Restaurant herberg de klomp vilsteren

Geplaatst op: 11.10.2019

Jan Koerts punten. In de omgeving. Beoordeeld op 15 september Boerenmarkt.

Fantastisch Maarten Zijdel ,  In de omgeving. Atelier Beeldentuin Witharen. Playa de las Américas. Bedank Janhel

Vakantiepark Hof van Salland. We vroegen of het ook met cappuccino kon. Gastvrijheid wordt gecombineerd met lekker verrassend eten, restaurant herberg de klomp vilsteren, van ontbijt tot diner!

Waardering van reizigers. Attracties in de buurt Alle attracties in de buurt bekijken. De afgelopen maanden is het alleen maar beter geworden. Vakantiepark Giethoorn.

Nederland Overijssel Ootmarsum.

Als we een opmerking zouden mogen maken Uitstekend Na een enthousiaste uitleg van de eigenaresse toch voor het wijnarrangement gekozen, dit paste perfect bij de gerechten. Gratis internet. Bespaar geld.

Hengelo Hilversum Leeuwarden Leiden Maastricht. Bij Herberg de Klomp proef je in alles het ambacht en de pure natuur. Vesters Frans. Na gedane boodschappen is dit een meer dan prima plek om een drankje en hapje te nuttigen. Zo af en toe per jaar, bestellen we een tafel in dit gezellige restaurant!

Fenomenaal

Ruimzicht Frans. Is dit uw TripAdvisor-vermelding? Culinair altijd weer verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer. Het ontbijt was waanzinnig lekker, persoonlijk, op maat, genoeg en vooral lekker met plaatselijke producten.

Hoofdgerecht 3x gegrilde entrecote van het Blonde Aquitaine fijn getrancheerd met zeer hoog op smaak terug gekookte jus en niet te vergeten een mooie op maak met verschillende soorten aardappelen en verse smaakvolle seizoenen groenten. Alles klopte gewoon, restaurant herberg de klomp vilsteren. Ontbijt, lunch en diners zijn prima verzorgd. Vriendelijk personeel, kwalitatief goed eten in een gezellige ambiance.

Wat is er mis met kraanwater in Vilsteren.

Contactgegevens

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Bistro Puur Internationaal, Frans. Na een gastvrije ontvangst heerlijk genoten van de verrassing van de kok. Hoewel het druk in het restaurant was, had het vriendelijke eigenaarskoppel alle tijd en aandacht voor ons.

  • De wijnkaart bestaat voor een groot deel uit biologische wijnen uit zowel traditionele als nieuwe wijnlanden.
  • Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant?
  • Restaurant Recht Deventer.
  • Rookvrij hotel.

Hotel De Schout. Vooral met de gekozen Pfalz Riesling uit Duitsland? Gereisd Met partner in juni Nuttige review 2. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6. Het Indisch Veerhuys Indonesisch. Recht Apeldoorn Internationaal. Nationaal Tinnen Figurenmuseum.

Hoe was jouw ervaring?

In deze mooie omgeving hebben wij 2 dagen heerlijk gefietst. Vriendelijk personeel, kwalitatief goed eten in een gezellige ambiance. Locatie Volledige weergave. Betrokken en echt bezig met ons in de watten leggen.

Lijst restaurant herberg de klomp vilsteren bijgewerkt Mooi opgemaakte borden, uitstekende bediening begeleid door lekkere wijnen maakte dat we een heerlijke avond hebben gehad, dat is al een compliment op zich. We zijn er op maandagavond geweest en bijna alle tafels waren bezet, zoals de Italianen dat ooit bedacht hebben.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws