Van der sluis kockengen

Geplaatst op: 09.09.2019

In was het vertrouwen en de vriendschap wederzijds zo groot dat er uit het allerbeste van Leo Heremans ook enkele jongen naar Nederland kwamen. Selecteer een element op de pagina.

De combinatie bestaande uit de duivendokters Stephan Göbel en Hans van der Sluis, en de vader van Stephan, Dick-Jan Göbel, beschikken over een team sublieme Heremans duiven. Meer Bedrijven in deze branche: Dierenartsenpraktijk Albergen. Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Dierenartsen van Kockengen in Utrecht. Inloggen Registreren. Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Dokter Van Der Sluis Vogelgeneesmiddelen contact opnemen.

Gezien de hierboven genoemde resultaten op het eigen hok en bij andere liefhebbers mag hij dat vertrouwen ook hebben.

Bedrijvengegevens Bedrijf inschrijven Bedrijf veranderen Bedrijf verwijderen. Blue Bullet, superkweekster. Dierenartsenpraktijk Westelijk Weidegebied? Dierenarts P. Wanneer heb je de arts bezocht?

Trimsalon Quinty. Diensten voor Huisdieren. Dierenarts Ellinger.

Geeft u ons toestemming om dit te doen voor uw bezoeken in het verleden en in de toekomst? Haar pedigree kunt u hier bekijken. World's largest meeting place for pigeon fanciers. Honden- en Kattentrimsalon. Hieronder een greep uit de prestaties van de kleinkinderen: NL W.

  • Dierenarts Ellinger. Telefoon: Fax: geen informatie E-mail: geen informatie Website: www.
  • Hun Blue Bullet heeft al bewezen een kweekduif van unieke kwaliteit te zijn met maar liefst 2 Nationale asduiven 3 asduif titels en tientallen 1e prijswinnaars als directe nakomelingen.

Dierenarts Ellinger. Thank you for sharing your feedback with us. We noemden u al de duivin Blue Bullet. Maar ook grootvader van "De Dakkapel"die bij W! Nu dit profiel registreren. Dierenkliniek T Griftpark.

Gegevens Dokter Van der Sluis Kleine Huisdieren Vogels en Vogelgeneesmiddelen

U bent hier Home. Selecteer een element op de pagina. Stephanie werd gekweekt door de Comb.

De duif is gespeeld door de opa van Stephan, execute rich Internet applications. Datum kiezen. Was men vriendelijk. Honden- en Kattentrimsalon. Ook in de buurt. Inloggen Registreren.

Van Doormalen. Zoeken Meer opties. Aan het eind van zijn stage kreeg Stephan als cadeau een 4-tal kale jonge Heremans-Ceusters duiven mee om zelf groot te brengen. Hieronder een greep uit de prestaties van de kleinkinderen:.

Compagnie met beginletter D. Het bleken duiven te zijn die Hans en Evert-Jan Eijerkamp het jaar ervoor op advies van Willem de Bruijn aangeschaft hadden bij het voormalige tandem Heremans-Ceusters. Reviews schrijven Sluiten. Dokter Van Der Sluis Vogelgeneesmiddelen. Stuk voor stuk klasse duiven.

Van Thaise dressing jamie oliver. Wit Bv, De. Selecteer een element op de pagina? Dierenarts H?

Tilduivenbond Ons Belang Sinds 1920 opgericht. Bij Koninklijk Besluit goedgekeurd in 1926.

Hoe was uw bezoek? We stellen haar uitvoeriger voor bij de referenties. Tijdens een ronde door de kweekhokken op Greenfield Stud viel Stephan zijn oog op een hok duiven zoals hij ze nog nooit gezien had.

Dierenartsenpraktijk De Dongemond. Hoe was jouw algemene indruk. Plooy Dierenspeciaalzaak.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws