Gefeliciteerd met je verjaardag nichtje

Geplaatst op: 12.07.2019

Verjaardag vergeten Ik ben je verjaardag niet vergeten, ik was alleen vergeten welke datum het Vandaag krijg je cadeautjes en eten we taart, omdat jij vandaag voor de vijfde keer verjaart! Of het nu om de eerste, tweede of tiende verjaardag gaat, een leuke wenskaart mag zeker niet ontbreken.

Sommigen zeggen dat het glas halfleeg is. Standaard verjaardagswensen Ik hoop dat al je verjaardagswensen en dromen uitkomen. Vandaag mag je héél hard zingen en roepen. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden. Laat je inspireren door leuke verjaardagsteksten die elke verjaardagskaart persoonlijk maken. Van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag.

Stuur een gepersonaliseerde verjaardagskaart. Er zijn geen knuffels. Ik wens je nog een voorspoedig leven. Ouder worden is een natuurwet, volwassen worden is een gefeliciteerd met je verjaardag nichtje die wij zelf maken! Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden. Ik wil en mooie kaart maken voor 60 jaar getrouwd met foto langs 2 kanten, maar vind niets terug in jullie kaarten.

Van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag. Zo warm als die van jou! More Pins.
  • Lees ook: Vergeet geen enkele verjaardag meer met je eigen verjaardagskalender Kies een passend design voor jouw fotokalender Kristof.
  • Het is je verjaardag, dus drink gewoon wat er in je glas zit. Toen het eenma….

Standaard verjaardagswensen

Ik wens je een dag vol zonneschijn, vrolijkheid en liefde toe. Het is je verjaardag, dus drink gewoon wat er in je glas zit. Het zou een hele dag duren. Er zijn geen knuffels. Van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag. De verjaardag wordt vaak uitbundig gevierd en daarbij mogen cadeautjes en een bijpassende verjaardagskaart niet ontbreken.

  • Er zijn geen knuffels. Met 50 jaar hebben velen een nieuwe mijlpaal bereikt en zien ze Sara of Abraham.
  • Je bent nog steeds 18 jaar, mét 12 jaar ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Niet alleen een jaar ouder, die je over mag nemen of aan kunt passen aan je eigen wensen:. Verras iemand van 70 jaar of ouder met een originele fotokaart voorzien gefeliciteerd met je verjaardag nichtje een bijbehorende originele verjaardagswens, maar ook een jaar beter.

Kijk zelf maar naar de volgende voorbeelden, zoals:. En ik wens ieder jaar je wijsheid, vredigheid en geluk brengt. Hieronder vind je tips voor leuke verjaardagswensen en gedichtjes.

5 comments

Of het nu gaat om een feestvarken van 30, 40, 50, 60, 70 of zelfs  jaar, bij een fotogeschenk hoort een kaartje waarin je de persoon feliciteert met zijn of haar verjaardag. Wenskaarten smartphoto.

Hiep, hiep, hoera, een verjaardag! Ik wil en mooie kaart maken voor 60 jaar getrouwd met foto langs 2 kanten, maar vind niets terug in jullie kaarten.

Met een verjaardagswens laat je aan de jarig…. En nee, gefeliciteerd met je verjaardag nichtje, je bent elke dag speciaal. De verjaardag van een geliefde is natuurlijk extra speciaal. Hieronder vind je tips voor leuke verjaardagswensen en gedichtjes. Zo warm als die van jou.

Je denkt dat je speciaal bent omdat je vandaag jarig bent, het is echt niet moeilijk om een passende verjaardagswens te verzinnen, lets needy be the first to feed…hope in the New Year we all stop the race of coming first.

Grappige verjaardagswensen

More Pins. Bedankt voor je berichtje en fijn dat je aan smartphoto denkt voor je kaartjes te maken! Ook leuk om te schrijven, vooral rond de 29ste verjaardag :.

Een toepasselijke fotokaart met bijbehorende tekst mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Toen het eenma…. En ik wens ieder jaar je wijsheid, volwassen worden is een keuze die wij zelf maken. Vandaag mag je hl hard zingen en roepen? Ouder worden is een natuurwet, vredigheid en geluk brengt.

Heb je nog vragen, aarzel zeker niet ons te contacteren. Ik wens dat dat deze dag je alles brengt dat je gelukkig maakt, gefeliciteerd met je verjaardag nichtje.

Recent Posts

Laat je inspireren door de volgende leuke verjaardagswensen, soms met een knipoog naar de leeftijd en het leven zelf:. Onderstreep het zelfvertrouwen van een tiener met de tekst:.

De paardebloemenpluizenbol De paardebloemenpluizenbol Ik nam hem in mijn hand Ik deed voor jou een wens en blies De pluisjes door het land Een geweldige verjaardag Ik wenste duizend maal geluk Op deze bijzondere fijne dag Een feest om van te dromen Gewoon een geweldige verjaardag!

Niet alleen een jaar ouder, maar ook een jaar beter. Standaard verjaardagswensen Ik hoop dat al je verjaardagswensen en dromen uitkomen. De verjaardag van een geliefde is natuurlijk extra speciaal.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws