Vriendenboekje voor afscheid juf

Geplaatst op: 16.10.2019

De kinderen kunnen op een pagina nog een vingerafdruk achterlaten Natuurlijk is dan fijn om te horen dat ouders en kinderen dit waarderen en een prettig schooljaar hebben gehad.

Nee, het is de gedachte die telt.

De kinderen kunnen op een pagina nog een vingerafdruk achterlaten Ook dit is weer leuk om met de hele klas te doen, zodat de leerkracht van ieder kind een rapport krijgt. School See all. Niet leverbaar. Voorbereiden nieuw schooljaar 20 augustus

Blog Blog See all. Er kunnen maximaal 27 leerlingen in het boekje schrijven? Thuis See all. Chantal Nijmegen 17 november Bliksemstart vriendenboekje voor afscheid juf Word een topleraar in dagen 9 mei. De juf of meester heeft zich een heel schooljaar bekommerd om het welbevinden van jouw kind.

  • Heel leuk kado voor afscheid van de juf.
  • Opgeruimde klas: tips 21 augustus Leuk afscheidskadootje en een leuke herinnering om te bewaren.

Voor de juf en de meester en voor kleuters en de  midden- en bovenbouw. Toekomstkunde: gratis lesmateriaal duurzaamheid en natuur 24 juni De kinderen maken een tekening van zichzelf met hun juf of meester. Een persoonlijk bedankje is het leukst Moet je daar cadeaus voor kopen? Dit kun je ook de kinderen laten doen.

Met een persoonlijk kaartje, briefje of cadeautje. Fraij Odiliapeel 26 februari Ik raad dit product aan. Ik hoe overleef ik mijn vakantie dit boekje gegeven aan mijn mentor na de stage. De kinderen kunnen eventueel ook een tekening op de achterkant maken! Het einde van het schooljaar komt in zicht. Met een eigen tekening toont je kind hoe hij of zij de leerkracht ziet.

Leuk afscheidskadootje en een leuke herinnering om te vriendenboekje voor afscheid juf.

Bundel je vrienden

Productbeschrijving In de trant van een vriendenboek, maar dan voor alle leerlingen van de klas. Een persoonlijk bedankje is het leukst Moet je daar cadeaus voor kopen? Goede kwaliteit ziet er mooi uit. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is?

Gezonde lunch mee naar school 19 augustus ! Vriendenboekje voor afscheid juf reactie is ontvangen. Sakura Sakura Pigma Micron fineliners - Zwart - 3 stuks 6,69 6, Rijk geillustreerd Inspirerend Praktisch.

Download hier het rapport voor de leerkracht Rapport voor de juf Rapport voor de meester   Wel of geen cadeau voor de leerkracht.

Niet leverbaar.

ANDERE GELEGENHEDEN

Voor de juf en voor de meester. Bonbons, douchecrèmes, kaarsjes, chocolade, bloemen — ouders kunnen behoorlijk uitpakken en lijken soms met elkaar in onderlinge competitie verwikkeld wie het leukste, mooiste, uniekste afscheidscadeau heeft.

E-mail deze pagina.

  • Nee, het is de gedachte die telt.
  • DaJeAl 10 augustus
  • Natuurlijk is dan fijn om te horen dat ouders en kinderen dit waarderen en een prettig schooljaar hebben gehad.
  • Zo noemde Laurens Sloot, hoogleraar retail marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen, de hype rond afscheidscadeautjes vorig jaar in NRC.

Terug naar Over de basisschool Home Kenniscentrum Over de basisschool Bedankt juf, juf. Alle berichten Materiaal School 1 reactie 1 9 min read. Cadeau gedaan aan een vriendin die haar eerste eigen klas had dit jaar. Breng me op de hoogte Op verlanglijstje. De leerlingen kunnen een blijvende herinnering schrijven,tekenen, en plakken voor de liefste juf van groep????. Aan het einde van het schooljaar is het leuk om een afscheidscadeau te maken voor de leerkracht, vriendenboekje voor afscheid juf.

Annemie Vandaele Ik ga je missen, bedankt meester - gratis downloads voor een leuk afscheid.

Actualiteit

Download hier het rapport voor de leerkracht. Ameland met kinderen: educatieve tips 9 augustus Brief aan mijn klas einde schooljaar 30 juni Actualiteit See all.

De kinderen kunnen eventueel ook een tekening op de achterkant maken. Dat vind ik geweldig. Vriendenboekje juf of meester Maike Douglas-Westland 16 mei. Goede kwaliteit ziet er mooi uit.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws