb ze allemaal geprobeerd. Mieren kunnen zuur verspreiden als ze bedreigd worden. Ik wil wel lokmiddel uitzetten op het keukenaanrecht daar komt de kat niet , maar op het terras wil ik dit niet doen aangezien de kat er dan wel bij zou kunnen.

Wij hebben in het voorjaar veel last van mieren. En na een paar weken dus ook de kolonie. Toch blijft het moeilijk om alle voedselbronnen te verwijderen. Heb je afwas op het aanrecht laten staan? Ik tref niet 1 mier meer aan, gelukkig…! Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.

Als je niet doorzet heb je kans dat de kolonie zich gaat splitsen en krijg je een steeds groter probleem. Veel succes. Wij wat helpt beste tegen mieren u binnen 3 werkdagen een reactie. Met azijn of het zuur van uien of augurken blijven de mieren ook weg. In mierenspray zit insecticide. De mieren dragen de Biotex hun nest in en vergiftigen zo hun nest, binnen 3 dagen was ik van alle mierenhopen verlost.

De sterke citrusgeur schrikt mieren af.

Mieren bestrijden in huis

Kruimels zijn één van de grootste redenen waarom ze onze huizen binnendringen tijdens de lente- en zomermaanden. Overigens was je recept op brood niet lekker, of moet het even in de oven? Onder je koelkast of voorraadkast kun je ook wat spuiten. Een schots en scheef terras?

Maar er is nog een hoop voorraad

Dit is mijn ervaring, bij anderen zal dit met andere middelen ook tot een resultaat kunnen leiden. Er zitten op ons terras veel mieren, en ik heb er ook enkele in de keuken gezien?

In de lente hebben ze liever eiwitten en zoetigheden en wat vettig eten in wat helpt beste tegen mieren zomer. Na bestrijding krijt strepen maken waardoor ze er niet overheen zullen gaan buiten.

In plaats daarvan wederom wat azijn met water spuiten waar u de mieren ziet en gezien hebt.

Mieren direct laten bestrijden

Doe daar wat anti-mier spul in en meng het met bloem. Waar de meeste mensen een mier zullen zien zullen ze er gelijk op gaan staan om deze uit te schakelen. Zoek uit welke het zijn en welke stoffen effectief zijn.

Groetjes Stephanie. Tevens kunnen ze andere paden kiezen om tot hun voedselbron uit te komen, wat helpt beste tegen mieren. De aaltjes verjagen de mieren en eten de larven op.

Het valt me op dat glazen salontafel met metalen frame deze periode meer rode mieren voorkomen als normaal maar heb er nog geen verklaring voor. Niet teveel, met moet net geen pasta zijn maar een beetje brokkelig blijven.

Roomed Navigation

Spuit genoeg zodat het net een nat oppervlak wordt. Koperen munten, lopen ze gewoon overheen. Iemand een goede tip?

  • Ik heb je raad opgevolgd, maar volgens mij klopt het niet
  • Margie Bol.
  • Mieren bestrijden Wat te doen tegen mieren in huis of buitenshuis?
  • Voor meer informatie bekijk ons cookiebeleid.

Hallo, witte bloem of bakpoeder met king and queen shirts in store te mengen, zoals de faraomier. Aanbevolen product: HGX spray tegen mieren. Succes Rapporteer. Etensresten worden zo goed als mogelijk verwijderd maar volledig uitschakelen is helaas in een leefkeuken niet mogelijk.

Mieren kunnen vooral in het voorjaar of de zomer een ware plaag zijn, wat helpt beste tegen mieren. Het waren er ook niet zo veel. Bakpoeder helpt tegen mieren.

Heb je te maken met een uitheemse soort, Achter ons huis loopt er een sloot.

Mieren bestrijden

Probeer in de badkamer het zo min mogelijk vochtig te houden ja dat is lastig haha. Mieren gaan na hun winterslaap op zoek naar voedsel. Neem een goed geurtje ruikt je tuin ook meteen lekker fris. Je zal de bron moeten aanpakken.

Maar stel je eens voor dat het de draagconstructie van je huis is die verzakt. Probeer in de badkamer het zo min mogelijk vochtig te houden ja dat is lastig haha. Dat is omdat mieren een spoor achterlaten dat ook door andere mieren gevolgd wordt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws