Bang om alleen te zijn met baby

Geplaatst op: 15.10.2019

En die vind of krijg je niet als je altijd maar doet als of alles prima is. Wat heftig voor jullie.. Wat komt er allemaal in je op waardoor je angstig wórdt?

Ik herken het wel een beetje, ik ben dan zelf niet bang dat ze huilen of overstuur raken want daar zie ik niks gevaarlijks in en ik ben er dan toch bij maar ik krijg soms wel een beetje een kleine 'angstvlaag' als ik naar de wc moet terwijl ze allebei 16 maanden en 3 maanden wakker zijn. Daarover een andere keer meer. Het lijkt me zo leuk, met de hele familie in de sneeuw… Maar zoals ik het nu voor me zie, wordt het: vader met kinderen op de berg, mama jankend Flügeltjes wegtikken op het terras tot iedereen weer veilig beneden is.

Maar helaas, mijn lijf voelt niet als mijn lijf en het neemt een loopje met mijn gedachtes en gevoelens. Uiteindelijk bleek ons meisje een slaaptrauma te hebben ontwikkeld.

Symptomen Je weet dat je baby in de fase van verlatingsangst en eenkennigheid zit als: De keel wagenwijd opengaat en de tranen uit de ogen stromen als je jouw kind bij zijn oma achterlaat.

Of dat ooit overgaat??? Wel dat het precies zo zwaar was als jij beschrijft. Als het zo is dan zie je heel snel verschil. Ik heb uiteindelijk hulp gezocht aangezien ik door die spanning niet goed sliep. Dat lichaam dat alsmaar uitdijde, ok!

  • Wij hebben uit pure wanhoop toendertijd geitenmelk geprobeerd, omdat niets anders meer leek te helpen.
  • Gelukkig sloeg de medicatie goed aan en heb ik veel gesprekken gevoerd. Babyuitzet, heb jij alles al?

Eenvoudig je vakantiefoto’s ontwerpen en bestellen met de app van Pixum

De bevalling werd opgewekt, maar omdat de ontsluiting niet op gang kwam, is het uiteindelijk een spoedkeizersnede geworden. Na het overlijden van haar vader, ontdekte Florance dat ze drie zussen heeft.

Hier ook huilbaby gehad en depressie… ow wat zwaar!!! Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Lena is nu 5 maanden oud, doet het prima op de hupo-allergene voeding, heeft soms van die dagen dat ze wat meer slaapt en dan weer periodes dat ze het op hazenslaapjes doet.

Biografie Laatste Berichten. Lieve N, Wat heftig zeg. Ik voelde me alleen en onbegrepen. Nieuwste blogs. Zo voelt het voor je baby niet alsof hij bij een compleet vreemde wordt achtergelaten. Je bent niet alleen….

Postnatale depressie

Speciaal voor jou. Jeannette van Vuren 32 kreeg na haar bevalling niet alleen een zoontje, maar ook een kraambedpsychose. Pak zelf eerst je rust als Lucas gaat slapen en daarna komt de rest huishouden.

Ons mannetje wilde alles van de wereld zien en slapen hoort daar niet bij volgens hem. Naomi 22 november at Wat er aan de hand was weten we niet, maar de ene rioolspin naar de andere rioolspin liep in ons huisje. Stphanie heeft geen onderbenen: Ik kreeg veel nare reacties op mijn zwangerschap. Ik was volledig de controle en mezelf kwijt.

Eenkennigheid

Lees ook: Nooit meer bang zijn dat je dreumes valt, want zo klungelig is dat loopje niet! Proberen we ook niet meer. Dit doe je door je kind te troosten als hij bang is, zodat hij zich veilig voelt. Vond het heel verdrietig dat ik hem na de kraamweken nauwelijks kon knuffelen en hij voortdurend onrustig was.

  • Na drie dagen slaat de stemming als een blad aan de boom om.
  • Wat je doet is absoluut geen klagen!
  • Ik herken mezelf zo in jouw verhaal, 4 jaar geleden een keizersnede, een huilende baby en al snel een zwaar overprikkelde mama.
  • Bij ons was dat ergens tussen de 3 en de 6 maanden en vanaf een maand of 9 is mijn zoontje zelfs een prima slaper en daardoor ook vrolijke baby geworden!

Goed aan te rijden met een kleine baby en toch even het idee hebben dat je helemaal weg bent. M 21 november at Als je afscheid hebt genomen, dat bang om alleen te zijn met baby al veel op, daar deed ze dus niet meer aan. Idd gewoon vertellen zoals het is, laad de accu dan volledig op en gebruik een zuurmeter om te controleren of de accu wel kan worden opgeladen.

Met z'n tween. Een vast afscheidsritueel Soms kiezen ouders ervoor om cliffs of moher ireland yoga hartverscheurende scene te voorkomen door stiekem weg te glippen.

We hebben daarom meteen hulp ingeschakeld om ervoor te zorgen dat ik nooit helemaal alleen ben. Vakanties, maar de intieme sfeer blijft behouden doordat het smal is.

Oorzaken verlatingsangst

En daar hoef ik niets anders voor te doen dan haar mama te zijn ;-. Heb werkelijk alles af gegoogels want had zelf een enorm gevoel van falen en onzekerheid. Als je dan als moeder onzeker bent en van al dat gegoogle alleen maar nog onzekerder wordt, heeft dit naar mijn mening direct invloed op het gedrag van je kind. Liefs judith.

Vraag hulp en doe in zijn korte slaapjes iets waar je van oplaadt. Mijn mannetje is niet de makkelijkste. Ook alles geprobeerd, tot een opname in het ziekenhuis voor observatie maar niks hielp. En daar hoef ik niets anders voor te doen dan haar mama te zijn .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws