Kortingscode hop on hop off barcelona

Geplaatst op: 14.10.2019

Vergeet niet om je tickets voor de hop-on-hop-off bus alvast te bestellen om gelijk in de bus te kunnen stappen!

In Barcelona is een groot aanbod aan toeristenpassen en voordeelkaarten. Indien het te druk is bij een van de toeristenbussen, dan kun je het beste wachten tot een volgende bus langskomt dat duurt nooit lang.

Maar het Barcelona Super Ticket is een goed alternatief om toch de hoogtepunten van Barcelona niet te missen! Voor een volledig overzicht van alle voordelen en extra informatie over de Barcelona Card, bekijk deze pagina. Met name het voorkomen van de enorme wachtrijen bij de attracties maken deze kaarten het geld meer dan waard. Vond je deze informatie nuttig?

Wij leggen u uit na uw reservering hoe u vanaf de aankomstlocatie in Barcelona binnen 5 minuten naar de stop van de Hop on Hop off Bus kunt lopen.

Meer informatie over de Barcelona Card. De Sagrada Familia accepteert geen wijzigingen of annuleringen. Je kunt deze afdrukken om ze bij de attracties of musea te laten zien hoewel je ook steeds vaak de tickets direct van je telefoon adem ruikt naar ontlasting laten scannen. De Articket is al voordeliger dan als je slechts 2 van deze musea bezoekt! Leuke dingen hoeven geen geld te kosten in Barcelona.

  • Met alle nuttige informatie die je nodig hebt voor je reis naar Barcelona op één plek, naast de gebruikelijke insider tips van mij, handige plattegronden en de beste eetadressen.
  • Vergeet niet om je tickets voor de hop-on-hop-off bus alvast te bestellen om gelijk in de bus te kunnen stappen!

Meer informatie over deze kaart vind je hier. De Stedenpas biedt skip the line toegang tot de Sagrada Familia, retourtje per trein vanaf de Costa Dorada vanaf verschillende locaties of een parkeerplek in het centrum van de stad en daarnaast nog fikse kortingen op top bezienswaardigheden in de stad. Zo hoef je ter plekke geen pas op te gaan halen en niet in de rij bij de kassa te gaan staan. Na uw reservering kunt u on sook laten weten welk tijdstip u wilt vertrekken en hoe laat u de trein weer terug wilt pakken.

U kunt de kaart na bestelling via deze of deze website afhalen bij aankomst op o. De voucher dient ingewisseld te worden bij een van de musea.

  • Deze pagina aan favorieten toevoegen? Hiermee vermijd je de lange wachtrijen bij de kassa en eenmaal in Barcelona kun je gelijk instappen bij de dichtstbijzijnde bushalte om zo rondgeleid te worden door de stad.
  • U krijgt een kaart hoe u de Hop on Hop off Bus kunt vinden.

De Modernista Pass is d voordeelkaart voor de echte architectuurliefhebber. Snelle beslissers: hier kun je direct de Barcelona City Pass kopen. Bij een tweedaags ticket gaat het om aaneensluitende dagen, kortingscode hop on hop off barcelona. Hoef je geen datum in te vullen, dan mag je je ticket of kortingskaart gebruiken wanneer je dat wilt let wel op de geldigheidslimiet.

De verschillende Gaudpassen worden op deze pagina verder toegelicht.

De Barcelona City Pass & andere voordeelkaarten in Barcelona

De Barcelona Card is dus alleen aan te raden als je van plan bent een museum-marathon te doen in Barcelona of heel veel gebruik zult maken van het openbaar vervoer, wat meestal niet het geval is, want je kunt best veel lopen en veel mensen huren een fiets.

Toeristenpassen in Barcelona In Barcelona kun je kiezen uit verschillende toeristenpassen: van een meerdaagse ov-pas met gratis toegang tot musea en attracties tot aan een uitgaanspas waarmee gratis toegang krijgt tot de leukste discotheken in de stad. Je kunt daarnaast de musea en attracties op je eigen tempo bezoeken. Ben je van plan om tijdens je stedentrip naar Barcelona veel musea te bezoeken en veel gebruik te maken van het openbaar vervoer?

Aantal tickets. Als je nu aanmeld voor de nieuwsbrief ontvang je bovendien een gratis mini-gids met de nieuwste hotspots in Barcelona? Kortingscode hop on hop off barcelona deze pas ontloop je de lange wachtrijen en krijg je gratis toegang tot maar liefst 14 van de leukste bars en discotheken van Barcelona o.

Met deze informatie kun je controleren welke kortingspas het beste bij je past en of die een betere prijs-kwaliteitverhouding biedt. De trein vertrekt vanaf Cambrils, Salou of Tarragona. Je ontvang tevens een kortingscode sidetable tuin leen bakker.

De Barcelona City Pass kopen

Je mag de musea een keer per ticket bezoeken. Per trein: Hoe werkt het? In de Sagrada Familia kan men u de toegang ontzeggen als u geen gepaste kleding draagt. Met hun 2 verschillende routes bezoek je alle hoogtepunten in de stad. Tickets voor de hop-on-hop-off bus zijn online te koop, onder andere via Ticketbar en Tiqets.

Het grote voordeel die u met een aantal passen bespaart is de enorme wachtrijen bij een aantal top bezienswaardigheden. Leuke dingen hoeven geen geld te kosten in Barcelona. Niet accepteren Niet accepteren. Je kunt het zelf narekenen: dit haal je er waarschijnlijk makkelijk uit? Zo kunnen gepensioneerden, kortingscode hop on hop off barcelona, studenten omreken mijlen naar km kinderen vaak tegen een kortingscode hop on hop off barcelona tarief of zelfs helemaal gratis bepaalde bezienswaardigheden bezoeken.

Met deze pas ontloop je de lange wachtrijen en krijg je gratis toegang tot maar liefst 14 van de leukste bars en discotheken van Barcelona o? In Barcelona is een groot aanbod aan toeristenpassen en voordeelkaarten. Het Barcelona Articket geeft in 12 maanden tijd eenmalig toegang tot de volgende musea:.

Barcelona ontdekken met de hop-on-hop-off bus

Staan tijdens je stedentrip naar Barcelona de Sagrada Família, Park Guëll en de Hop-on Hop-Off op het programma, en kom je bovendien met de bus van het vliegveld naar de stad? Voor de parkeergarage krijgt u een code. De route die de hop-on-hop-off bus aflegt varieert per toeristenbus. Met deze pas, die je koopt voor 3, 4 of 5 dagen , kan je gratis reizen met het openbaar vervoer, gratis naar sommige musea en krijg je korting op tientallen andere musea en bezienswaardigheden.

Indien het te druk is bij een van de toeristenbussen, dan kun je het beste wachten tot een volgende bus langskomt dat duurt nooit lang. Voor kunstliefhebbers is de museumkaart Articket Barcelona  een echte must. Je ontvang tevens een kortingscode t.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws