Michael moore in trumpland youtube

Geplaatst op: 02.08.2019

Een bizarre, zwartkomische korte film van VPRO Dorst over hoe de Nederlander geconfronteerd wordt met de komst van de vluchteling. Hoeveel waarde hechten jongeren aan geld en hoe gelukkig worden ze er van?

Berend Jan Bockting geeft de film drie sterren. Een bizarre, zwartkomische korte film van VPRO Dorst over hoe de Nederlander geconfronteerd wordt met de komst van de vluchteling.

Tues, pm, IFC Center. Poesjes 'Real life'-serie over de avonturen van een 'poezenfamilie', die in een groot poppenhuis woont. Slag om de klerewereld Drieluik over de ondoorzichtige wereld achter onze kleding. Zeven jongeren uit verschillende belevingswerelden binnen Nederland filmen hun eigen leven. Vijfdelige documentaireserie die laat zien dat de kringloop niet alleen qua spullen, maar ook qua mensen vol verborgen parels zit.

Onzichtbaar Nederland Vervolgserie op Nederland van Boven toont ons veranderende landschap, michael moore in trumpland youtube. Door het hart van China Van het uiterste noorden naar het zuidelijkste puntje van China met Ruben Terlou. China door de ogen van fotograaf Ruben Terlou.

Niemand heeft zo'n krankzinnig ingewikkelde familie als Ollie Hartmoed 9. Vrolijke Kerst Feelgood dramaserie: wat doe je als je alles kwijtraakt en helemaal opnieuw moet beginnen.

Tim en Nicolaas onderzoeken de band tussen mens en dier. Natascha's beloofde land Natascha van Weezel fietst in deze reisserie door Israël en de Westbank.

3Doc: Where to Invade Next?

Geoliede mix van soul, jazz, world en roots. Eelco Bosch van Rosenthal reist door het land dat Obama achterlaat aan zijn opvolger. The Clinton Affair Zesdelige documentaireserie over de afzettingsprocedure tegen president Clinton. En wat levert het op? Thuisplek voor docufielen.

Televisie is dood. Layla Leila Webserie over twee jonge vrouwen die bij elkaar in bed belanden na een feest.

United Stuff of America Met een lege doos door Amerika, op zoek naar spullen voor de kinderen in Nicagarua. Op zoek naar de kantelpunten in ons klimaat. Het Belgi van Late night cultuurprogramma elke werkdag vanaf middernacht op NPO Radio 1. Patrick Melrose Michael moore in trumpland youtube met Benedict Cumberbatch.

De halve marathon Jonge radiomakers interviewen spraakmakende gasten in anderhalf uur.

Het verhaal

Last Days Fotografe Lieve Blancquaert reist de wereld rond om het einde van ons leven in beeld te brengen. El Tarangu El Tarangu is een zesdelige podcastreeks waarin audiocollectief Schik op zoek gaat naar een man die eigenlijk in zijn graf hoorde te liggen. Pieter en Willem buigen zich over het lievelingseten van kinderen: waar is al dat lekkers eigenlijk van gemaakt?

Sekszusjes TV Online serie waarin twee zussen openhartige gesprekken voeren over vagina's, zelfbevrediging en hoe hard je moet kreunen. Trees is een app. Onbehagen Bas Heijne verkent de verdeelde wereld. Alles van de VPRO vanaf het het toonaangevende podiumkunstenfestival. Het meest privacyschendende experiment ooit.

De regisseur

De seksuele werkelijkheid van dertien- tot achttienjarigen, vergeleken met het idee dat volwassenen en opiniemakers hiervan hebben. Tim en Nicolaas onderzoeken de band tussen mens en dier. Persoonlijke verhalen van mensen rond de crimineel aaneengesmeed tot een momentopname van onze rechtstaat. Taart Een bitterzoet modern sprookje. Jan Leyers onderzoekt de welvaartskloof in acht steden.

Alcoholmisbruik door jongeren, moeder Map en hun drie zoons. Satirische portretten van komiek Arjan Ederveen en regisseur Michael moore in trumpland youtube Kramer Satirische radiosoap met suffe jingles en interviews over non-items; een nieuw seizoen vanaf ! Vijfdelige dramaserie over twintigers in de bloei van hun niet altijd makkelijke leven.

Echte kinderen, een mediahype of echt een serieuze bedreiging voor de volksgezondheid en een maatschappelijk probleem. En wat levert het op. Serie over een bijzondere familie: vader Pap, een meisje en zes dates. Jonge radiomakers interviewen spraakmakende gasten in anderhalf uur.

Nicolaas Veul kent WO2 alleen van bloederige videogames en spectaculaire Hollywoodfilms. Zappbios Korte speelfilms, waaronder Emmy Award-winnaar 'Alles mag'. Op zoek naar wat er voor nodig is om het roer om te gooien.

Vrije Geluiden Over het mooiste wat er is: muziek.

Dramaserie over het leven van Johan Cruijff. Wat is het toch dat we het niet kunnen laten ons dood te eten, koste wat kost. Reis mee met de World Solar Challenge in Australi.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws