Escape rotterdam ss rotterdam

Geplaatst op: 04.10.2019

We werden ontvangen in een verlaten zwembad van SS Rotterdam, maar de kamer zelf viel erg tegen. Maar we hebben wel erg genoten van de puzzels en we waren er bijna

Leuke puzzels, meerdere djngen tegelijk te doen. Ontsnap uit de koelcel onderin het schip Escape Room ss Rotterdam De deur van de koelcel valt met een ijskoude klik achter je in het slot, de tijd loopt.

Deze escaperoom is een bezoekje waard. Uiteindelijk hebben wij de schat weten te vinden en de kamer weten te ontvluchten. Altijd leuk ook om achteraf nog even een drankje te kunnen doen en nog even na te kunnen praten. De kamer zelf is niet als koelcel, maar wel het maritieme thema. Erg leuk was het omdat we sneller waren dan de vrouwen dat we nog even bij hun mee konden kijken.

Deze Topmiddag hadden wij als verrassing gekregen van onze vriendengroep? Heel leuk en erg goed te doen, escape rotterdam ss rotterdam. De locatie is super vet. Het begint ook mysterieus en een beetje creepy, die na je hersens gekraakt te hebbe De extra zaklampjes om alle details goed te kunnen. Enthousiast personeel Leuke puzzels, omdat de escape room ligt in een gedeelte van het schip dat niet gerenoveerd is.

Aanvulling op Claudia en Wendy Ik zat dus in het escape rotterdam ss rotterdam team maar los daarvan enorm leuke ervaring gehad.

Je kan tips krijgen wanneer je vastloopt en die waren erg handig.

Nieuwsbrief

De locatie van de kamer is al erg tof en bijzonder. Hadden een leuke middag en hebben geleerd van de puzzels. Tegen elkaar gestreden met maar 18 seconden verschil in de tijd! De locatie is natuurlijk super! Leuke kamer op top locatie! Welke groep heeft als eerst de geheimen van de kapitein ontrafeld en komt het eerst uit de koelcel?

De puzzels vrij moeilijk maar wel te doen. Toffe locatie Wat een leuke route al naar de escape room toe? Behoor jij straks ook bij de groep die onze Escape Room al heeft gespeeld, escape rotterdam ss rotterdam. Heb jij onze escape room al gespeeld.

Er zou wat meer spanning in de kamer mogen. Volgens de gastvrouw was de kamer ook nog heel erg nieuw.

Heb je een vraag?

Het is een grote ruimte en je kunt meerdere spellen te gelijk doen wat maakt dat hij prima met veel te spelen is. Hele leuke escaperoom! Reviews De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn.

Smaakt naar meer. Zeker voor herhaling vatbaar. De room zelf viel tegen De weg naar de kamer toe is leuk. Top ervaring. Helaas is de kamer zelf niet heel bijzonder.

Deze locatie heeft 1 kamer

We vonden sommige dingen echt heel vergezocht. Al een aantal escaperooms gedaan Tussen is denk ik wel het beste aantal. De wand is dun, dus je hoort vaag op de achtergrond dat het andere team ook nog bezig is.

Gespeelde kamers: 71 Nattesleffers Aantal personen: 4. Qua aankleding vond ik de kamer niet zo mooi. Wilt u weten wat u voorafgaand of na de escape room kunt doen. Komen jullie er het snelst uit!

Hele leuke spellen, escape rotterdam ss rotterdam voor beginners. Kan even duren voordat je in de flow zit maar dan kan het hard gaan. Eenvoudig verhaaltje wat weinig relatie had met de puzzels. De kamer is voor de rest leuk opgezet, die goed te snappen zijn, escape rotterdam ss rotterdam.

Heb jij onze escape room al gespeeld?

Het oude schip bezoeken is alleen al een ervaring. De room zelf viel tegen De weg naar de kamer toe is leuk. En dat was achteraf jammer. Mooie locatie.

De lat ligt hoog tegenwoordig maar pak deze mee en je hebt weer een geweldige ervaring opgedaan Heel erg leuk!. Parkeren is prijzig Eten is prijzig Hintsysteem En spelbegeleidster voor twee teams.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws