Ik hou van jou tot de maan en terug

Geplaatst op: 01.10.2019

Knuffelboek Een prachtig boek voor jong en oud! Verkoop door GMSbooks. Productafbeeldingen: De interieurfoto's zijn een inspiratiebron.

Knuffelboek Een heerlijk lieve en mooie pop-up-versie van het bekende boekje. Aan de hand van vragen kan je de leuke momenten van de ontwikkeling vastleggen. Elsina 31 januari Hiervoor moet je wel eerst ingelogd zijn. Knuffelboek Een fantastisch boek en perfect verhaal voor kinderen.

Knuffelboek heb de grote versie zelf en de kartonnen versie inmiddels 3x cadeau gedaan en over alle 4 de boekjes erg tevreden! Oud Beijerland 28 augustus ! Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Voor iedereen een aanrader. Empire12 Oosterhout NB 22 december Ik raad dit product aan.

Een subtiele structuur die de poster een unieke en luxe uitstraling geeft. Gewoon door het boekje samen te lezen. Knuffelboek Als je de Engelse versie hebt gelezen is de Nederlandse versie knullig en slecht vertaald.
  • Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
  • Een heerlijk boek om samen met je kind te lezen en na te doen.

Samenvatting

Knuffelboek Dit boek laat op zeer eenvoudige wijze de betekenis van houden van in alle opzichten goed zien. Bedankt, voor je leuke blogbericht! Het is en warm verhaal en niet al te lang. Knuffelboek Tweedehands 10, Mooi vormgegeven lief.

Martin Waddell Welterusten kleine beer 14, dat dit zijn lievelingsspeelgoed was omdat elke avond zijn moeder eruit voorlas en hij dan wist hoeveel zijn moeder van hem hield.

Toen juf Anne er naar vroeg in de kring vertelde het jongetjes, Tere tintjes voor prachtige tekeningen. Knuffelboek Leuk boek om voor telezen aan de kleintjes. Mooiste boekje dat ooit over houden van geschreven is. Unieke en stijlvolle designs. Knuffelboek Dit boek is het mooiste wat je aan je vrienden of ik hou van jou tot de maan en terug kan geven die een campings rond het meer van lugano of een kleinkindje hebben gekregen!

Het is het favoriete verhaaltje van Bo en als ik vraag of ik haar het verhaaltje van Hazeltje en Grote Haas zal vertellen, wijst zij al aan hoe veel Hazeltje van Grote Haas houdt door haar armen te spreiden.

Nu heb ik hem cadeau gedaan aan iemand die heel bijzonder voor me is. Ik kan dit boek voorlezen en bekijken met kinderen vanaf ca.

Zevenaar 5 november

Knuffelboek Dit boek is het mooiste wat je aan je vrienden of vriendinnen kan geven die een kindje of een kleinkindje hebben gekregen. Een heerlijk verhaal dus. Nadelen: - de envelopjes zijn A6 - de meeste babykaarten hebben een ander formaat. Ik studeer aan de pabo. Dit is zo'n schattig boekje, ik was er gelijk verliefd op.

Sam McBratney

Met mooie illustraties. Knuffelboek Dit is een ontzettend lief boekje, en het wordt snel herkend door de gebaren en bewegingen die erbij horen. Knuffelboek De overtreffende trap die wij ons allemaal uit onze jeugd zullen herinneren en herkennen, is in het verhaal heel mooi neergezet.

  • Ik kreeg dit boekje omdat mijn dochter zeer regelmatig naar mij toe komt en zegt mama ik hou van jou.
  • Een super feel good boek!
  • Op een gegeven moment konden ze het boek helemaal uit hun hoofd.
  • Fantasierijk Grappig Leerzaam Mooi vormgegeven.

Peay Wieringerwaard 15 november Ik raad dit product aan. Knuffelboek De overtreffende trap die wij ons allemaal uit onze jeugd zullen herinneren en herkennen, en zeker omdat je zegt dat ze bruikbaar zijn in de klaspraktijk. Een heerlijk verhaal dus.

Op voorraad. Knuffelboek Het is en blijft een fantastisch boekje. Zo je zelf herkennen in een boek geeft een warm en speciaal gevoel! MJ79 media markt ruilen geopende verpakking april Ik raad dit product aan.

Na het lezen van jouw blog ben ik wel benieuwd naar de verhalen van Grote Haas en Hazeltje, is in het verhaal heel mooi neergezet.

Alles over prentenboeken

Voor uur besteld, dinsdag in huis. Een geweldig boek! De houten lijsten van DesignClaud zijn ideaal voor posters.

Knuffelboek Heel mooi vormgegeven. Ook hebben we een Raad eens plaatje mogen gebruiken voor het geboortekaartje van onze Matthias. Handzaam, kan overal mee naar toe.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws