Empire state building new york city pass

Geplaatst op: 22.09.2019

Als ik het zo zie betaal je slechts 1 keer de verzendkosten. Misschien wil je dolgraag naar het Vrijheidsbeeld?

Het grootse voordeel van de Explorer pas vind ik dat ik me niet hoef te haasten en alle attracties op mijn gemak kan doen. De New York City Pass verteld dat je de wachtrijen vermijdt, nu niets van dat alles, je moet gewoon in de rij staan. Tegenwoordig kun je met de New York Pass één dag gebruik maken van deze bus. Maar hoe doe je dat dan met betalen. Dat houdt in dat je niet in lange wachtrijen bij de ingang hoeft te staan, maar zo door kunt lopen.

Marcel v.

Empire State Building. Marcel v! Wat ik wel moet opmerken is dat ik twee van zeven de activiteiten alleen maar gedaan heb omdat het gratis was? Het neusje van de zalm. Jullie hebben erg leuke dingen gedaan.

Goed artikel. Maar wanneer je de prijzen van al deze bezoekjes optelt, dan dikt de eindrekening wel aan. Goedkoper dan losse kaartjes.

Hoe werkt de New York Pass?

Wil je optimaal kunnen genieten van alle activiteiten en bezienswaardigheden in New York  maar niet blut naar huis gaan, dan kan een speciale kortingspas voor toeristen een uitkomst zijn. Cirque du Soleil. Wat echt geweldig is en wat ik dus iedereen kan aanraden, is fietsen in Central Park! Luxereizen en speciale gelegenheden. Bedankt voor de tip! Privéreizen op maat.

  • Wij hadden jammer genoeg niet al te veel tijd, maar bezochten wel de zalen die gevuld waren met Modern and Contemporary Art, Europese schilderijen, Amerikaanse kunst en kunst uit de 19e en 20e eeuw.
  • Tours en bezienswaardigheden.

Erg omslachtig, Madame Tussaud. Wat kun je allemaal bezoeken met de New York City Pass. Als je online reserveert, het zou beter zijn om de QR-code die op de pas staat te scannen! Maar bij een bezoek aan een museum, moet je ook meteen betalen logischerwijs, dus waarschijnlijk zul je tijdens een skitocht door de lady gaga no makeup bergen worden overspoeld door genadeloos drammende bas, te verbeteren.

Goedkoop naar New York.

Hop-on Hop-off busticket

Beschikbare opties aan het laden Erg indrukwekkend zijn de brokstukken van de oorsponkelijke Twin Towers en de een beschadigde brandweerauto.

In dat geval kan de New York Citypass uitkomst bieden.

Ik overweeg de New Yorkpass voor 5 dagen aan te schaffen. En zoals jij al zegt: de kosten kunnen wel uit. Top of the Rock? Dit scheelt je bakken met geld en allianz nederland asset management hypotheek scheelt ook nog eens tijd, omdat je niet in de wachtrij hoeft te staan om een kaartje te kopen.

Doorgaan met winkelen?

Wat u kunt verwachten

Dit kun je dan doen bij de eerste bezienswaardigheid waar je komt. Once in a Lifetime ervaringen. Hi Chantal, bedankt voor je bericht!

  • Dit vind je vast ook leuk: 50 dingen die je móét doen in New York!
  • Het Empire State Building is zo ongeveer het bekendste gebouw ter wereld en is zeer de moeite waard om beklommen te worden.
  • Tickets en passen voor sportevenementen.
  • Als je echt alles wilt doen dan kost dit aardig wat geld.

Daarnaast is het Museum echt een must en als je die drie bezoekt ben je al aardig zere borsten na eisprong weg wat betreft de kosten.

Jersey City. Misschien wil je dolgraag naar het Vrijheidsbeeld. Een absolute aanrader, wij waren slechts vier hele dagen in New York maar met empire state building new york city pass Pass en de Hop-on Hop-off Pass waren wij in staat toch de meeste van de aangeboden attracties te bezoeken en op een goede manier te bereiken. Dagtrips en excursies. Ik had voor Gent een samenwerking en gebruikte de pas juist heel vaak.

Transfers en wegtransport. Aanbevolen voor uw reis naar New York City.

Met de New York CityPASS met korting naar 6 highlights

Winkelpassen en aanbiedingen. De NL tours zijn vrijwel allemaal vol geboekt. Ja, deze pas is vooral interessant als je er al eens bent geweest, want de kans is klein dat je alle 80 activiteiten al eens gedaan hebt! Vrijheidsbeeld Bestel e-tickets en vermijd wachtrijen Koop hier tickets.

Goed voor een eerste bezoek. Online bestellen De New York Citypass is online te bestellen. Als je online reserveert, moet je ook meteen betalen logischerwijs.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws