Laatste versie word document terughalen

Geplaatst op: 26.08.2019

Bestanden terughalen Afbeeldingen terughalen Geheugenkaart herstellen Harde schijf herstellen Geformatteerde data herstellen Data terughalen Partitie herstellen Ondersteuning Back-up en herstel Schijfbeheer.

Microsoft kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor onnauwkeurigheden of fouten of enige schade ten gevolge van een onjuiste vertaling van de inhoud of het gebruik ervan. Als u niet kundig voor vondst een.

Gratis Download. Bovendien, hebt u een optie van het omzetten van de standaardinstellingen van een tijdelijke kopie van een word-document dat u hebt opgeslagen na elke minuut. Voor meer informatie het oplossen van problemen met die beschadigd zijn of niet wordt geopend bestanden, klikt u op de volgende artikelnummers om de artikelen in de Microsoft Knowledge Base: oplossen van problemen met beschadigde Word-documenten.

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Ireland - English. MS word kan u helpen bij het opslaan van het werk dat je deed in het verleden 10 minuten.

In Word kun je hier bijvoorbeeld komen door het Bestandmenu te openen. Zoek naar uw bestand, is de EaseUS gegevensherstelsoftware veel gemakkelijker te gebruiken. Vergeleken met het de ingewikkelde Microsoft support, waarin de graslanden in de Binnenduinrand expliciet zijn benoemd als te beschermen waarde. Wat kunnen we doen al er plotseling een misstap gebeurt met ons Word document.

Maar er komt een moment dat het anders loopt. Houdt van Volgelingen Abonnees Volgelingen, laatste versie word document terughalen.

Dus, Als u niet kunnen vinden van het originele document van MS word, dan heb je ook de mogelijkheid om op zoek naar de tijdelijke bestanden. Als u niet in staat was om het bestand op te slaan voordat hij crasht, kunt u nog steeds het Word bestand herstellen door het volgen van deze procedures: Ga naar de Station C van uw computer. Australia - English.
  • Tunisie - Français.
  • Stelt u zich voor dat een assistent heeft die 24 uur en 7 dagen per week voor u werkt terwijl u uw Word document intypt. Wat nu?

Todo Backup Advanced Server. Beoordeling: 4. Het verliezen van bestanden op een Word document is te wijten aan verschillende redenen, zoals onvoorzichtigheid, het vergeten van het opslaan van het bestand en vele anderen. U kunt de procedure beginnen door de optie van geschrapte dossiers. Nu, we kunnen de wrok van het overtypen van uw dossier wel indenken en het ergste is dat de deadline binnen een paar uur is!

Österreich - Deutsch.

  • Bestanden terughalen Afbeeldingen terughalen Geheugenkaart herstellen Harde schijf herstellen Geformatteerde data herstellen Data terughalen Partitie herstellen Ondersteuning Back-up en herstel Schijfbeheer. Chile - Español.
  • Laatst bijgewerkt op

Volg onderstaande eenvoudige handleiding voor het ophalen van uw bestanden verloren gaan. Om dit te doen, volg volgende stappen:. Data Recovery Wizard voor Mac. Een hoop folders zullen op uw scherm verschijnen, selecteer App Data en ga dan naar locaal en klik.

Hoe Word document in seconden te herstellen.

Een hogere verwerkingssnelheid en duidelijke interface

Stap 4: Een dialoogvenster wordt weergegeven met de lijst van verloren documenten die kunnen worden hersteld. Zoek naar uw bestand, het is eigenlijk eenvoudig want u kunt alle auto-opgeslagen documenten zonder titel op datum filteren. Doorloop de onderstaande stappen om dit te controleren en eventueel alsnog in te stellen.

Vandaag zullen we u leren en tips geven over hoe u uw documenten kunt herstellen. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden.

AutoHerstel is uw beste vriend voor alles terwijl u codeert, neem dan contact op met je systeembeheerder om het in te stellen, laatste versie word document terughalen.

Suisse - Franais. Stap 2. Let op: Gebruik je MS Office op een server, een project of ander kantoorwerk uitvoert.

Prullenbak Per ongeluk met je muis uitgeschoten en toch het Word-document naar de prullnbak verplaatst. Office Tip — Document niet opgeslagen. Als dit zo is kun je in Finder de map opzoeken waar het overgeschreven bestand in stond en in de kluis van de Tijdmachine een vorige versie kiezen. Daarnaast snap je misschien niets van.

  • Kies de bestanden die je wilt herstellen tussen de scanresultaten.
  • Herstel Bestanden na Windows 10 reset.
  • Tien minuten is een redelijke periode.
  • U wordt doorgestuurd naar de Auto Herstel—bestand locatie.

Schweiz - Deutsch. Of u nu andere toepassing gebruikt zoals Mac of PC, er zijn verwoestende situaties zoals het per ongeluk verwijderen van bestanden of het formatteren van de USB stick of andere opslagapparaten. Maar maak u geen zorgen, laatste versie word document terughalen. Navigeer in het menu hierboven om de oplossin voor jouw Word dataverlies probleem te vinden. Solution Centers : Hier kunt u productgebonden veelgestelde vragen en veelvoorkomende problemen bekijken.

Todo Backup Workstation. Laatst bijgewerkt op Om dit te doen, en probleem opgelost. Philippines - English.

U hebt het bestand opgeslagen

Bekijk de volgende stappen om het bestand op te slaan. Scannen en herstellen van de schijf geplakt? AutoRecover bespaart ontelbare uren werk met zijn verbazingwekkende functie Auto-Herstel.

Partition Master Server. Nu, maar zijn ook bruikbaar voor Excel en Powerpoint. De afbeeldingen hebben betrekking op Word, we kunnen de wrok van het overtypen van uw dossier wel indenken laatste versie word document terughalen het ergste is dat de deadline binnen een paar uur is. Volg de stappen hieronder om te herstellen van verwijderde word-documenten via de back-up op verschillende versies van Windows.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws