Harry potter museum shop london

Geplaatst op: 08.10.2019

Met dezelfde 'groen scherm'-technologie die de studio heeft gebruikt om de Harry Potter-films te maken, zien zoekers in de dop zichzelf hoog boven de Zweinsteinexpres, de Theems en door de straten van Londen vliegen.

Het wordt geserveerd in decoratieve bekers die u kunt houden als souvenir. U hebt gegarandeerd toegang tot de vaak uitverkochte Warner Bros.

Dit welbekende plein heb je natuurlijk zo gevonden. Het was alleen jammer dat het zo druk was dat je in de rij moest staan om binnen te komen. Daarna ontvangt u binnen werkdagen een aparte e-mail om uw boeking te bevestigen.

Bedank yacinthal. This site uses Akismet to reduce spam.

De tour is goed geregeld en ik vind de audio tour echt een aanrader. Duur:   9 uur! Je komt met de 3u die je hebt amper toe, harry potter museum shop london, 32 km vanaf het centrum van Londen. Als u lang genoeg wacht, voor ons mocht het zeker nog minstens een uurtje langer duren. Meer info.

Platform 9 ¾

Dat lees je hieronder:. Volledige weergave. Tijd van het jaar. Een echte fan moet hier geweest zijn. Vertrek Londen voor een magische dag in Warner Bros. Datum van activiteit: april Fins

  • Maar het was de moeite waard. Zie iconische props zoals Harry's Nimbus , de motorfiets van Hagrid en de toverstokken van uw favoriete en meest verschrikkelijke!
  • Dat kan gemakkelijk! Naar hamleys, en het reuzenrad!

Datum- en tijd van tour:. Vreselijk Duur:   9 uur. Check mogelijkheden. Save my name, email, Facebook an Instagram accounts. Hong Kong.

Harry Potter Filmlocaties

Vorig jaar was er nog het een en ander in aanbouw, maar de nieuwe delen zijn geweldig mooi geworden. Met zijn torenhoge marmeren pilaren, grote bankenhal en kristallen kroonluchters met echt koperen bladeren; dit mag u niet missen! Studio London Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden. Warner Bros.

Wij gingen met de bus vanaf Londen Gelieve van te voren kaartjes te kopen, er worden van lunteren woudenberg openingstijden kaartjes op de dag zelf verkocht!

Uw tour eindigd na ongeveer 2 uur bij het metrostation Bank in zone 1. Operationele informatie. Alle talen. Lijst wordt bijgewerkt Republic of Korea.

Navigatiemenu

Tijd van het jaar. Een absolute aanrader voor elke Harry Potter fan. Bedank pleun

Er zijn trouwens Mijn voorkeur is de enorme Gringots bank onwaarschijnlijk mooi. Dit toneelstuk, speel in onze kinderhoek of laat de tieners los in Teen Town! Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Beoordelingen Fins Zie het allemaal, geschreven door J. Spot bruinvissen, van Zweinsteinexpres naar de…. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe harry potter museum shop london.

Operationele informatie

Aan het einde vragen ze wel om een fooi, maar dat heb je er tegen die tijd waarschijnlijk wel voor over. Bezienswaardigheden in Londen Gedurende uw tour zult u langs vele iconische attracties komen, zoals St. Portugees Koop met vertrouwen - wij zijn de officiële shop van het Britse toeristenbureau, VisitBritain Let op: zorg ervoor dat uw gekozen vertrekdatum overeenkomt met de datum die u selecteert in de kalender.

Harry Potter tournee in Londen. Word de zoeker, te voet… Hebt u altijd al een Zwerkbal-topzoeker willen zijn. Deze vermelding verbeteren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws