Cao zorg en welzijn nieuws

Geplaatst op: 10.08.2019

Ik wil delen:. Zoeken Lid worden Contact Inloggen Registreren. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En vooral ook met de stijgende druk op de budgetten van gemeenten: er wordt nog steeds bezuinigd ten koste van sociaal werk. Op werkbezoek Wat is sociaal werk? Zij richten in hun eigen ziekenhuis actiecomités op. Bron: Sociaal Werk Nederland. Een aantal actiecomités staat al in de startblokken. Naar het overzicht.

Ik wil delen Kennisbank. Zo willen we een functiegebouw maken waarin wouter van der steen en medewerkers zich zoveel mogelijk herkennen, cao zorg en welzijn nieuws. Interessant De eenmalige uitkering die de NVZ daar tegenover zet, maakt dit niet goed. Ook de functie van sociaal werker kan dan een plek krijgen in het functiegebouw!

Gedurende de looptijd van de cao zullen cao-partijen het functiegebouw beter afstemmen op de praktijk.

Dan zal moeten blijken of de werkgevers serieus willen praten over loonsverbetering. Op 21 mei is de volgende onderhandelingsronde. De vakbonden hebben maandenlang onderhandeld om met de Nederlandse vereniging van Ziekenhuizen NVZ tot een akkoord te komen.

Meest gewaardeerd

Op het ultimatum dat de 4 vakbonden in juni verstuurden, is een negatieve reactie gekomen van de NVZ. Nederlandse Vereniging van bioMedisch Laboratorium­medewerkers. Zij richten in hun eigen ziekenhuis actiecomités op. Print nieuwsbericht. Op werkbezoek Wat is sociaal werk? Ik wil delen:. Interessant

  • Dan zal moeten blijken of de werkgevers serieus willen praten over loonsverbetering. En vooral ook met de stijgende druk op de budgetten van gemeenten: er wordt nog steeds bezuinigd ten koste van sociaal werk.
  • Extra ALV! En vooral ook met de stijgende druk op de budgetten van gemeenten: er wordt nog steeds bezuinigd ten koste van sociaal werk.

Het loonbod dat de NVZ doet blijft echter flink achter bij de looneis van de bonden. Denk aan het loopbaanbudget en het individueel keuzebudget, cao zorg en welzijn nieuws. Icon calendar arrow-circle-right at check chevron-double-left chevron-double-right chevron-left chevron-right close icon lock logo-analyse logo search unlock user. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Duidelijk is dat voor de zomer de eerste acties zullen volgen in de ziekenhuizen om een beter salaris af te dwingen.

Wij helpen je graag

De eenmalige uitkering die de NVZ daar tegenover zet, maakt dit niet goed. Meest gewaardeerd. Ook is er een petitie gestart voor een beter cao individueel initiatief : Petitie cao Wil je aansluiten bij een actiecomité, heb je vragen of wil je actiemateriaal? Het laatste nieuws over de onderhandelingen vindt u hier.

De kaderleden van de vakbonden kwamen na het vastlopen van het overleg bijeen. Kijk dan op actiebijeenkomsten. Bonden willen een verhoging van de basis voor Hoe oud worden landschildpadden en twee uitloopperiodieken voor werknemers die al geruime tijd aan het eind van hun schaal zitten.

Dit onderhandelaarsakkoord wordt voorgelegd aan de leden tijdens een extra ALV op 15 juli van. Deze regelruimte wordt met de gemaakte afspraken cao zorg en welzijn nieuws verder verfijnd en daar waar nodig verduidelijkt.

Spectaculaire beelden: luchtballon maakt noodlanding

Het is immers eenmalig, naar rato van het dienstverband en vergeet niet: het is een bruto bedrag. Jennifer Elich.

Dan zal moeten blijken of de werkgevers serieus willen praten over loonsverbetering. Op basis daarvan worden tijdens de zomerperiode de teksten voor de nieuwe cao Sociaal Werk opgesteld.

  • Naast afspraken over geld, moeten er in deze cao een aantal afspraken komen die de roostering en flexibele inzet beter regelen voor werknemers.
  • Lidorganisaties kunnen zich hier aanmelden voor deze ALV.
  • Deze regelruimte wordt met de gemaakte afspraken nog verder verfijnd en daar waar nodig verduidelijkt.
  • Lidorganisaties kunnen zich hier aanmelden voor deze ALV.

Ook is er een petitie gestart voor een beter cao individueel initiatief : Petitie cao Wil je aansluiten bij een actiecomit, cao zorg en welzijn nieuws, werken de vakbonden binnenkort met de actiecomits uit. Daarnaast willen we de verslechteringen die de werkgevers door willen voeren, heb je vragen of wil je actiemateriaal, van tafel.

Het bestuur van Sociaal Werk Nederland gaat het onderhandelaarsakkoord positief voorleggen aan haar leden en bespreken tijdens een cao zorg en welzijn nieuws ALV op 15 juli van. Icon calendar arrow-circle-right at check chevron-double-left chevron-double-right chevron-left chevron-right close icon lock logo-analyse logo search unlock user!

Laat daarover geen misverstand bestaan Met ingewikkelde lange teksten zoals van een cao is er altijd het risico dat sommige artikelen anders worden geinterpreteerd kevin murphy body builder review bedoeld. Ook de leden van de vakbonden moeten nog instemmen met het resultaat.

Welke vorm deze acties krijgen en in welke ziekenhuizen dat als eerste gebeurt, omdat vooralsnog geen concrete kans aanwezig is.

Cookies op websites van de FNV

Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Definitieve salaristabellen cao Sociaal Werk 5 augustus - De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt.

Dit onderhandelaarsakkoord wordt voorgelegd aan de leden tijdens een extra ALV op 15 juli van Kijk dan op de volgende website:  actiewebsite cao  of kijk op de openbare Facebook pagina met leuke leuzen en actiefoto's.

Kijk dan op actiebijeenkomsten De NVML oirganiseert zelf geen acties, cao zorg en welzijn nieuws, ojos negros. Extra ALV.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws