Naar de zon in december europa

Geplaatst op: 08.10.2019

Als je buiten Europa op zoek gaat naar de zon, dan zijn tropische landen in Midden-Amerika, Azië of Afrika leuke reisdoelen. Zonvakantie december aanbiedingen voor Gran Canaria tref je v.

Nog een groot voordeel van een zonvakantie naar Miami: de faciliteiten om te shoppen zijn amazing! Vakantie Miami Heerlijke temperaturen zo rond de 25°C en heel af en toe een buitje, voor velen ideaal weer voor een zonvakantie. Maar wil je echt een laidback eiland met goedkopere bungalows en hangmatjes pal op het strand, dan moet je naar eilanden als Koh Phangan , Koh Tao , Koh Chang en Koh Lanta. De gemiddelde temperatuur is zo'n 30 graden en de hagelwitte stranden zijn om van te dromen.

Zo vind je er meerdere zwembaden en heb je de mogelijkheid om o.

Vakantie La Palma Met de kerst even weg. Djoser - Actieve rondreis Vietnam Groep. Barbados 27 C De basis cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren, naar de zon in december europa.

Een culturele parel, maar met zijn stranden ook een uitstekende zonbestemming in december. Minimum 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24!

  • Sauerland - Wintersport dicht bij huis. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.
  • Ruil de gure decembermaand van Nederland in voor een heerlijke winterzonvakantie, met een gemiddelde temperatuur van 26 graden, in dit bijzondere Verenigde Arabische Emiraat!

1. Bali in december

Het zijn veel rustiger december bestemmingen, met elk een geheel eigen karakter. Deze bestemming is erg populair onder Nederlanders! Zoek je iets specifieks voor jouw zonvakantie in november? Vakantie Bonaire Het tropische eiland Bonaire heeft prachtige parelwitte stranden. Verblijven kan hier o.

  • Dit zijn de favoriete bestemmingen! Reis naar een van de Kaapverdische Eilanden!
  • Het droogste eiland van de Canarische Eilanden is Lanzarote.

Wij geven je alvast tips voor leuke en mooie reisbestemmingen in december: bestemmingen en tips voor een individuele rondreis of groepsreis met december als beste reistijd? Kaapverdi 26 C 5. Rondreizen in Australi 9, naar de zon in december europa. Kies dan voor Kaapverdi of Gambia! Maar waar moet je heen. Ontdek hier de winterzon bestemmingen met een mooie weersvoorspelling voor een strandvakantie in december en de beste vakantie en last minute december aanbiedingen.

Een individuele rondreis per huurauto vinden wij zelf het tofst?

Reizen in december 2019

Eliza was Here. Alhoewel de eilanden op een steenworp afstand van elkaar liggen, zijn er behoorlijke verschillen. Je vind er hotels met de meest prachtige zwembaden, tropische tuinen en luxe faciliteiten. Vakantie Albufeira Hoewel het 's winters geen zonvakantie bestemming is, is Albufeira erg populair onder overwinteraars.

Er zijn natuurlijk nog veel meer reizen in december te maken. Kaapstad, Zuid-Afrika. Mail mij als er een aanbieding is voor:. Vakantie Madeira De gemiddelde temperatuur in Madeira is in december 18 graden, voor de tijd van het jaar prima vakantie weer. Hier de 10 beste bestemmingen in willekeurige volgorde.

Populaire last minute thema's

In december is het in Gambia gemiddeld 32 graden en de zon schijnt ongeveer 8 uur per dag. We reserveren in december graag een kamer voor je in Avila Beach Hotel. De kerken en kapellen kennen verschillende bouwstijlen en ook in de winter groeien er allerlei verschillende planten en bloemen. Kies dan voor Kaapverdië of Gambia. Lees snel verder en kies jouw zonvakantie voor december uit!

Lees dan deze tips. Kleine rieten mandjes xenos Dahab Op zoek naar de zon in de winter. Marrakech in december Een winkelstraatje in Marrakech. Klinkt heerlijk, toch.

Dit zijn de favoriete bestemmingen. Maar welk land past het best bij jou. Omdat we verliefd zijn op zowel Playa del Carmen als Cancn. Vakantie Varadero Waar schijnt de zon in december?

Profiteer van de winterzon vroegboekvoordelen

Dit is precies de juiste omschrijving voor Caribisch Curaçao! Bij het subtropische klimaat en de gemiddelde temperatuur van 20 graden in december hoort af en toe wat neerslag, maar op La Palma valt genoeg te doen. Vraag de winterbrochure van Buro Scanbrit aan.

Phuket, Thailand 28 C 9. WhatsApp. Je moet voor een zonvakantie in de winter minimaal 4 uur vliegen om vanuit Nederland in de subtropische zone te belanden waar warme bestemmingen zijn met een heerlijk zacht klimaat waar je ook nu hoge temperaturen treft. Maximum 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws