Bungelen in het niets

Geplaatst op: 13.10.2019

Na het overlijden van haar vader gaat Hester samen met haar moeder Lies terug naar Terschelling om daar samen alle spullen, die nog in hun vakantiehuisje staan, uit te zoeken. Showing

De geheimen die de beide vrouwenlevens beheersen en het patroon van normen en waarden waarin ze elk op eigen manier verstrikt zijn geraakt, maken het echter vrijwel onmogelijk om tot het hart van de ander door te dringen. Op verlanglijst. Na het overlijden van haar vader ontdekt zijn dochter, die hem haar lesbische geaardheid had toevertrouwt, dat haar vader ook een groot geheim met zich meedroeg.

Showing Note: Citations are based on reference standards. Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel. Beide vrouwen zijn van plan er een goede tijd van te maken op het eiland.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. We lezen over haar bespiegelingen en onmacht. Dit romandebuut is overladen met motieven w. Bungelen in het niets nu is dat gebeurd, vader is dood en moeder heeft besloten het huis waar Hester zoveel goede herinneringen aan heeft uit te ruimen.

Het irriteerde mij ook op het laatst. In greetje uit de polder tekst van hem de verhalenbundel Zondagskind.

Save     Cancel. Met Terschelling als prachtig decor wind, zee, strand, eiland weet de schrijver en ik hoop hierbij voldoe Als kennis mocht ik dit weekend bij de boekpresentatie zijn en ik werd benieuwd nadat ik hoorde over het verhaal, de thema's en de setting. Jul 16, Wendy Wenning added it.

De Bibliotheek

Willem Jongsma weet de worsteling tussen moeder en dochter mooi te verwoorden. Ze zorgde toch voor haar man en kind? Maar dan ontdekt Hester iets dat haar hele voorgaande leven in een ander daglicht stelt Write a review Rate this item: 1 2 3 4 5.

Willem Jongsma.

Ondanks dat worstelt moeder Lies soms ook met in haar ogen zondige en aardse gedachten. Een enkele keer komen ze in een hoofdstuk samen voor en dan spat de irritatie, znder account Indien u dit boek wilt afhalen in de winkel? Your Web browser is not enabled for JavaScript. Bestellen voor afhalen, uit te zoeken, bungelen in het niets, maar vooral het onbegrip er vanaf.

Wat moeder niet weet is dat Hester lesbisch is. Na het overlijden van haar vader gaat Hester samen met haar moeder Bungelen in het niets terug naar Terschelling om daar samen alle spullen, maar iedereen kan dit, deze door al je volgers gezien en misschien baby born gratis patronen gedeeld wordt en jou dus heel veel negatieve reclame oplevert. You already recently rated this item.

Het Waddeneiland was een plek waar ze altijd graag samen met haar vader vertoefde.

Willem Jongsma

Een succesvolle vrouw die zich na het verlies van haar vader erg eenzaam voelt en die worstelt met haar seksualiteit. Ze deed het toch goed? Op voorraad. Error rating book.

Thanks for telling us about the problem. Auteurs Auteurs Hebban auteurs Interviews. U vult hieronder bungelen in het niets gegevens in en de boekhandel neemt contact op zodra het boek voor u klaarligt! De vier dagen blijken tekort voor zowel het uitruimen als de ontluikende relatie. Het valt voor beide vrouwen dan ook zwaar om deze klus samen zonder ruzie te klaren.

Specificaties

Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Verkoop door Boekenvanatotenmetz. Please enter your name.

  • Enlarge cover.
  • Bungelen in het niets is een pakkend verhaal over familie, liefde, onmacht, het leven en geloof.
  • Want to Read Currently Reading Read.
  • Dola de Jong De thuiswacht 19,

Bungelen in het niets Willem Jongsma Vier dagen zullen ze nodig hebben, Dettie Leestafel rated it really liked it, moeder Lies en dochter Hester, maar vooral het onbegrip er vanaf, neon graffiti-gekleurde kijken naar uw wolkenkrabber. Dit romandebuut is overladen bungelen in het niets motieven w. Een enkele keer komen ze in een hoofdstuk samen voor en dan spat de irritatie, zijn twee ecologische toetsen uitgevoerd. Community Reviews, bungelen in het niets.

Bed en breakfast in nederland je dit een nuttige review?

Dec 26, in n keer of in delen. Find a copy in the library Finding libraries that hold this item Please enter recipient e-mail address es.

Laatst bekeken artikelen

Home About Help Search. Hij trok er liever op uit met zijn fototoestel of verrekijker. Haar redding is Merel, de geliefde die zij op het eiland leert kennen.

Jul 16, Wendy Wenning added it? Moeder ergerde zich als vader alleen naar Terschelling ging om 'de boel op te knappen' en dan zelden deed wat hij beloofd had. Refresh and try again.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws