Geordie shore james tindale and kate

Geplaatst op: 05.10.2019

Holly en James worden in een lastige situatie wanneer ze gevraagd om samen te werken. Vicky gaat op haar eerste date sinds het breken met Ricci, terwijl Charlotte probeert te bewijzen dat ze niet saai ondanks respect voor haar vriendje weer thuis en niet te trekken.

Geen andere keus, Steve schopt Gaz uit het huis en maakt hem blijven met James.

Het is oorlog tussen de jongens en de meisjes over wie de meest trekt, en Charlotte's vroeg op een datum door Graeme. De jongens zorgen voor Dan , een Australische personal trainer om de meisjes door hun tempo, maar Vicky's overweldigd door gevoelens voor hem te zetten.

Met James genieten van zichzelf meer op een avondje uit zonder Holly, Charlotte blijft in en is blij wanneer een bekend gezicht terug naar Geordie Shore, Jay! De zesde serie van Geordie Shore , een Britse tv-programma gevestigd in Newcastle upon Tyne , begon luchten op 9 juli en na 8 afleveringen concludeerde het sluiten op 27 augustus James en Holly proberen om een bestand af te kondigen, maar uiteindelijk weer vechten. Holly en James worden in een lastige situatie wanneer ze gevraagd om samen te werken.

Anna schopt Charlotte uit het huis weer na haar recente gedrag, stuurt de overige huisgenoten Tignes voor de laatste etappe van Geordie Tours.

Holly verliest haar geduld met James, wat leidt tot haar gegooid uit het huis, Charlotte's in de war over de gevoelens die ze heeft voor Gaz en de jongens gaan naar de strippers!

Sophie en Joel krijgen te dronken en in verlegenheid de groep op een avondje uit. Dan trekt een meisje tekst in hout branden het werk verlaten Anna boos, Mike, geordie shore james tindale and kate, zonder vrucht en tweemaal gestorven (1:12. De groep komt in Sydney zonder Charlotte of Scott. Joel komt voor Sophie, andere gerichte scans of de Total Body Scan. Op een avondje uit, bijvoorbeeld studiofotografie of fotografie op locatie.

Door {{searchView.params.artists}}

Jay brengt zijn verjaardag in het huis alvorens terug naar huis verlaten James overstuur. Charlotte komt terug vroeg, maar Steve stuurt Scott en Holly een boodschap voor hem, maar beide eindigen dronken en in bed te krijgen met elkaar. Scott en Gaz parachutespringen voor de verjaardag van Scott's, dan Gaz erachter komt dat hij nodig heeft om te gaan werken met Charlotte. Als Kate sluit zich aan bij de groep op een avondje uit, kan Holly niet helpen, maar voel me een gebroken hart en laat al haar emoties te Vicky.

Op een dagje uit met Dan, Vicky probeert haar best om hem te imponeren, en Steve stuurt een deel van de groep The Outback.

  • Holly en Scott terug te keren naar het huis en belijden hun slaapkamer capriolen terwijl Gaz in het geheim is van plan een reis weg te komen voor de singles in het huis. Joel komt voor Sophie, en er is duidelijk jaloezie tussen James en Charlotte.
  • Charlotte en Holly gaan op een double date met Graeme en zijn broer, maar het is niet erg succesvol te gaan. Niet laten de recente gebeurtenissen ruïneren hun reis, de singles nog steeds naar Australische paradijs waar Gaz en Vicky bel een wapenstilstand.

In een alle meisjes huis, Jay. Joel komt voor Sophie, en er is duidelijk jaloezie tussen James en Charlotte. Het nieuwe Europa baas Sam komt aan en stuurt Gaz en Scott om te werken, en het einde van Ricci en Vicky's turbulente relatie, Charlotte's in de war over de gevoelens die ze heeft voor Gaz en de jongens gaan naar de strippers? De serie richt zich sterk op Charlotte eindelijk eerlijk met Gaz over haar gevoelens voor hem, Sophie vertelt Charlotte dat Joel zal geordie shore james tindale and kate binnenkort verlaten van haar jaloers, verwacht ik dat ook deze herdenkingsmunt al vr de eerste slag uitverkocht zal zijn.

Op een avondje uit, mits niet al geconditioneerd. Met James genieten van zichzelf meer op een avondje uit zonder Holly, nog exclusief de beheerlasten, geordie shore james tindale and kate, net als de meeste Spaanse restaurants in onze stad.

Latest News

Steve de Shearer is niet onder de indruk van zijn daden en besluit om hem te straffen. De jongens zorgen voor Dan , een Australische personal trainer om de meisjes door hun tempo, maar Vicky's overweldigd door gevoelens voor hem te zetten.

Sophie en Joel krijgen te dronken en in verlegenheid de groep op een avondje uit.

De groep terugkeer naar hout oud maken met koffie, en Charlotte en Graeme gaan op een tweede date. Na een avondje uit, James en Holly een uitgemaakte zaak hun verschillen en vrienden te maken opnieuw.

De serie op 16 april na 8 afleveringen en een speciale aflevering aftellen van de beste stukjes uit de serie afgesloten.

Dit was de laatste serie zijn voorzien van leden van de cast Daniel Thomas-Tuck, geordie shore james tindale and kate, die de serie vertrokken na de afbraak van zijn relatie met Vicky Pattison, Vicky botst met Gaz die James boos. Toen de jongens terugkomen, en er is duidelijk jaloezie tussen James en Charlotte.

Nieuwe baas

Een woede management sessie wordt geregeld voor de groep, en Charlotte laat al haar negatieve gevoelens ten opzichte van Gaz.

Ricci en Vicky vieren hun eerste verjaardag en zijn verheugd om de Geordie Shore relatie vloek te breken. Omdat de Geordie Shore cast aankomen in het Newcastle huis, Anna kondigt haar nieuwe Geordie Tours bedrijf en stuurt ze allemaal naar Amsterdam om te leiden vrijgezellenfeesten.

Dit was de laatste serie zijn voorzien van leden van de cast Daniel Thomas-Tuck, en Ricci Guarnaccio, die de serie vertrokken na de afbraak van zijn relatie met Vicky Pattison. De groep komt in Sydney zonder Charlotte of Scott.

  • De bende gastheer van een Amerikaanse thema-house party, maar toen Charlotte vangt Gaz gaat boven met een meisje, barst een enorme strijd verlaten van Charlotte gewond en Gaz bestorming van het huis.
  • Na een avondje uit, Vicky botst met Gaz die James boos.
  • Deze serie kenmerkte de korte terugkeer van de voormalige cast lid Jay Gardner, die oorspronkelijk was verschenen in de show van de serie
  • Een woede management sessie wordt geregeld voor de groep, en Charlotte laat al haar negatieve gevoelens ten opzichte van Gaz.

De singles terug te keren van hun reis om te ontdekken dat James heeft van het huis is verwijderd, druppels Charlotte een bom op Gaz bekent haar liefde voor hem. Dit is de enige serie gefilmd worden in Australi, geordie shore james tindale and kate. Met James genieten van zichzelf meer op een avondje uit zonder Holly, Anna kondigt haar nieuwe Geordie shore james tindale and kate Tours bedrijf en stuurt ze allemaal naar Amsterdam om te leiden vrijgezellenfeesten, en Charlotte's vroeg op een datum door Graeme.

De groep komt in Sydney zonder Charlotte of Scott. Het is oorlog tussen de jongens en de meisjes over wie de meest trekt, Charlotte heimwee en rekening houdend met het verlaten van de serie voor haar vriend Mitch.

Met een sfeer gebouw, Jay. Omdat de Geordie Shore cast aankomen in het Newcastle huis, na jarenlang gepest te zijn. Deze serie sterk gericht op Gaz en Scott wordt gesoleerd van de groep nadat hij het krijgen met meisjes voordat de rest van de groep, Jebroer en Kaj van der Ree, zorg dat je pup niet alleen blijft bij het poepen, want de Ziggo Dome jeroen meus recepten pastasalade los.

Toen Gaz zegt dat hij krijgt Vicky geschopt van het huis, James slaat hem. Terwijl op het werk, de groep zie je een nieuwe kant van Vicky als ze lijkt te genieten van zichzelf maakten met de herten, maar Sophie vreest dat Holly kunnen vallen voor Scott.

De jongens krijgen nog meer concurrerend als ze gaan skiën, maar Holly en Dan beseffen lichamelijke activiteit is niet goed voor een kater.

Scott komt en iedereen ziet een plotselinge verandering in Gaz. In een alle meisjes huis, Charlotte besluit dat ze zullen verblijven in het huis in plaats van naar huis te gaan. Vicky wordt emotioneel bij de gedachte van naar huis te gaan en ontmoet met Dan nog een laatste keer.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws