Restaurant brasserie de moerse bossen kleinzundert

Geplaatst op: 14.10.2019

Uitgebreid bierassortiment, wijnassortiment helaas wat aan de magere kant. Beoordelingen filteren. Datum van bezoek: oktober

Is dit restaurant geschikt voor brunch? Biedt dit restaurant service aan tafel? Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Spaans 1. Datum van bezoek: april Bedank MargaFischer. Gastvrije en vriendelijke bediening.

Brunch, KC Zundert Nederland. Gastvrije en vriendelijke bediening. Rucphenseweg 30, wijnassortiment helaas wat aan de magere kant. Vreselijk 1. Uitgebreid bierassortiment, Diner.

Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse?

Onze bezoekers over De Moerse Bossen in Klein-Zundert

Uitstekend Is dit restaurant geschikt voor brunch? Bedank Marga B. Als bestuurslid ervaar ik goed vergader ruimte Mooi gelegen in het groen. Heel goed

  • Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Uitstekend
  • Alle restaurants in Zundert weergeven.

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Moerse Bossen. Gezellige ruimte en lekker eten. Echt heerlijk en zeker een aanrader in dit gezellige restaurant met gezellige bediening. Spaans 1. Alle gegevens weergeven functies.

Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Beoordeeld op 12 december Lekker en kort bij! TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Afgelopen zaterdag met 2 volwassenen en 2 kinderen heerlijk gegeten bij De Moerse Bossen. Gastvrije en vriendelijke bediening. Type reiziger. Bedank toon0rwl. Gastvrije en vriendelijke bediening. Beoordelingen filteren.

Zonde van het geld. Datum van bezoek: mei Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Rucphenseweg 30, KC Zundert Nederland.

Ja Nee Weet ik niet zeker! Lijst wordt bijgewerkt Spaans 1. Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Beoordeeld op 15 januari Met de 8 ex collega's heerlijk geluncht! Vooraf gereserveerd i. Bedank astranjm. Bedank Clasicomano Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant.

Gegevens Restaurant De Moerse Bossen

Beoordelingen filteren. Bedank Marga B. Datum van bezoek: augustus

Ik ga regelmatig naar de Moerse Bossen in een mooie Landschap omgeving. Bedank EllenSchippers. Brunch, Diner.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws