Doolhof glow in the dark spel intertoys

Geplaatst op: 12.09.2019

Gratis afhalen én inpakken in onze winkels. Glow in the dark is fascinerend voor mijn dochter en spannend!

En nu kan je voor het eerst het doolhof ook in het donker spelen! Educatief Speelgoed. Goede kwaliteit, dat is wat ik er goed aan vind. Carcassonne Big Box 3 - Bordspel. Home » Speelgoed » Doolhof - Speelgoed.

Hoe kom ik bij mijn voorwerpen, wel kaartjes glow in the dark ruim vantevoren "opladen". In het donker ook leuk, welke weg kies ik.

MBarbara 5 februari Ik raad dit product aan. Kleine onderdelen. Beste boek gitaar leren spelen was op doolhof glow in the dark spel intertoys zeker moment ons geliefde spel: het vraagt niet te veel denkwerk, echt een aanrader.

Op werkdagen voor besteld, morgen in huis. Nog net zo leuk als vroeger, maar je moet het wel slim spelen en het geeft geen grote frustraties of ergernis.

Productbeschrijving

Mijn beslist. Bekijk en vergelijk alle verkopers. Als je de kaarten in het doolhof handig en met vooruitziende blik verschuift, ontstaan plotseling nieuwe wegen waar zo-even nog muren waren en je kunt alle helden uit de film Frozen bereiken! Deze set bevat In deze doolhof blijft niets zoals het was: steeds verschuiven de muren en gangen.

  • Gratis afhalen én inpakken in onze winkels.
  • Intertoys gebruikt cookies op onze website om essentiële winkel- en betaaloperaties uit te voeren.

Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Spannend Leuk ontwerp. Leuk spel, alleen de glow-in-the-dark elementen hebben veel wat betekent een vrijwaringsbewijs nodig voordat deze goed zichtbaar zijn.

De schat lag net nog daar. Onze winkelvoorraad.

Andere promoties van gezelschapsspellen (kinderen)

Voor de jongere spelertjes is het moeilijk om vooruit te denken en strategische zetten te doen maar met de hulp van iemand anders lukt het wel.

Goede kwaliteit Spannend Leuk ontwerp. Maar dat is lang zo gemakkelijk niet Carcassonne Big Box 3 - Bordspel.

Cluedo - Bordspel. Daardoor zie je het soms niet goed! Is er gelijk mee gaan spelen? Categorien Buitenspeelgoed Buitenspeelgoed. Je dient akkoord te gaan met onze privacyvoorwaarden om verder te gaan op de site. Twee spellen in n: speel doolhof in het licht of zoek in het donker naar de geheimzinnige lichtgevende schatten.

Omschrijving

Winkelmandje 0. Spel doolhof. Het item is toegevoegd aan je lijst.

  • Intertoys maakt gebruik van cookies.
  • Elijahjaliyah Den Haag 4 december Ik raad dit product aan.
  • Eigenschappen Speelduur: ca.
  • Leuk en leerzaam spel voor zowel jong als oud.

Erg leuk spel. Vooral dat je het spel ook in het donker kan spelen. Al 30 jaar verschuiven miljoenen mensen de gangen en zoeken ze naar schatten. Bijzonder leuk spel, ook qua prijs. Algemeen Over beslist. RD Vlaardingen 3 januari Ik raad dit product aan. Doolhof: Op jacht naar de schat.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Ik kende het nog van toen ik zelf klein was en vond dot altijd een leuk spel! Doolhof: Op jacht naar de schat! Deze doolhof van Ravensburger lijkt wel betoverd.

Maar dat is lang zo gemakkelijk niet

Het spel zelf is geliefd bij ons thuis, niet alleen bij de kinderen maar ook bij mijn man en ik. Ontdek de geheimen achter de dikke verschuivenede muren en win de meeste schatten. Onze winkelvoorraad. Prima om tussendoor even te spelen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws