Huizen te huur amsterdam oost

Geplaatst op: 29.08.2019

Wij zorgen voor de bewoners en staan garant voor de. Leuke moderne gemeubileerde woning met 1 slaapkamer beschikbaar in Amsterdam bij de populaire Weesperzijde! De appartementen zijn voorzien van r

Onze zoekmachines. Ingelogd blijven. Oppervlakte Geen min. Esteon 13 dagen geleden. Ruim en sfeervol twee slaapkamerappartement van ca. Recreatiepark het esmeer is gelegen op een unieke locatie.

Klik op de…. Ja, stuur mij dagelijkse updates. Bestaande uit 4 kamer s en 2 slaapkamer s. De woning beschikt over 3 slaapkamer s en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Meer info Niet akkoord Akkoord. Ruim en sfeervol twee slaapkamerappartement van ca.

Voorzieningen: tuin, aparte wc, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, dichtbij ov, vlakbij supermarkt, berging. De zes appartementengebouwen bieden plaats aan appartementen in 24 verschillende typen.
  • Past deze woning bij jouw….
  • Rapporteren Bekijk huis.

Domica Amsterdam

Limburg   0. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Het heeft een totale oppervlakte van 36m2, met 2 kamer s en 1 slaapkamer s. Van Artis tot aan het Tropenmuseum, Oost heeft het allemaal. Aangeboden door: Forte Makelaars. Geen makelaars- en beheerskosten. Totale oppervlakte van de woning: 60m2.

Prachtig nieuw appartement in de Pythagorasstraat van 60 m g. Er zijn goede voorzieningen, waaronder veel sch. Zeeland   0. Er is een ruime badkamer met…? Onder andere: parkeergarage knsm-laan auto- en motorplekken beschikbaar parkeergarage argentini oostenlijk havengebied ….

Linnaeusparkweg 33 Hs

Appartement te huur gezocht in Amsterdam - Noord-Holland Gezocht: woning in amsterdam. Zuid-Holland   0. De oplevering: gemeubileerd.

Woonruimte te huur in Amsterdam Oost Woonruimte te huur in amsterdam, oost. Aangeboden door: Aham Vastgoed. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Onze maximale huurpijs ligt rond de ,- wie heeft voor ons een woning te huur. Tussenwoning   0.

Commelinstraat 35 Iv

De woningen varieren in Ontvang nieuwe advertenties per email appartement oost. Dit leuke, gemeubileerde 3-kamer appartement met balkon bevindt zich in het gezellige Amsterdam-Oost op loopafstand van het Oosterpark en met veel Studio   0.

Noord-Holland   0.

  • Meer info Niet akkoord Akkoord.
  • Esteon 13 dagen geleden.
  • Bekijk alle foto's en informatie
  • Te huur in Amsterdam!

Geen makelaars- en beheerskosten. Liefst in zuid, oost of oud-west. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Regio Almere   0! Woonoppervlakte tot 70 m   0. Een zonnig balkon en ook een terras van ruim 14 m op het zuidwesten. Zeeburgerkade ca.

Appartement te huur: Tiengemeten in Amstelveen

Extendable if mutually agreed. Direct bij eigenaar Direct bij eigenaar   2. Regio Almere   0.

Naast normale huurwoningen bieden wij ook nieuwbouw en short-stay woningen aan in Amsterdam. Dit leuke, gemeubileerde 3-kamer appartement met balkon bevindt zich in het gezellige Amsterdam-Oost op loopafstand van het Oosterpark en met veel. Appartement te huur in Amsterdam Te huur in oost.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws