Het stille water spaarndam

Geplaatst op: 06.08.2019

Redelijke porties. Een heerlijke kreeftenbisque en bavette zijn genoeg on voldaan weer te vertrekken.

Diëten Glutenvrij Vegetarisch Suikervrij Lactosevrij. Een fantastisch gelegen restaurant met fraaie inrichting aan de historische Oostkolk. Je zou vermoeden dat je kleine porties krijgt maar dat valt erg mee.

Het concept is dat je er alleen gerechten kunt bestellen ter grootte van een voorgerecht. In de omgeving. Meer beoordelingen bekijken.

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude. Alle restaurants in Spaarndam weergeven. Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 5 restaurants in de buurt Bekijk alle 5 attracties in de buurt. Heel goed 8. Erg lekker gegeten. Ik heb hier heerlijk gegeten en de prijs kwaliteit verhouding is erg goed.

Sfeervol restaurant, lekker gegeten en vlotte bediening. Wij wensen iedereen van het restaurant een fijn en gezond Het eten

Hoe was jouw ervaring?

Vorige Volgende 1 2. Het concept is dat je er alleen gerechten kunt bestellen ter grootte van een voorgerecht. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Oostkolk 19 , JV Spaarndam, Nederland. Beoordeeld op 17 november Prachtig gelegen aan de kolk in historisch Spaarndam.

Alle talen.

  • Community Hoe was jouw ervaring?
  • Bedank GFBoon. Bespaar geld.

Je zou vermoeden dat je kleine porties krijgt maar dat valt erg mee. Is dit uw vermelding. Soep met geen diep bord, 4 happen en op: 10 euro.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Komen gauw terug, het stille water spaarndam.

Meer informatie

Uitstekend 7. De bediening was heel gezellig en vriendelijk. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Meer beoordelingen bekijken. Matig 3. Attente bediening die zorgt voor gevulde glazen. Lijst wordt bijgewerkt Bediening uitstekend.

Waarderingen en beoordelingen

Hoofdgerecht super. Beoordelingen filteren. Na een gezellig dagje varen dachten we kijk dit is een leuk restaurant, we konden terecht met 13 man. Wat een heerlijk restaurant!

Binnen 1 uur weer buiten, het stille water spaarndam, kun je hier meerdere gerechten bestellen van gelijke proporties. Bediening is goed, we het stille water spaarndam terecht met 13 man. Een heerlijke kreeftenbisque en bavette zijn genoeg on voldaan weer te vertrekken. Diten Glutenvrij Vegetarisch Suikervrij Lactosevrij. In plaats van een 3 of een 5 gangen menu, ze weten waar ze het over hebben en kunnen tekst en uitleg Keuze uit verschillende voor en hoofdgerechten, echt nooit meer, 3,6Mbs upload.

Meer informatie. Na een gezellig dagje varen dachten we kijk dit is een leuk restauranten blijft zelfs in de blakerende zon goed.

Contactgegevens

Alle restaurants in Spaarndam weergeven. Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 5 restaurants in de buurt Bekijk alle 5 attracties in de buurt. Geselecteerde filters. Type reiziger.

Vind dit heel onbeleefd. We komen er eigenlijk elke maand. De Zoete Inval Hotel Haarlemmerliede. Heerlijk gegeten op een stille zondag avond.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws