Zoet of zout stellendam nederland

Geplaatst op: 09.10.2019

Stel jollebol een vraag over Zoet of Zout. Zoet of Zout 2 uur ·. Restaurants 8 Wat te doen 5.

Bediening was niet hartelijk. Binnengekomen en 25 minuten zitten wachten aan een tafeltje. Wat een mooie lokatie en idem gebouw! We liepen tevreden en gelukkig de deur weer uit. Bij Zoet of Zout werken we uitsluitend met verse, eerlijke producten waarbij we grote waarde hechten aan het welzijn van dier en natuur.

Viel dus zwaar tegen.

Kortom, wij gaan hier niet meer naartoe. Wij vinden het een eer om te mogen bijdragen aan een van de belangrijkste dagen uit jullie leven. Een hele vriendelijke mevrouw nam onze bestelling op. Bekijk hieronder welk van de verschillende arrangementen het best past bij uw evenement. Bij nader inzien had ze dat zelf kunnen printer print niet alles omdat de dressing er een beetje romig uitzag.

Bediening was beneden alle peil: eten werd bijna op tafel gesmeten! Hoe was jouw ervaring, zoet of zout stellendam nederland.

Restaurant Zoet of Zout is gemakkelijk bereikbaar vanaf de N57 en beschikt over een ruime, gratis parkeermogelijkheid. Dan denk ik: zet voor deze prijs iets bijzonders neer van uitzonderlijke kwaliteit of doe iets aan de kwantiteit!
  • De sfeer is geweldig, vooral met dit uitzicht op de omgeving.
  • Wat een mooie lokatie en idem gebouw! Evenementen Altijd een heerlijke ervaring Bruiloften, bedrijfs feesten, private dining en vergaderen: het kan allemaal in het nieuwe paviljoen van Zoet of Zout.

Hoe was jouw ervaring?

Het bestelde kaasplankje, dat kan natuurlijk niet zo geserveerd worden en het dan ook helemaal buiten de boot viel. Na de huwelijksvoltrekking is het tijd om te feliciteren, wij hebben hiervoor speciaal voor u een receptie arrangement ontwikkeld.

Mijn gerecht bestond uit een caesar salade. De koude en warme gerechten komen van het buffet en de vlees en visgerechten van de barbecue. Vanaf nu wordt de website zonder advertenties getoond en verder kun je gebruikmaken van de gesproken routebegeleiding op de app voor iOS.

Vlotte bediening, uitstekende kwaliteit.

Bediening was niet hartelijk. Vanavond met 7 personen gedineerd. Komen hier voorlopig niet weer. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Ben vanmiddag met mijn vrouw en schoonvader wezen lunchen bij Zoet of Zout.

Hellevoetsluis, gratis parkeermogelijkheid.

Reizigers die Zoet of Zout bekeken, bekeken ook

Hellevoetsluis 15 min. In Zoet of Zout geweest? Slechte bediening verkeerd menu gegeven wel weer goed gekomen.

Toon de rustpunten. Marianne Zoeteman. De bovenste verdieping van het paviljoen is uitermate geschikt voor een private dining. Community Alles weergeven. Bonbons met alcohol voor oa een zwangere!

Geniet van een advertentievrije site

Betsy krijgsman. Zakelijke bijeenkomsten op een bijzondere locatie Zoet of Zout biedt uw bedrijf de mogelijkheid om al uw zakelijke bijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld een vergadering, congres of training buiten de deur te organiseren.

Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. Altijd leuk om van tijd tot tijd te lunchen of dineren.

Een heerlijk toetje met assorti van zelfgemaakte bonbons. Bruiloften Feesten en partijen Lunch en diner. Aanbevelingen en recensies. Als Premium-lid krijg je geen advertenties te zien in de app en op zoet of zout stellendam nederland website en kun je ongestoord gebruik maken van alle functionaliteiten van route.

Wij vinden het een eer om te mogen bijdragen aan een van de belangrijkste dagen uit jullie leven. Gratis parkeren. Restaurant de Zeemeeuw. De arrangementen zijn beschikbaar voor verschillende dagdelen. Hier zitten wij.

Link openen in de route.nl app

Lunch Ook hebben wij diverse lunchmogelijkheden. Kortom de perfecte plek om even tot rust te komen tijdens je fietstocht. Bedank Ruud V. Te meer daar onze vorige ervaringen goed waren.

Geselecteerde filters. Bedank pknol. Bediening is jong, fris en correct maar zou nog wat meer of verkoop mogen aansporen?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws