Horeca opleiding mbo rotterdam

Geplaatst op: 01.10.2019

Bijvoorbeeld in een restaurant of fabriek waar eten wordt gemaakt. Doetinchem - Graafschap College.

Kleinschalig EuroCollege kiest ervoor om klein en overzichtelijk te zijn, zodat wij jou alle aandacht kunnen geven. Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste leert door te doen. Je werkt mee op de werkvloer, houdt het overzicht en geeft aan wat iedereen moet doen. Je bent sociaal, kunt goed communiceren en hebt inlevingsvermogen.

Je bent verplicht om hieraan mee te doen.

Opleidingskosten Opleidingskosten De kosten voor de opleiding hangen af van je leeftijd. Beroep in beeld. Hierbij moet je dus klantgericht kunnen handelen en vriendelijk zijn tegenover de klant. Het is voor het toesturen van de uitnodiging belangrijk dat je het goede e-mailadres en het goede postadres hebt doorgegeven bij je aanmelding.

Als de manager afwezig is, horeca opleiding mbo rotterdam, neem je zijn taken over.

Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging voor de intake. Overslaan en naar de inhoud gaan. Kosten bol ouder dan 18 jaar Ben je aan het begin van het cursusjaar  1 augustus 18 jaar of ouder?

Mbo Horeca & Toerisme - Rotterdam (en omgeving)

Hygiëne is voor jou vanzelfsprekend. Als je wilt kun je bij jouw aanmelding ook een tweede voorkeur opgeven. De grenzen vervagen. De bedrijven! Je kunt aan de slag bij een restaurant, café, bar, bakkerij, keuken van een grote instelling, fastfood- of cateringbedrijf.

  • Bij ons kun je de nieuwe opleiding Internationaal hotel management tweetalig volgen.
  • Als je kiest voor een opleiding bij het Horeca College dan kies je voor een opleiding waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Je maakt bijvoorbeeld lekker eten en maakt het de klanten naar de zin.

Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging voor de intake. Je houdt je resultaten bij in je eigen portfolio. Je wilt jezelf verbeteren en je kennis vergroten. Als je wilt kun je bij jouw aanmelding ook een horeca opleiding mbo rotterdam voorkeur opgeven.

Je bent eerlijk, stressbestendig en hebt zelfkennis, maar heel soms gaat het binnen nog verkeerd en als we dan niet snel zijn eet ze het op.

Opleidingen & aanmelden

Als je in de horeca gaat werken, ben je representatief en zie je er verzorgd uit. Ook na 1 augustus! Ervaar de praktijk! Meer info.

Als ondernemer is het ook verstandig om op de hoogte te zijn van de marktontwikkelingen. Home Albeda Horecacollege Horeca Leidinggevende bediening. Meer info. Als de manager afwezig is, neem je zijn taken over. Je eigen koffiebar, biercaf of restaurant beginnen, meer dan 6 op achteruit.

Stage & Werk

Ik zoek net even iets anders Ik zoek net even iets anders Past de opleiding Meewerkend Horeca Ondernemer toch niet helemaal bij je? Met een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4 kun je doorstromen naar het hbo. Je hebt recht op toelating tot deze opleiding als je aan de volgende voorwaarden voldoet: je meldt je uiterlijk 1 april aan; je voldoet aan de wettelijke toelatingseisen; je neemt deel aan de verplichte intake-activiteit en.

Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste leert door te doen. Als je daar niet geplaatst kunt worden, kijken we in overleg welke andere opleiding bij je past. Overslaan en naar de inhoud gaan. Deze bijdrage verschilt per school, horeca opleiding mbo rotterdam. Het STIP is ook in vakanties geopend.

Leerwerk- en stagebedrijven Leerwerk- en stagebedrijven Voor back up maken whatsapp uitzetten overzicht van erkende stagebedrijven kijk je op s-bb.

Ambieer jij een carrire in de hotellerie!

Over dit college

Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging voor de intake. Heb jij een passie voor horeca? Daarnaast heb je regelmatig werkoverleg met de andere leidinggevenden. Deelname extra activiteiten Naast het standaardprogramma kun je deelnemen aan een aantal extra activiteiten, zoals schoolreizen en schoolprojecten.

Wat vinden studenten. Ook als je je na 1 april aanmeldt, wordt jouw aanmelding zo snel mogelijk verwerkt. Als je wilt kun je bij jouw aanmelding ook een tweede voorkeur opgeven.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws