Word document afbeeldingen comprimeren

Geplaatst op: 02.10.2019

Opmerking:  Deze functie is niet beschikbaar in Microsoft Project of in Microsoft Projects Wij maken een factuur aan zodat je via een bankoverschrijving kunt betalen.

Klik op Web om uw afbeeldingen voor publicatie op een webpagina, onder resolutie te comprimeren. Hartelijk dank voor uw feedback! Er zijn verschillende manieren om de bestandsgrootte kleiner te maken. Als dat in jouw Word-versie niet kan, kun je het bestand online omzetten van Word naar Pdf.

Sla daarna je bestand weer op. Ga op het tabblad Opmaak naar Hulpmiddelen voor afbeeldingen en klik in de groep Aanpassen op Afbeeldingen comprimeren.

Als je nog kleiner wilt kun je eventueel het gratis pdfcreator gebruiken. Ja, word document afbeeldingen comprimeren, je kunt er ook voor kiezen om alleen bepaalde gedeeltes van je scriptie te laten nakijken. Belangrijk:  Deze instelling is alleen van toepassing op afbeeldingen in het huidige document of in het document dat is geselecteerd in de lijst naast Grootte en kwaliteit van word document afbeeldingen comprimeren.

Controleer of u een afbeelding hebt geselecteerd als Vlag rusland hamer en sikkel voor afbeeldingen - tabblad Opmaak niet wordt weergegeven. Kom je ergens niet uit.

Was deze informatie nuttig?

Stel je vraag! Hou rekening met een langere verwerkingstijd. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De deadline start zodra we je betaling hebben ontvangen. De hoogste resolutie wordt eerst weergegeven en de laagste resolutie wordt als laatste weergegeven. De mediabestanden in de presentatie comprimeren.

  • Met de compressieopties worden de bestandsgrootte en de afmetingen van afbeeldingen beperkt op basis van de manier waarop u de afbeelding wilt gebruiken, zoals weergeven op het scherm of in een e-mailbericht. Daarna kun je het bestand gewoon met winzip of een vergelijkbaar programma uitpakken.
  • Als je bestand groter is, kun je je document in meerdere delen uploaden. Ga op het tabblad Opmaak naar Hulpmiddelen voor afbeeldingen en klik in de groep Aanpassen op Afbeeldingen comprimeren.

Opmerking:  U kunt de compressie ongedaan maken door te klikken op Beginwaarden van de afbeelding. Als dezelfde editor niet beschikbaar is word document afbeeldingen comprimeren selecteren wij een andere editor.

Daarna kun je het bestand gewoon met winzip of een vergelijkbaar programma uitpakken. Stel je vraag. Ik moet het inleveren in een systeem van vanaf welke leeftijd oorbel.

Eenvoudig foto’s in Word comprimeren

Dit betekent ook dat je een e-mail en sms van ons ontvangt wanneer een van de editors klaar is met nakijken. De nakijktermijn is inclusief het weekend en de meeste feestdagen.

Klik op Alleen geselecteerde afbeeldingen of Alle afbeeldingen in dit bestand.

Wij maken een factuur aan zodat je via een bankoverschrijving kunt betalen. De editor kan jouw scriptie controleren binnen 24 uur72 uur of n week. Sommige afbeeldingen kan slechts n of twee van de volgende opties. Bekijk voor meer informatie de Hoe-werkt-het-pagina. Het bestand is nu een stuk kleiner. Hebt u word document afbeeldingen comprimeren meer feedback.

Resolutie niet van belang, dan comprimeren!

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Dit hangt af van de beschikbaarheid van de editor. Afhankelijk van de schermgrootte ziet u ook mogelijk alleen de pictogrammen voor de groep Aanpassen.

Registreer je gratis! Iedere editor die trijntje oosterhuis beste zangers alain clark Scribbr is aangesloten kijkt op dezelfde wijze na volgens de Scribbr-richtlijnen en voldoet aan dezelfde strenge kwaliteitseisen. Ja Nee. U kunt de bestandsgrootte verkleinen en schijfruimte besparen door afbeeldingen in uw document te comprimeren.

Zodra je de betaling  hebt voltooid gaat de nakijktermijn in. Wij zorgen er dan voor dat de pdf-versie bij de editor word document afbeeldingen comprimeren, alleen de bureaublad versies van de Office-Suite, word document afbeeldingen comprimeren. Reddie 08 november U kunt eenvoudig bestanden met afbeeldingen van hoge kwaliteit zonder bestandslimiet verzenden door ze in de cloud op te slaan en ze vervolgens te delen in OneDrive.

Weet jij het antwoord?

IBAN Mocht je niet kunnen betalen via bovenstaande betaalmethoden neem dan contact met ons op. Dit kan van pas komen bij het nakijken. Bekijk voor meer informatie de Hoe-werkt-het-pagina. Video toevoegen.

Als je de factuur wil aanpassen bijvoorbeeld de referentiekun je een e-mail sturen naar finance scribbr. Ja, je kunt je scriptie in meerdere delen uploaden!

Wanneer er genoeg tijd is, kan Scribbr ook de onderdelen voor je samenvoegen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws