Hasbro nerf nstrike elite xd retaliator

Geplaatst op: 14.10.2019

Maan13 Beringen 12 mei Ik raad dit product aan. Je kunt deze 4-in-1 blaster aanpassen, zodat 'ie geschikt wordt voor elke missie. De pijltjes komen er hard uit maar blijven soms steken in het geweer wat wel vervelend is.

Goede kwaliteit Leuk ontwerp Eindeloos speelplezier. Met voldoende pijltjes. Deze schouderstock compatibel voor Nerf guns N-strik Mijn bestellingen Mijn gegevens Mijn instellingen. Deze nerf pistool heeft een laser en een houder voor twee reserve pijltjes. Meer informatie? Algemeen Over beslist.

Of je nu op zoek bent naar een stoere blaster die pijltjes schiet of naar een cool waterpistool, hier vind je het grootste assortiment NERF artikelen. MikeMayor 23 januari Dit neemt het plezier om er mee te spelen wel weg, hasbro nerf nstrike elite xd retaliator. Nerf is het schietspeelgoed van dit moment voor jongens en meisjes? Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Spannend Leuk ontwerp.

Hasbro nerf eu4.

Klitteband ballen, 4 stuks

Laat meer zien. Gillina Overijssel 9 januari Goede aankoop, ziet er leuk uit en werkt zoals beloofd. Bijpassende artikelen. Elite retaliator, waarmee je tot wel 27 meter ver kan schieten. Bijpassende artikelen.

  • AMVision Maarssen 1 september Ik raad dit product aan. Hoewel ik niet van de schietspellen ben en hij van mij ook niet op personen mag schieten, want dat doet best zeer af en toe, moet ik zeggen dat ik van dit geweer geen spijt heb.
  • Gratis afhalen én inpakken in onze winkels.

Je kunt deze 4-in-1 blaster aanpassen, zodat 'ie geschikt wordt voor elke missie. Vizier is daardoor niet handig te gebruiken. Etat: utilis livraison:. Hasbro nerf eu4. Wel wat minder leuk dan de Recon maar dat maakt verder niet zo veel uit. Al zijn vriendjes en klasgenootjes waren stikjaloers.

Beknopte Kenmerken

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Zelfs de grote familieleden die op het verjaardagsfeest waren hebben er van genoten en mee gespeeld. Onze winkelvoorraad. Ik vind de gebruikte materialen van met name het doorlaadsysteem te "goedkoop" voor het gebruik.

Er zit een enorme kracht achter de pijlen. Bekijk de hele lijst. Onze winkelvoorraad! Bij het herladen gebeurt het vaak dat de kogels tussen het mechanisme zitten? Zeer veelzijdig omdat je het op 3 manieren kan gebruiken.

Nerf N-Strike Elite XD Retaliator

Lader is niet optimaal gemaakt. Niet leverbaar. Mijn neefje was er erg gelukkig en blij mee. Goede kwaliteit Leuk ontwerp Eindeloos speelplezier. Deze schoudersto

Gebruik voor plastic en geen pijnlijke accessoires speelgoed. Spijt van de aankoop. Niet leverbaar. Werkt helemaal geweldig.

Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Spannend Leuk ontwerp. Nerf Elite darts werken feilloos. Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument. Nerf Crossbolt N-Strike Elite Bij deze verkoop ik mijn hele collectie nerf geweren 1 per 1, als u interesse heeft aarzel niet om me te contacteren, Ferrell's Eastbound and Down ).

Productbeschrijving

Hasbro nerf eu4. Het is een aanrader door zijn schotkracht, die is 20 meter, hij is zo fijn om mee te schieten! Ik ben 29 en ik vind dit speelgoed fantastisch, koop het niet voor mijn kinderen maar voor mij en mijn vrienden. Echt vet coole NERF, volgens mijn zoon van

Delicate and good quality toy accessory. Dit zijn 4 blasters samengevoegd in n machtige Retaliator. Het gezamenlijke deel is gemaakt van kwaliteit ABS materil dat duurzaam is, ander deel is gemaakt van milie Wat wij goed vinden bij Bol.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws