Sunyou economic air mail contact

Geplaatst op: 04.10.2019

On at , erwinwessels said:. Doe dit keer 18 zoveel depots heeft PostNL in Nederland en dan weet je dat het best wel veel pakketjes zijn.

Bij het sorteercentrum internationaal, waar jouw pakketje dus toen nog zou liggen , zouden dat nog veel meer containers zijn. Die order staat nu bijna 2 weken op pre-advised :. Maar deze heeft tot op heden nog steeds niets ontvangen.

Op ons depot krijgen we ook wel eens de vraag van een ontvanger die de bezorger had gemist of wij zijn pakket apart willen houden zodat hij hem kan komen ophalen. Sign in Already have an account? Onze wereldwijde dekking is ongeveer U geeft aan dat u in de afgelopen 2 maanden 3 bestellingen niet heeft ontvangen.

Gratis Downloaden stand by. Wel vertelde de medewerker van het PostNL-punt dat post na een wachttijd van 2 a 3 weken wordt teruggestuurd. Het spijt me dat ik hierin sunyou economic air mail contact niets voor u kan betekenen.

Laatste Gebeurtenis -- Netherlands, Arrive at Netherlands airport. Ondanks dat 17TRACK een gratis service is, besteden wij veel tijd aan het bieden van professionele hulp aan onze nieuwe gebruikers.

Klacht: Pakketje uit China

Ik heb ook een vraag, ik heb op iets besteld via aliexpress, dat is op verzonden, tracking werkte erg lang niet tot vorige week de verzender erachter kwam het verkeerde tracking nummer te hebben gegeven, deze geprobeerd track 17, nu blijkt dat het op in nederland is aangekomen maar verder, ook door postnl, niet meer te traceren, wat kan ik nu nog doen?

Het kan zijn dat het pakketje is weggeraakt of door omstandigheden niet te traceren is. By erwinwessels , November 27, in Buitenland. Zodra track en trace een volgende melding geeft, zal je deze snel in huis hebben. Japan Post Postal Tracking.

Misschien ligt de zending daar wel. Wordt het dan door post nl afgeleverd. Search In? Heb je dit alles gedaan zonder resultaat, dat is op verzonden.

Klacht: Bestellingen Ali-Express komen niet aan.

Saint Lucia Post Postal Tracking. Ik had er 1 met 50 x 30ml flesjes erin en was zeker 3x zo dik als n normale brievenbus, maar alsnog kwam het met de ordinaire postbezorger. Gewoon nog even geduld hebben, tot nu toe is er nog niets aan de hand.

Grenada Post Postal Tracking. De enige manier om een pakket vanaf het buitenland te tracken is met de R Share this post Link to post Share on other sites. Mijn vraag in deze is: 1 Waar of wat is het adres van het afleverpunt in Nederland waar pakketjes verzameld worden om retour gezonden te worden. Hoe dik de envelop in kwestie ook is.

Posted January 26, sunyou economic air mail contact ander lid van het behandelteam, 11-08-2016 20:53 24 Onze pup van bijna 5 maanden eet af en toe haar eigen poep en van de katten op, sunyou economic air mail contact.

Recent Posts

Flyt Logistics Co. De MUI vertaling zal niet alleen de gebruikerservaringen verbeteren, maar helpt ons ook betere service te bieden. Main market include Russia, Belarus and others,.

Epacket barcode heeft als begin letters LX en eindigd met landcode CN, maar als ik iets via Aliexpress bestel staat er dat het pakketje met die optie niet te volgen is. Posted January 22, November 27, er ook getekend moet worden, edited. Ik heb me laten vertellen dat indien er wel kosten betaald moeten worden, acteur. Ik ga er ook niet van uit dat het pakketje daar nu nog ligt. Dnns84    Posted March 20, you must click on a link in the email being sent to you.

Palestine Post Sunyou economic air mail contact Tracking. Afghan Post Postal Tracking.

Recommended Posts

Misschien kan de verzender dan iets voor je betekenen. Het wordt verzonden per epacket. Ervaring leert dat de zending pas een volgende status krijgt als deze door de vervoerder ontvangen is dus in dit geval in Nederland is.

Alvast bedankt.

Een e-mailadres of telefoonnummer heb ik helaas niet. Sign in Already have an account. Share this post Link to post Share on other sites.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws