Sommige toetsen van laptop werken niet meer

Geplaatst op: 07.10.2019

Gratis retourneren. Wij kunnen je daar helaas ook niet verder mee helpen. Je kan wel nog schermentoetsenbord boven halen,met volgende tips!

Veel succes! Echter blijft nu nog het eerste euvel dat sommige toetsen niet werken. Volgens Google zou het gaan om een ander landinstelling waarbij er een dode toets van toepassing is.

Vriendelijke groet Paul. Zodra de computer uit is adviseren wij om ook de stroomkabel uit uw computer te halen.

Bij problemen met het oplossen van problemen met het toetsenbord, moet de eerste stap zijn om de oorzaak vast te stellen of het een hardwarefout is die verband houdt met een fysieke verbinding of een softwareprobleem met betrekking tot de configuratie.

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk terugbellen.

Als een specifieke toets niet goed werkt, is het een optie sommige toetsen van laptop werken niet meer deze los te wippen met een platte schroevendraaier of een klein mesje.

Echter blijft nu nog het eerste euvel dat sommige toetsen niet werken. Op de meeste notebooks bevinden de Fn- toetsen zich aan de bovenkant en hun functie is ingebouwd F1 tot F12 - bekijk het en je ziet een klein pictogram dat aangeeft wat het zou doen wanneer het wordt ingedrukt met de Fn- toets?

Toetsenborden hebben een beperkte levensduur, het kan dus vaak voorkomen dat het toetsenbord simpelweg aan vervanging toe is. Je kan het toetsenbord het best reinigen:.

Reageer Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Als een specifieke toets niet goed werkt, is het een optie om deze los te wippen met een platte schroevendraaier of een klein mesje.
  • We posten niks op je tijdlijn, beloofd. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Belangrijke informatie

Extern usb toetsenbord koppelen werkt wel goed! Zoeken naar producten Zoeken. Klik op het pijltje naast "toetsenborden" Onderstaande stappen doen we met alle toetsenbord drivers die je ziet staan onder toetsenborden.

Heb je om te testen al eens die Synaptics touchpad driver ge-deinstalleerd? Inloggen Welkom terug. Helaas, dit heeft niet geholpen. Van Win 7 naar Win 10 enkele maanden geleden.

  • Een fout die veel mensen begaan is dat ze met een reinigingsdoek stevig over het laptop toetsenbord beginnen te wrijven.
  • Hoi Jurriaan, Wanneer een extern toetsenbord wel werkt, en het problem zich ook binnen de Veilige Modus voordoet, kunnen wij niet anders stellen dan dat dit echt een hardwareprobleem is. Ook werkt het toetsenbord op bureaublad scherm van Win 10 goed.

Oplossing 2: start je laptop opnieuw op. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Veel succes. Nieuw bij Coolblue. Extern usb toetsenbord koppelen werkt wel goed. Aanbevolen berichten. Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden.

Controleer of het juiste stuurprogramma is geïnstalleerd

Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Kan er iets gedaan worden? In de meeste computerwinkels kan je gewoon binnen springen en vragen of ze voor jouw de toets er terug op kunnen klikken.

Dubbel controleren als je een nieuw toetsenbord koopt. Mijn systeem is een HP w, Hartelijk dank voor uw antwoord, windows 10 64 Dit typ ik vanaf een extern toetsenbord. Het is aan te raden om de meest belangrijke bestanden op meerder locaties op te slaan.

Goedemorgen AsjePC, die tegen zijn zoontje (Lenny zegt dat hij er altijd zal zijn in de vorm van de wind om hem heen, sommige toetsen van laptop werken niet meer het met romantische muziek. AsjePc    Of nog duidelijker: als je de pc opstart met een live CD zoals van Ubuntu. U hebt hiervoor een extern USB-toetsenbord nodig?

Toetsenbord laptop sommige toetsen werken soms niet

Bij een USB aansluiting is het uiteinde van de kabel een smalle aansluiting. PaulGJ Topicstarter    2. Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media.

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Wij zullen dan een afspraak met u inplannen om uw toetsenbord te vervangen. Er worden foutgegevens verzameld. Soms nog garantie. Rechtsklik op het start icoon 2.

Hoi Paul, Verder kan ik je niet helpen. Would you rather see it in English. Facebook Twitter Google Plus Pinterest. Uw toetsenbord doet het niet, sommige toetsen van laptop werken niet meer.

Eigenlijk op 3 manieren!

Weet jij het antwoord?

Blaas krachtig met wat perslucht onder de toets. Het niet werken van die drie h, g en backspace toetsen begon pas ineens twee weken geleden.

Anders geef nog meer info over je pc. Het probleem wordt niet opgelost door numlock.

Heeft u helemaal geen lampje op uw toetsenbord zitten. Houd deze knop 10 - 15 seconden ingedrukt totdat u een pieptoon hoort. In elke geval niet forceren. Aanbevolen berichten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws