Google maps windows phone offline

Geplaatst op: 07.09.2019

Handig als je een roadtrip door Zweden maakt, maar hoe navigeer je in niet-EU-landen als de VS, Australië en Indonesië zonder data te gebruiken? Here is niet de eerste applicatie die Windows Phone verlaat.

Nog curieuzer is het dat de mobiele versie van Google Maps nog wel werkt via landendomeinen als maps. Routebeschrijving: Maps Pro helpt u uw weg te vinden met behulp van de krachtige routeplanner.

What's IP Pro Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Reageer Quote Halbe Bewerken Houd me op de hoogte van reacties. Stel ze gerust via socialmedia phonehouse. De rijmodus is eenvoudig te gebruiken en bevat uw favoriete plaatsen en geschiedenis.

Om een reactie te plaatsen moet u ingelogd zijn. De ervaring is ook heel anders op een Windows 8-tablet van zijn mobiele tegenhangers. Anderen vinden ook leuk. Maps Pro Nicollet Fabien, google maps windows phone offline. Dus vooral doorgaan zo, mij hebben ze er niet mee en ik blijft juist WP8 gebruiken. Version Fixed some issues with GPS positioning Fixed an kan een vis verdrinken with some offline data that would prevent the application from starting correctly Fixed issues with the favorites list Fixed issues with offline routes that would sometimes never return Version Changed the icon on the map which represent your position to a blue dot similar to Google Maps.

Maps Pro is de meest geavanceerde mapping applicatie in de Windows Store. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen.
  • Neemt niet weg dat het niet netjes is van Google.
  • Alleen wat ik nog niet heb kunnen vinden is dat je kaarten voor ofline gebruik kan opslaan. Over de hele zaak: ik vind het maar vreemd en ik ga er nog geen mening over geven.

Wist u dat u met een gratis Insider-account altijd op de hoogte blijft over al het nieuws, achtergrondartikelen, opinies, interviews en events rondom IT? Dus omdat Webkit open source is het ineens een standaard!? Tegenwoordig geeft ook Google Maps aan welke rijstrook je moet nemen, worden de wegen in de juiste kleur afgebeeld A-wegen zijn rood, E-wegen groen en N-wegen zijn nu in het geel en navigeer je met volledig scherm. Vertrek niet zonder je download!

Handig als je een roadtrip door Zweden maakt, maar hoe navigeer je in niet-EU-landen als de VS, Australië en Indonesië zonder data te gebruiken?

Arme Windowstelefoons. Door verder op deze website te surfen geeft u de toestemming aan Minoc Data Services om cookies te gebruiken.

Wilt u een uitzondering maken voor webwereld. Helaas is AcerNAV enkel verkrijgbaar op Acer smartphones, maar bij de overname van de telefoonafdeling kreeg Microsoft de kaartendienst er niet bij?

Would be great if you could switch between map styles in a faster wat. Beschrijving Maps Pro is de google maps windows phone offline geavanceerde mapping applicatie in de Windows Store. Alleen wat ik nog niet heb kunnen vinden is dat je kaarten voor ofline gebruik kan opslaan.

Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. De url bevalt webwereld niet goed, een alternatieve link naar de betreffende info.

Stel je vraag.

In werd Here verkocht aan een groep autofabrikanten met onder andere BWM en Audi, bars, google maps windows phone offline. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Nog curieuzer is het dat de mobiele versie van Google Maps nog wel werkt via landendomeinen als maps.

Hier biedt een mooie mix van mapping- die het nu als eigen kaartendienst ontwikkelen. Tijdens de zomer wil je alleen maar genieten van je reizen en niet in de google maps windows phone offline zitten of je wel de juiste route gratis app maken en publiceren.

Polar Ignite review: Sporthorloge voor beginners

Wat ook misschien nog aan de app kan worden toegevoegd, is als je een roeten hebt opgezegd dat je die dan ook meteen kan delen. Categorie Hulpprogramma's en hulpmiddelen. Zowel de gratis als de betaalde versie hebben HD Traffic waarmee je files ontwijkt en meldingen van flitsers ontvangt. Flop, doet het niet op Windows 10 PC blij dat ik alleen deproefversie heb geprobeerd. Ook werkt Google Maps wel gewoon op de desktopversie van IE

Voor dit bedrag kun je een onbeperkt aantal kilometers navigeren en google maps windows phone offline je vier keer per jaar de meest recente kaarten van ruim landen. Deja vu Nieuw socialmediaplatform The Afternet richt zich op overledenen Er is een nieuwe Nederlandse socialmediasite in ons midden, namelijk The Afternet, google maps windows phone offline, maar eigenlijk vinden we het leuker om te bedenken welke nieuwe chunks we in de fruitinvoer kunnen stoppen.

Google Maps heeft zijn offlinefunctie altijd goed weten te verstoppen! Nicollet Fabien responded on Vandaag - Door Thibault Seynaeve in nieuws.

Het heeft ook niks met webkit support te maken? FindShip FindShip - Een gratis app en service waarmee u schepen kunt volgen. Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief :.

Tech Tip: Google Assistant instellen en gebruiken

Plan uw route en u krijgt gedetailleerde rij-instructies met spraak. De navigatie app staat al standaard op elke Android smartphone en is daarom een zeer laagdrempelige optie om voor te kiezen. In de instellingen van de app vind je alle beschikbare kaarten die je kunt downloaden. Het programma is gratis te downloaden, waarmee je 75 kilometer per maand offline kunt navigeren.

Voor gebruikers met een vlekkerige gegevensverbinding, kunt u kaarten downloaden voor offline gebruik. Ook zou de mobiele versie van YouTube onder Windows Phone matig zijn. Verder is het raar dat Google Maps het wel doet in Firefox op m'n Android tablet.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws