Huis te koop pauloane harkema

Geplaatst op: 12.09.2019

Basis kenmerken: NS - m² - 5 kamers - eengezinswoning. Wilt u een dagje winkelen?

Meld u vandaag nog aan, geheel kosteloos! Verder is er een zolderberging en een luifel aan de voorzijde van ca. Uw huis te koop zetten kan makkelijk en betrouwbaar. De woning bouwjaar is voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas en verder geïsoleerd naar de normen van het bouwjaar. Zoek je een geschikte school in de buurt van de Wopkeloane in Harkema? Het is

Toon al het aanbod van deze makelaar. Huis verkopen in Harkema Geen tijd te verliezen. Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekorintatiegesprek aanvragen. Groot wonen in klein Harkema Harkema is een klein dorp in de provincie Groningen.

Ok, door naar website.

Home Koopwoningen Harkema Overzicht. Verder is er een zolderberging en een luifel aan de voorzijde van ca.
  • Home Koopwoningen Harkema Overzicht.
  • Neem contact op met deze makelaar. Toon al het aanbod van deze makelaar.

Daarnaast ligt op korte afstand een aantal jachthavens. Heeft u de geschikte woning gevonden? Huislijn maakt gebruik van Cookies Huislijn. Maandlasten berekenen. Basis kenmerken: PE - m² - 7 kamers - eengezinswoning.

De woning bouwjaar is voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas en verder gesoleerd naar de normen van het bouwjaar.

Basis kenmerken: LD - m - 6 kamers - eengezinswoning. Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Hieronder staan resultaten 1 tot 6.

Ontdek je favoriete wijk, huis te koop pauloane harkema. Wilt u een dagje winkelen.

€ 379.000 k.k.

Wij raden u aan om de filters te gebruiken, zodat het aanbod verder gespecificeerd word. Basis kenmerken: PE - m² - 7 kamers - eengezinswoning. Toon al het aanbod van deze makelaar.

Home Koopwoningen Harkema Overzicht. Ok, deze oprit is voorzien van klinkerbestrating. Lees meer Minder. De goed onderhouden. Vergelijk de scholen.

De lange oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein, door naar website.

Kammingastrjitte 74

Huislijn maakt gebruik van Cookies Huislijn. Basis kenmerken: PK - m² - 4 kamers - eengezinswoning. Contact met deze makelaar.

Home Koopwoningen Harkema Overzicht. De goed onderhouden

De dichtsbijzijnde autosnelweg is de A7. Data by OpenStreetMap. Staat dit huis in jouw favoriete buurt. Beschrijving Kenmerken Interesse Maandlasten? Harkema ligt midden in de Friese Wouden waar u uitgebreid kunt wandelen en fietsen. Basis kenmerken: PK - m - 4 kamers - eengezinswoning. De royale dubbele houten garage met berging is geplaatst in afm. Omschrijving: In kindvriendelijke buurt huis te koop pauloane harkema vrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken, garage, woods. Met de auto kunt u Hoeveel suiker per dag voedingscentrum het bereiken via verschillende provinciale wegen.

Koop een woning in Harkema

Basis kenmerken: PE - m² - 7 kamers - eengezinswoning. Het woondeel ligt op de eerste In is de woning aan de zijkant uitgebouwd zodat er een heerlijk ruime woonkamer met royale woonkeuken is ontstaan.

Daarnaast ligt op korte afstand een aantal jachthavens.

Uw huis te koop zetten kan makkelijk en betrouwbaar. Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws