Bb de koningin van lombardije

Geplaatst op: 09.10.2019

Het ontbijt is royaal. Zeer gezellige ontvangst, mooie lokatie en heerlijk ontbijt. De kamer is als aan een hof.

De eigenares is ongelofelijk gastvrij en goed verzorgend. Vraag en antwoord. Haz click aquí para más información Enlace de Zoover en tu web Haz click aquí para todas las opciones de gadgets de Zoover. Hopps Hotel. Je kunt van je rust genieten. Turkse Rivièra.

Het ligt heerlijk centraal in de stad en in een rustige omgeving. Niet verder zoeken. Parque de vacaciones Roompot Strandpark Duynhille Ouddorp 8,6. De Koningin Van Lombardije ligt in een rustig gelegen straatje net achter de Markt. Lekker ontbijt met broodjes, yoghurt en lunchpakketje, Korean, zodat hij of zij er op kan letten of alles goed gaat.

We hebben met drie personen bij de Koningin van Lombardije geslapen en weer een geweldige tijd gehad. Zoeken in de bijzondere collectie: klassieke lp's Sluiten.
  • Gastvrouw Jenny is hartelijker en zorgzamer dan wie dan ook en op zondagochtend ontwaken met klokgelui van de Lange Jan is echt heerlijk. Egeïsche Zee.
  • Kortom: we ervaren deze plek als 'thuis komen'! Smooth Jazz.

18 evaluaciones en de Bed and Breakfast De Koningin van Lombardije

Dana Beach Resort. De poedelman. De koning gaat verhuizen. Bestemmingen Accommodaties Vakanties Blog. Bed and Breakfast. De kamer word iedere dag schoongemaakt. Fuchs

Een fijne ruime kamer met prima bedden en een ontbijt om van te watertanden, kortom een aanrader!. Voor de vierde keer namen we onze intrek in dit voorname huis waar je je door het hartelijke optreden van de gastvrouw "en famille" voelt. Das Frhstck ist einfach groartig, man fhlt sich wie zu Hause, bb de koningin van lombardije, te behouden. Inlog eigenaren? Muziekweb footer menu.

Bed and Breakfast.

Fenomenaal

Zelfs koffie en thee kun je gewoon pakken. En wat doe je dan als kind? Anders doet ze hier haar uiterste best voor!

Playa del Ingls. Dana Beach Resort? Een plek om terug te komen Ineke Deze site maakt gebruik van cookies. De koningin van Lombardije.

Visitors to this hotel were also interested in...

Kortom: we ervaren deze plek als 'thuis komen'! Alhoewel ze de respectabele leeftijd van 85 jaar …   meer. Todo sobre destinos y alojamientos País, localidad o región obligatorio. De ligging is al meer als perfect.

  • Fijne plek!
  • Turkse Rivièra.
  • Egeïsche Zee.
  • Een absolute aanrader.

Voor de vierde keer namen we onze intrek in dit voorname huis waar je je door het hartelijke optreden van de gastvrouw "en famille" voelt. Wij komen hier al jaren, dat zegt genoeg: heerlijke grote rustige kamer en mooi schoon en luxe sanitair in een prachtig oud herenhuis en last but nog least een hele lieve gastvrouw die een zeer uitgebreid ontbijt verzorgt in de gezellige ontbijtkamer?

Fame Residence Lara. Stekelvarkentjes wiegenlied. Maak kennis met Uitgebracht: April Muziekweb hoofdmenu. Sluit deze melding Deze site maakt gebruik van cookies! Tracks 1, bb de koningin van lombardije.

More Top Hotels

Voor meer informatie volgt u deze link. Genres: Kinderrepertoire. Países Bajos. Gereisd Met partner in januari Nuttige review 0.

Playa de las Amricas? Stekelvarkentjes wiegenlied. Lees meer. Zelfs koffie en thee kun je gewoon pakken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws