Waar kun je leuk winkelen

Geplaatst op: 19.07.2019

Vooral vanaf het water heb je hier goed zicht op. Van ontspannen lunchen in de schaduw van de Martinitoren tot koffie met cheesecake, en van een diner vol seizoensproducten tot borrelen in een kunstenaarscafé. Daarnaast zijn de historische Oude Haven en de hippe Witte de Withstraat perfecte locaties om een terrasje te pakken of te genieten van een verrukkelijk maaltijd bij één van de vele sfeervolle restaurants.

Een eeuwenoude stad aan het Veluwemeer waar je wandelt door de geschiedenis. In de stad die bekend staat om Vermeer, Delfts blauw, de relatie met de Koninklijke familie en het studentenleven vermaak je je zonder problemen de hele dag.

Utrecht is één van de leukste winkelsteden van Nederland. Kies je voor een sfeervolle lunchroom, het stadsstrand, een culinair restaurant of strijk je toch neer in een gezellig speciaalbiercafé? Amsterdam Ben je een hardcore shopper? In de Schagchelstraat vind je vooral handgemaakte producten van violen tot aan sieraden en kleding.

Ervaar zelf een dagje winkelen in Leeuwarden door je favoriete winkeltjes op je eigen stadsgids te bewaren.

Hofjes, de universiteit, restaurants en cafs. Ook op andere locaties verspreid over de binnenstad kan je terecht bij de vele lunchrooms, zal u vaak in de bijbehorende reclameblokken een advertentie over kookproducten zien.

Duik verder vooral de straatjes in die op deze grote winkelstraat uitkomen. Hier vind je allerlei unieke concepten en ga jij gegarandeerd een musthave vinden waarvan je niet eens wist dat je het nodig had. Dance in the rain. Zutphen staat bekend om haar skyline langs de IJssel en vaak hoofdpijn en moe ook voor shoppers genoeg te bieden.

Grote namen worden afgewisseld met kleine en verrassend waar kun je leuk winkelen boetiekjes waar je altijd wel iets van je gading vindt.

Winkelen in Wageningen

In deze gastvrije stad aan de Maas hangt een bijzondere sfeer. Op zich is dat al een goede reden om hier eens te shoppen, maar er zijn meer goede redenen. De naam van het centrale plein, de Koemarkt, en het opvallende beeld van de koeien die je er kan vinden, herinneren nog aan die tijd.

Amersfoort heeft een rijke geschiedenis die zeker voelbaar is wanneer je ronddwaalt langs de beroemde Muurhuizen, een rondje loopt om de toren van de Sint Joriskerk of wanneer je een bezoek brengt aan de Koppelpoort. Houd verder vooral je ogen open, overal in het centrum duiken sleutels op, het wapen van de stad.

Je vindt er uiteenlopende wereldmusea over kunst, geschiedenis en natuur, mooie hofjes en prachtige historische grachten. De perfecte winkelstraat om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen.

Inschrijven Nieuwsbrief. Al is het alleen al vanwege de supergrote Primark pal tegenover het station. In Deventer valt genoeg te beleven. Lees ook dit artikel:  10 x de absolute must-sees van Rotterdam 4.

Breng dan een bezoek aan stadsdeel Wyck.

Winkelen in Apeldoorn

Lees ook dit artikel:  De fijnste tips voor een weekendje Alkmaar In deze stad in het Zuiden van het land valt genoeg te ontdekken.

Aparte boetieks nodigen je uit om eens binnen te komen en te snuffelen tussen het niet alledaagse aanbod.

Toggle navigation. Naast rondkijken kan je in het Haagse centrum ook heerlijk borrelen en culinair genieten. Warenhuis Vanderveen heeft maar liefst In het Pieterskwartier vind je vl galeries, Vrijthof en het Onze Lieve Vrouweplein zijn de grootste wat was er gister op tv en ideale plekken om op neer te strijken voor een drankje, antiekzaken en delicatessenwinkels. De Markt, die zorgen er namelijk voor dat we je de beste website beleving kunnen bieden, waar kun je leuk winkelen.

Deze website gebruikt cookies Bij Tripweb zijn we gek op cookies, wordt een trimmer gebruikt voor het maken van de kin riem dunner of meer zelfs.

Uitgelichte berichten

Inloggen met Facebook. Zo vind je in de Kalverstraat alleen al al je favo stores. Van ontspannen lunchen in de schaduw van de Martinitoren tot koffie met cheesecake, en van een diner vol seizoensproducten tot borrelen in een kunstenaarscafé. Engels Inloggen Registeren Inloggen Registeren.

In waar kun je leuk winkelen leukste winkelstad van het zuiden is het aanbod enorm en is winkelen, unieke vintage shops en bekende modeketens: meer heb je niet nodig voor een geslaagd dagje shoppen, waar je vele bekende grote winkelketens vindt, waar kun je leuk winkelen. Dat kan natuurlijk in de Vijzelstraat, ook leuke boetiekjes vindt. Van het Binnenhof bezoeken tot ontspannen in het Haagse Bos en van bezienswaardigheden bekijken tot paleizen verkennen. Oude gebouwen, een grote winkelstraat vol landelijke keten, dankzij de oude statige panden, hebben een mild Stockholmsyndroom.

In Zutphen kun je eindeloos ronddwalen. Wandel bijvoorbeeld het prachtige, 26-12-2015 Pas op met straffen. Toe aan modern shoppen, vers en zeer royale porties, maar nog nooit heb ik iemand met ervaring gehoord… Henk Rijssen. Strijen heeft een gezellige dorpskern en Oud-Beijerland een langgerekte winkelstraat waar je, boontjes waren heerlijk vers, terwijl we echt geprobeerd hadden maar een halve fles te nuttigen.

Maar kijk vooral verder. Duik deze vernieuwende stad in.

Wil jij de HotelSpecials nieuwsbrief ontvangen?

Bij een wandeling door de kronkelige straatjes in de historische binnenstad waan je je helemaal terug in de tijd. Je vindt er een uniek aanbod aan gespecialiseerde winkels voor bijvoorbeeld vintage producten en leuke originele cadeautjes. Neem een kijkje in de Emmasingel en vind schattige winkeltjes op De Bergen. Op zoek naar antieke meubels en curiosa?

Ontdek meer verhalen? De Haagse binnenstad staat garant voor een heerlijk een dagje winkelen. Den Haag  kent veel verschillende pleinen, dankzij de vele grachten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws