Er ligt een pakje uit het buitenland bij uw postkantoor

Geplaatst op: 29.08.2019

PostNL weet het weer leuk te verzinnen! Volgens Forum-China. Al een paar keer meegemaakt dat er stond dat we niet huis waren, hoewel er altijd iemand aanwezig is.

Wat vind je ervan, dat zo'n pakketje naar China wordt teruggestuurd zonder dat de beoogde ontvanger op de hoogte is gesteld? Lees het nieuwsbericht. Vervolgens gewacht, en er kwam geen bericht meer na het eerste automatische antwoord. Domweg teruggestuurd.

NL toen nog niet veranderd. Alle pakketjes uit Azië die verzonden worden als ePacket.

Men wordt gevraagd bij postnl. Share Tweet Delen Delen? Hij wilde weten waar die waardeschatting op gebaseerd was, maar dat kon de medewerker niet vertellen. Ik heb de bevestiging in mijn mailbox dat ik zaken heb ingevuld. Waardoor ik naar afhaalpunt.

Huisnummer Toevoeging optioneel. Het pakket was overigens niet opengemaakt.
  • Giel 27 november, En dan hoop morgen op mijn harde woorden terug te komen.
  • Koopzending Gaat het om een aankoop? Deze mag bij de buren bezorgd worden.

Klacht: Er ligt een pakje uit het buitenland bij uw postkantor of pakketpunt

Veel bezorgers zijn ziek, meldt een woordvoerder aan het AD. Vaak wordt er niet eens een afhaalbericht over verstuurd, maar moet jezelf maar achterhalen wat er met het pakje gebeurd is.

De benodigde informatie op een rijtje We hebben de volgende informatie nodig om jouw pakket te bezorgen: Het soort zending: geschenk of aankoop De inhoud en waarde van het pakket  Je hebt een maand de tijd om deze informatie aan ons door te geven. Vanwege de douane activiteiten ben ik gestopt met het bestellen van spullen uit China e.

Re: PostNL levert pakketje niet, ik moet het zelf komen halen Ongelezen bericht door NeoDutchio » 01 okt MichielFRL schreef: wilhelmima1 schreef: De verzender is hier debet aan, niet postnl en zeker niet de bezorger.

Enkele maanden geleden heb ik bestellingen gedaan bij Wish komen rechtstreeks uit China en die zijn destijds gewoon door de postbode zonder problemen in de bus gedaan! Vertel in dit topic hoe de bezorging verloopt en of PostNL je netjes informeert over de bezorgstatus. En ze passen niet allemaal door de brievenbus. De status is nu al een hele week onveranderd. Hij wilde weten waar die waardeschatting op gebaseerd was, maar dat kon de medewerker niet vertellen.

Vul het formulier in om je pakket te ontvangen

Zowel goede als slechte ervaringen zijn welkom! Logistics '17 48,1K. Vaak is de kwaliteit niet heel goed en zijn de bijkomende kosten door de douane dusdanig dat het helemaal niet meer interessant is om daar spullen te bestellen.

Re: PostNL levert pakketje niet, niet tijdgebonden). Els Brenninkmeijer. Daarna sturen wij jouw pakket terug naar de afzender? Meld uw Klacht over PostNL.

Ik krijg zelfs netjes een melding vanuit China dat mijn pakketje in Nederland is gearriveerd!

Klacht: opvolging van bericht: “er ligt een pakket voor u klaar”is er niet

Postadres NL steekt de loftrompet af over de samenwerking met AliExpress, maar weigert ondertussen om de pakjes thuis te bezorgen en daar over te communiceren. Dit is een andere stroom dan de pakketdienst. Zojuist pakketje afkomstig uit China opgehaald.

Verticals Travel Food Fashion Health. Op de site is de beleidswijziging vorige maand niet eens aangekondigd, op aandringen van de Consumentenbond is dat nu alsnog aangepast. Naam E-Mailadres Verstuur. Giel 27 november, En dan hoop morgen op mijn harde woorden terug te komen. Kruijswijk vacatures horeca zonder ervaring af in Vuelta.

Is het een geschenk! Vaak is de kwaliteit niet heel goed en zijn de bijkomende kosten door de douane dusdanig dat het helemaal niet meer interessant is om daar spullen te bestellen.

Meld je aan

Van berichten dat ik invoerrechten zou moeten betalen heb ik nog niets gemerkt. Ik heb de bevestiging in mijn mailbox dat ik zaken heb ingevuld. Dit is een andere stroom dan de pakketdienst.

Ook merk ik dat pakketjes uit NL steeds minder vaak aangeboden worden. PostNL levert pakketje niet, ik moet het zelf komen halen Hier kan je jouw mening ventileren over diverse producten. Ik belde met een andere vraag en krijg te horen dat het bij een afhaalpunt in de buurt ligt…Ik had geen afhaalbericht gekregen en had nog twee dagen de tijd om het op te halen. Niks gehoord van PostNL wel andere nationale pakketjes bezorgd in tussen tijd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws